Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 мая 2022

Анна

Менеджер з продажу, закупівель, з реклами, 20 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Киев, Львов, Ровно, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
Ім’я по батькові, прізвище: Семенюк Ганна Дмитрівна
Дата і місце народження: 8 квітня 1988 року, м.Херсон
Домашня адреса: вул.Островского 66
Чоловік: Семенюк Валентин Володимирович (будівник, електромонтер та ін.)
Сімейний стан: заміжня
Діти: Семенюк Марина Валентинівна, 25.02.2013р.
Телефон моб [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Навчання:
1995 – 2003рр. – Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №27 з поглибленим вивченням інформатики, обчислювальної техніки, іноземних мов м Херсона.
2003-2006рр. – Херсонський професійний ліцей сфери послуг і здобула професію соціального робітника. ( диплом з відзнакою).
2006-2010рр.- Херсонський державний університет і отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки « Соціологія» ,спеціальність «Соціальна робота», спеціалізація: управління персоналом, та здобула кваліфікацію бакалавра в галузі соціальної роботи.
2010-2012рр. – м. Миколаїв. Чорноморський державний університет ім Петра Могили , зарахована на 5 курс по отриманню повної вищої освіти за програмою підготовки магістра в інституті післядипломної освіти за спеціальністю « Соціальна робота»
2012 р. – закінчила Чорноморський Державний університет ім. Петра Могили, отримала ступінь магістра за спеціальністю « Соціальна робота»
Досвід роботи

2010р-2011р- секретар-діловод, та аналітик рекламного ринка( ведення домашньої бухгалтерії, каси) в рекламній компанії « Елвін»
2012-2013р. – офіс-менеджер, та менеджер з продажу у компанії «Євга» ( Інтернет магазин з продажу дитячого та дорослого одягу з написами). ( ведення каси, обробка данних, консультація та продаж товару через соціальні мережи « Контакт» « Аукро» « Кідстаф», та Інтернет магазині).
2016-2018 рр. - менеджер з оптових продажів та менеджер з заккупівель у компанії ФОП Макієвська Олена Вікторівна,( Швейне виробництво " Modnix").( пошук потенційних клієнтів, ведення бази данних, закупівля сировини, фурнітури, виставлення рахунків та контроль їх оплати, відгрузка готової продукції, заключення договорів, участь у тендерах та багато іншого). 2020-2022рр- рекламна агенція "ЕЛВІН" менеджер з реклами (пошук потенційних клієнтів,робота з існуючую клієнтською базою,виставлення рахунків,оформлення договорів,контроль дебіторської заборгованності).
Додаткові відомості:
Володіння мовами: російська та українська мови вільно.
іноземна мова ( англійська) на базовому рівні.
ПК (на рівні впевненого користувача, Exel, word, power point, internet).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: