Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 марта 2024 Файл

Юлія

Менеджер по роботі з клієнтами

Возраст:
22 года
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Вітаю!
Мене звати Юлія, мені 21 рік.
Народилася я в мальовничому містечку Ічня, Чернігівської області, на даний час проживаю в м.Чернігів. В школі навчалась до 10 класу, потім вирішила для себе, що хочу піти в коледж, в 2018 році поступила на бюджет в Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж на спеціальність вчитель інклюзивник з інформатикою, на другому курсі почався карантин, потім практика і я зрозуміла що на даний час немає фінансів для продовження навчання, тому на третьому курсі я забрала документи, і поїхала в Польщу на заробітки. По приїзду в Україну я почала працювати продавцем, потім життя так повернулось що я пішла в банківську сферу, без освіти я дуже швидко освоїла дану сферу, тому впевнено можу сказати, що швидко навчаюсь та вхожу в курс справи.
За свої 21 рік я спробувала себе в логістиці, банківській сфері та менеджер по продажам. Зараз працюю віддалено логистом, але робота не постійна, буває раз у два, три тижні через це хочу знайти постійний заробіток, щоб бути впевненим в наступному дні.
Впевнений користувач ПК.
Чекаю Вашого відгуку!
Мирного неба!

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: