Resume from March 12, 2024 File

Олена

Економіст

Age:
58 years
City of residence:
Bila Tserkva
Ready to work:
Bila Tserkva, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Прудникова Олена Вадимівна

Місце проживання: м. Біла Церква,
Місяце реєстрації: м.Дніпро, проспект Героїв буд.4 кв.264
• Телефон: м.т.[open contact info](look above in the "contact info" section);
• Email: [open contact info](look above in the "contact info" section)
• Сімейний стан: заміжня, чоловік Прудников Сергій Михайлович, 19.01.1966 р.народження
діти: дочка - Прудникова Марина Сергіївна, дата народження 17.06.1987г.
• Дата і місце народження: 18.12.1965г., Г. Днепропетровск
•Освіта вища:
1983-1988г Дніпропетровський металургійний інститут, спеціальність «Промислова теплоенергетика», присвоєна кваліфікація інженер теплоенергетик.
1998-1999г. Київський міжгалузевий інститут післядипломної освіти, спеціальність «Облік і аудит», кваліфікація економіст.
Професійні навички: Знання та досвід роботи, що відносяться до діяльності фінансово-банківських установ, організація і управління відділенням банку.

Досвід роботи, посадові обов'язки
Серпень 2021 р -вересень 2022 р ПАО «Укргазбанк» , посада- начальник відділення
Організація і контроль роботи відділення, реалізація заходів на виконання планових показників. Залучення юридичних осіб на відкриття поточних, депозитних рахунків, кредитування., І подальше їх обслуговування. Збір і підготовка документів для кредитування юридичних осіб, подальший моніторинг заставного майна та супровід угоди. Залучення ФОП на мікрокредитування . Здійснення контролю за операційним супроводженням клієнтів корпоративного бізнесу. Проведення заходів спрямованих на укладення зарплатно - карткових проектів. Організація роботи відділення по залученню та відкриття поточних, карткових та депозитних рахунків фізичних осіб. Контроль і організація крос-продажів існуючим і зовнішнім клієнтам. Залучення і організація роботи в напрямку авто. та іпотечного кредитування, пошук і налагодження ділових відносин з приватними ріелторами та фірмами.
Організація роботи відділення з продажу страхових продуктів.
Укладення угод по прийому платежів від фізичних осіб на користь треіх осіб.
Проведення роботи відділення по запобіганню виникнення простроченої заборгованості за виданими кредитами. Навчання і підбір персоналу. Контроль і організація операційно касової роботою відділення

Травень 2018 р по вересень 2020 АТ «Ощадбанк», посада - керуючий відділенням

Організація і контроль роботи відділення, реалізація заходів на виконання планових показників. Залучення юридичних осіб на відкриття поточних, депозитних рахунків, кредитування., І подальше їх обслуговування
Збір і підготовка документів для кредитування юридичних осіб, подальший моніторинг заставного майна та супровід угоди. Залучення ФОП та юридичних осіб на еквайринг. Проведення заходів спрямованих на укладення зарплатно - карткових проектів. Організація роботи відділення по залученню та відкриття поточних, карткових та депозитних рахунків фізичних осіб. Контроль і організація крос-продажів існуючим і зовнішнім клієнтам. Організація роботи відділення з продажу страхових продуктів.
Залучення і організація роботи в напрямку авто. та іпотечного кредитування, пошук і налагодження ділових відносин з приватними ріелторами та фірмами. Моніторинг та супровід беззаставних кредитів, пошук та організація роботи по збільшенню клієнтської бази відділення з кредитування.
Проведення роботи відділення по запобіганню виникнення простроченої заборгованості за виданими кредитами. Навчання і підбір персоналу. Контроль і організація операційно касової роботою відділення
Липень 2017 р – серпень 2017 р. АТ «Кредит Дніпро», посада -керуючий відділенням
Організація і контроль роботи відділення, проведення заходів спрямованих на виконання планових показників відділення. Організація роботи відділення по залученню та відкриття поточних, карткових та депозитних рахунків фізичних осіб. Контроль і організація крос-продажів існуючим і входять клієнтам. Моніторинг та супровід беззаставних кредитів, пошук та організація роботи по збільшенню клієнтської бази відділення з кредитування. Залучення і відкриття поточних рахунків у національній та іноземній валюті, депозитних рахунків юридичних осіб. Збір документів і попередній аналіз документів юридичних осіб на встановлення ліміту овердрафту. Проведення роботи відділення по запобіганню виникнення простроченої заборгованості за виданими кредитами. Навчання і підбір персоналу. Контроль і організація операційно касової роботою відділення
Березень 2014 р -грудень 2016р АТ «Дельта Банк», посада - керуючий відділенням
Організація і контроль відділення, проведення заходів спрямованих на виконання планових показників відділення. Організація роботи відділення по залученню та відкриття поточних, карткових та депозитних рахунків фізичних осіб. Залучення і підписання договорів з юридичними особами на прийом платежів від фізичних осіб. Організація роботи з пенсійними та соціальними фондами. Контроль і організація крос продажів існуючим і входять клієнтам. Моніторинг та супровід беззаставних кредитів, пошук та організація роботи по збільшенню клієнтської бази відділення з кредитування. Здійснення роботи відділення по роботі з проблемними активами.
Організація роботи відділення з продажу страхових продуктів. Залучення і організація роботи в напрямку авто. та іпотечного кредитування, пошук і налагодження ділових відносин з приватними ріелторами та фірмами. Навчання і підбір персоналу. Контроль і організація за операційно касової роботою відділення
Березень 2012г.- по січень 2014р., ПАТ «Банк Кіпру», посада - начальник відділення
організація і контроль роботи відділення, Залучення і відкриття, і ведення поточних рахунків в національній та іноземній валюті, карткових рахунків, депозитних рахунків юридичних і фізичних осіб. Залучення на кредитування юридичних осіб та фізичних осіб. Розгляд документів по кредитній заявці, аналіз кредитоспроможності позичальника. Моніторинг кредитних заявок весь період обслуговування в розрізі платоспроможності позичальника і огляд, наявності та стану заставного майна. Робота в напрямку залучення до співпраці ріелторських фірм і автосалонів. Організація роботи відділення по залученню та видачі беззаставних кредитів. Організація і контроль роботи каси і операційної вертикалі.
Контроль і проведення заходів щодо виконання планів відділення. Підбір і навчання персоналу відділення.
Січень 2005р жовтень 2011р. АТ «УкрСиббанк», посада- начальник відділення N509
Посадові обов'язки: організація і контроль роботи відділення, залучення на розрахунково-касове обслуговування юридичних осіб та фізичних осіб. Відкриття та ведення поточних рахунків в національній та іноземній валюті, карткових рахунків, депозитних рахунків юридичних і фізичних осіб,
Розгляд документів по кредитній заявці, аналіз кредитоспроможності позичальника, винесення заявки на Кредитний комітет різного рівня як клієнтів середнього та малого бізнесу, так і клієнтів індивідуального бізнесу. Моніторинг кредитних заявок весь період обслуговування в розрізі платоспроможності позичальника і огляд, наявності та стану заставного майна. Робота з простроченою заборгованістю, робота з заявками по реструктуризації. Встановлення кредитних лімітів, а також встановлення лімітів овердрафту на зарплатні картки і їх подальший моніторинг. Залучення КЛІЄНТІВ на прийом платежів на користь третіх осіб, оформлення договір на прийом платежів. Підготовка письмових відповідей на скарги та претензії клієнтів банку. Організація і проведення презентацій по залученню юридичних осіб на зарплатно-карткові проекти, укладати договори, подальший супровід даних проектів, так само проведення презентацій з метою крос продажів співробітникам підприємств держателів зарплатних карт
Ведення валютних операцій, міжнародних переказів. Здійснення страхування поточної клієнтської бази. Робота в напрямку залучення до співпраці ріелтерських фірм і автосалонів.
Організація і контроль роботи каси і операційної вертикалі.
Контроль і проведення заходів щодо виконання планів відділення. Підбір і навчання персоналу відділення.
Вересень 2004р.- січень 2005р. КБ Приватбанк Дніпропетровського РУ. Посада - начальник відділення
Посадові обов'язки: організація і контроль роботи відділення, організація і здійснення заходів по залученню на обслуговування юридичних і фізичних осіб, контроль за виконанням планових показників відділення, ведення неторгових валютних операцій контроль за документообігом відділення, проведення міжнародних переказів, відкриття поточних, карткових та депозитних рахунків юридичних і фізичних осіб, споживче кредитування фізичних осіб.
лютий 2001р. - серпень 2004р. Одеська філія ПГРУ КБ Приватбанк
У вищевказаний період займала посади:
- Економіст відділу відкриття рахунків загальносистемного бізнесу корпоративних клієнтів.
Посадові обов'язки: залучення на расчтено-касове обслуговування юридичних осіб, відкриття поточних, валютних, карткових рахунків юридичним особам.
- Економіст фінансового відділу
Посадові обов'язки: відкриття та кодування рахунків, відповідно до чинної аналітики банку, моніторинг фінансових показників роботи відділень Одеської філії, моніторинг ліквідності філії, участь в складанні бюджету філії
- Операціоніст відділу розрахункових операцій індивідуального бізнесу
Посадові обов'язки: відправка прийнятих на ТВБВ платежів на користь третіх осіб.
- Бухгалтер управління Back-office
Посадові обов'язки: авторизації і заклади кредитних угод
- Бухгалтер корпоративного та інвестиційного бізнесу
- Економіст відділу контролю та обліку операцій фізичних осіб Департаменту Back-office
Складання оподаткування (ПДВ) філії, складання і підписання податкових накладних обслуговуються підприємствам, відкриття і кодування внутрішньобанківських рахунків (1-9 клас) згідно з чинною аналітики, так само кодування внутрішньобанківських рахунків згідно з податковою аналітиці кодування рахунків.
січнь 1998 р - лютий 1999р Фінансове управління Одеської облгосадіміністраціі

Посада - провідний економіст відділу фінансів підприємств комунальної власності та інвестицій
Посадові обов'язки: аналіз витрат по енергоресурсах підприємств комунальної власності в розрізі районів Одеської області, підготовка документів до проведення вексельних взаємозаліків, аналіз роботи відділів субсидій так само правомірність нарахувань субсидій проведених відповідними відділами робота зі скаргами і заявами громадян.
квітень 1996. - січень 1998р. Управління соціального захисту населення Одеської обласної державної адміністрації
посада - головний спеціаліст обласного відділу субсидій
Посадові обов'язки: аналіз діяльності відділів субсидій та правомірності нарахувань виплат районними відділами субсидій, прийом і консультація громадян з питань нарахувань субсидій, підготовка письмових відповідей на скарги
Жовтень 1991 р. - жовтень 1993р Одеський інститут «Укроргенергострой

Посада: інженер - проектувальник. Посадові обов язки- прив'язка існуючих проектів, що будуються, котелень. Розрахунок і прив'язка існуючих проектів з прокладання теплотрас.
Лютий 1989- серпень 1991 р. Ловозерский гірничо-збагачувальний комбінат
Посада: інженер-конструктор Посадові обов язки- розрахунок і розробка проекту по опаленню і вентиляції житлових і комерційних будівель. Здійснення подальшого супроводу проекту у напрямку впровадження проекту в експлуатацію до завершення будівництва. Виїзд на місце, здійснення подальшого контролю за роботою систем опалення та вентиляції.

Особисті якості: Організаторські та управлінські здібності, комунікабельність, клієнтоорієнтованість, вміння працювати в команді
Додаткова інформація:
впевнений користувач ПК, Microsoft Office (Word, Excel, Internet Explorer) і т.д.
наявність водійських прав (категорія В) і автомобіля, наявність закордонного паспорта

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: