Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 февраля 2024 Файл

Олександр

Електромонтер

Город:
Прилуки

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Тіпікін Олександр Валерійович
Освіта вища, закінчив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» за спеціальністю «Електричні машини і апарати».

Найдовше пропрацював електриком на харчовому підприємстві з 2007 по 2016 рік.
Обов’язки: пошук неполадок та ремонт електричної частини обладнання. Мав можливість вивчати контролери, систему Step 7, перетворювачі частоти (підключення і заведення параметрів). У цей час на багатьох лініях замінювали приводи постійного струму на асинхронні.

З 2016 по 2019 працював на підприємстві, яке штампувало вироби з фенопласту, де виконував капітальні ремонти електричної частини пресів (монтаж щитів управління з нових комплектуючих, прокладання кабелів, підключення датчиків).

Захоплююсь конструюванням електроапаратів. Вдома вдалося виготовити: зварювальний трансформатор (регулювання струму через перемикання кількості витків у первинній обмотці), зарядний пристрій для автомобільного акумулятора на тиристорах (систему управління придумав сам), стрілочний та цифровий мультиметри (останній на контролері PIC16F676, програма для якого складена мною в асемблері).

Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: