Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Богдан

Кухар

Возраст:
42 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Жук Богдан Васильович

Дата народження: 24.10.1982р. м. Київ

Сімейний стан: одружений

Спеціальність: кухар 5 розряду
Бажана з/п: договірна
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
2002-2003рр. «Бізнес-Сервіс 2000»- кухар 4 розряду

Обслуговування: фуршетів, банкетів, барбекю, кейтеринг.

2003-2007рр. «Русь Інтернешнл» (готель Русь)- кухар 5 розряду

Приготування основних страв.

2006р.- Нагороджений почесною грамотою за участь у 1 конкурсі професійної майстерності серед кухарів ресторану Готелю «Русь»

2006р.- Учасник конкурсу Міжнародного фестивалю з кулінарного мистецтва в Україні. Нагороджений дипломом 3 ступеню у номінації «Оригінальна основна страва»

2007р.- Нагороджений почесною грамотою за участь у 2 конкурсі професійної майстерності серед кухарів Готелю «Русь»

2007р.- Золотий та бронзовий призер 2 Інтернаціонального кулінарного конкурсу в Греції (Кріт)

2007р.- Нагороджений почесною грамотою за - Вагомий особистий внесок в розвиток готельного господарства м. Києва.

2008р. «Ресторан Козацький» - шеф-кухар

2009р. готель «Оберіг» - старший зміни
2010-2014рр. готель-бутік «Рев'єра» - кухар
2015р. готель "Премьер Палас" ресторан "Атмосфера" (сезон)
2017р. ресторан "Ескалібур" шеф-кухар
2017-2018р. повар-фрілансер
Творчій підхід до справи. Вміння швидко навчатися. Відповідальність.Честність.Порядність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: