Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10202206/

Шеф-повар

Рассматривает должности:
Шеф-повар, Керівник виробництва, Керівник напряму, Модель
Вид занятости:
полная
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

КУК

Готельно ресторанна справа, Київ
Неоконченное высшее, с 2018 по 2025 (7 лет)

Академ відпустка

Знания и навыки

  • Відповідальність
  • Здатність до навчання
  • Приготування страв
  • Комунікабельність
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Українська кухня
  • Європейська кухня
  • Неконфліктність
  • Готування піци
  • Готування фаст-фуду
  • Готування на мангалі
  • Пакування готової продукції
  • Готування суші
  • Випікання
  • Італійська кухня
  • Розробка меню
  • Доброзичливість
  • Готування шаурми
  • Складання технологічних карт

Дополнительная информация

Ресторан “Смакотворці”, Київ
Розробка унікального меню для концептуального закладу.
Контроль якості страв і стандартів роботи кухні.
Управління командою та просування бренду ресторану.

Шеф кухар
Ресторан “РАМЕНЬЯК”, Київ
дотепер (9 місяців роботи)
Розробка та ротація меню.
Контроль технологічних процесів і якості страв.
Навчання персоналу та управління кухнею.

Шеф-кухар
Ресторан “Кись єнд Кусь”, Київ
дотепер (6 місяців роботи)
Розробка та ротація меню.
Контроль технологічних процесів і якості страв.
Навчання персоналу та управління кухнею.

Шеф-бренд-шеф
Заклади: “Культура”, “Особисте”, “Міссбрук”, Київ
[Період роботи]
Створення концептуальних меню для різних закладів.
Координація роботи кухонь та впровадження стандартів.
Просування брендів через кулінарні проєкти.

Шеф-кухар
Ресторан “Наші”, Київ
[Період] – 5 місяців
Розробка нового меню та ротація страв.
Контроль якості та технологій приготування.

Шеф-кухар
“Juju”, Київ
[Період] – 1 рік 2 місяці
Управління процесами кухні та командою.
Впровадження нового меню та стандартів роботи.

Су-шеф
“Шарлотте кафе”, Київ
[Період] – 6 місяців
Допомога шеф-кухареві в управлінні кухнею.
Контроль технологічних процесів.

Су-шеф
“Hidden”, Київ
[Період] – 1 рік 3 місяці
Координація роботи кухні та навчання персоналу.
Розробка страв і контроль якості.

Кухар
“Regent Hill”, Київ
[Період] – 7 місяців
Приготування страв за технологічними картами.
Робота в команді під керівництвом шеф-кухаря.

Кухар
“Freedom Event Hall”, Київ
[Період] – 8 місяців
Участь у підготовці банкетів і заходів.

Кухар
“Cafe Town”, Київ
[Період] – 7 місяців
Робота з різноманітними стравами та концепціями.

Кухар
“Vano Ivano”, Київ
[Період] – 9 місяців
Виконання обов’язків на кухні високого темпу.

Кухар
“City Bitch Club”, Київ
[Період] – 5 місяців
Приготування страв і підтримка стандартів якості.

Старший кухар
“Львівські Круасани”, Київ
[Період] – 6 місяців
Координація роботи зміни та контроль якості.

Навички

Розробка меню для різних концептів закладів.
Контроль технологічних процесів на всіх етапах.
Управління кухнею та навчання персоналу.
Планування запасів сировини та автоматизація процесів.
Досвід роботи з кондитерськими виробами.
Стресостійкість, багатозадачність, відповідальність.
Вміння швидко приймати рішення та працювати в команді.
Знання стандартів якості та технологій приготування.

Досягнення
Участь у телепроєкті “Мастер Шеф. Професіонали-4”.

Особисті якості
Пунктуальність, працездатність, порядність.
Професійний підхід і готовність до інтенсивної роботи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: