Resume from May 14, 2024 PRO

Дарья

Менеджер з оренди комерційної нерухомості

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Діловод

from 08.2022 to 12.2023 (1 year 4 months)
Food Plaza, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністрування документообігу компанії, що працює в сфері ресторанів швидкого харчування.
Складання, погодження, контроль підписання договорів оренди, закупки. Організація участі в тендерних процедурах (оренда нерухомості, закупівлі). Ведення реєстрів, складання аналітичних звітів, контроль розрахунків із конрагентами.

Менеджер з продажу

from 03.2019 to 02.2022 (2 years 11 months)
ФОП Клопова Л.В., Вся Україна (Легка промисловість)

Пошук клієнтів, продаж брендованих шкарпетчаних виробів, узгодження комерційних умов, контроль дебіторської заборгованості. Працювала з мережами дитячих розважальних центрів (Fly Kids, Smail Park та ін.)

Помічник менеджера з закупівлі продовольчих товарів

from 08.2014 to 07.2015 (11 months)
ТОВ Торгівельний дім "Амстор", Запоріжжя (Роздрібна торгівля)

Ведення переговорів із постачальниками, складання та супровід документації, узгодження та укладання Договорів поставки. Проведення моніторингу цін конкурентів, контроль за якістю товарів, що постачаються, і викладкою в місцях продажу.

Менеджер з регіонального розвитку

from 06.2007 to 07.2014 (7 years 1 month)
ТОВ "Амстор", Донецьк (Нерухомість)

Пошук земельних ділянок та об'єктів нерухомості, складання службових та інформаційних записок, проведення маркетингових досліджень та аналізу місця розташування об'єктів, ведення переговорів з консалтинговими та девелоперськими компаніями, контроль за регіональними представниками з питань відведення земельних ділянок, продовження договорів оренди земельних ділянок, складання офіційних листів до органів місцевого самоврядування та ін.
Пошук та аналіз об'єктів комерційної нерухомості та земельних ділянок для розміщення продуктових супермаркетів, аналіз конкурентного оточення, розрахунок купівельного потоку та планового товарообігу, розробка попередніх концепцій торгових центрів. Узгодження комерційних умов із власниками, складання план-графіків робіт інвестиційних проектів, складання презентаційного матеріалу на затвердження проекту до розвитку для акціонерів, виконання економічних розрахунків прибутковості інвестиційного проекту, збирання та обробка необхідної інформації від усіх задіяних у реалізації відділів.

Продавец-касир

from 08.2006 to 06.2007 (10 months)
ТОВ Торгівельний дім "Амстор", Донецьк (Роздрібна торгівля)

Розрахунок із покупцями за товари та вироби, підрахунок вартості купівлі, отримання грошей, пробивання чека, видача здачі. Ознайомлення з асортиментом наявних товарів, виробів та цінами на них. Підрахунок виручки та передача до каси підприємства в установленому порядку, звіряння суми реалізації із показаннями касових лічильників.

Education

Донецький Национальний технічний університет

Економіка підприємства, маркетолог, Донецьк
Higher, from 2007 to 2012 (5 years)

Additional education and certificates

Основы Бухгалтерского учета, 1С

2018, 3 месяца

Knowledge and skills

MS Excel MS Office MS PowerPoint Зосередженість Ведення переговорів Комунікабельність Орієнтація на результат Водійські права кат. B Робота в команді

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Навички ділового спілкування, телефонних переговорів, робота з великим обсягом інформації.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: