Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 мая 2024 Файл

Lilya

Обліковець, помічник бухгалтера, оператор ПК

Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме - анкета.
Особисті дані :
Імя : Демінська Лілія Валеріївна. Дата народження : 10 жовтня 1982 р. Адреса : 81070 Львівська обл. , Яворівський р-н., с. м. т. Івано – Франкове, вул. Львівська 7 ,кв. 3. Контактний моб. телефон : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») e-mail : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Освіта : Диплом кваліфікованого працівника. З 1988 р. по 1999 р. навчалася у Івано-Франківській середній школі ім. І. Я. Франка і отримала атестат про повну середню освіту. У 2001 р. закінчила Вище професійне училище №63 м. Львова і здобула кваліфікацію оператора електронно – обчислювальних машин,бухгалтера.
Досвід роботи : з 02. 10. 2006р. - 17. 11. 2014р. - працювала у ТзОВ «Люкс – К» на посаді обліковця. ( неповний робочий день,тиждень ). З 16. 11. 2017р. - 30. 06. 2022р. - працювала на посаді обліковця у ПрАТ « Львівобленерго» СО « Львівенергоавтотранс » Гаража №1.
Виконувала обов’язки: - Вела облік документації щодо особового складу та ознайомлювала з нею працівників, яка надходила з кадрів ( витяги із наказів по персоналу щодо звільнення, прийому на роботу, переведення та надання відпусток працівникам.); - вела облік надання відпусток працівникам, здійснювала контроль за дотриманням графіку чергових відпусток працівників ; - вела облік виходу працівників на роботу та оформляла зведений табель обліку використання робочого часу на працівників за місяць( наявність їх на роботі, відсутність їх в зв’язку з хворобою, відпусткою,виконання держ.обов’язків.); - вела облік роботи працівників у вихідні і святкові дні;
- складала реєстри всіх прихідних і розхідних документів;
- частково працювала з первинною документацією (накладні,відомості,акти виконаних робіт, акти на списання чи видачу ТМЦ і ін.);

Додаткова інформація : Впевнений користувач ПК. (Word, Excel, Internet) Відповідальна, пунктуальна, старанна з бажанням працювати і навчатися новому. Комунікабельна з хорошим почуттям гумору. Неодружена,інвалід ІІІ групи з дитинства.( невеликий зріст -140 см.)
Рекомендації : Надаються за запитом.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: