- PRO
Валерий
Шеф-повар
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 32 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10247442/
Опыт работы
Шеф-повар
с 09.2024 по наст. время
(11 месяцев)
Owner, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повне оновлення меню .
Бренд-шеф
с 04.2024 по наст. время
(1 год 4 месяца)
PAU WAU / Божевільний бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню, сезонних та не основних страв тощо , пошук команди , та навчання кухарів.
Шеф кухар
с 02.2024 по 06.2024
(4 месяца)
Bohrach, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф Кухарь
с 03.2022 по наст. время
(3 года 5 месяцев)
Европассаж, Київ (IT)
Підтримував робочий процес, відповідав за підготовку та презентацію страв, надавав рекомендації з вдосконалення меню.
Шеф кухар
с 05.2021 по 09.2022
(1 год 4 месяца)
цех міністерства шаурми, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль та зберігання якості, страв, напівфабрикатів, соусів.
Згідно заданих стандартів бренд шефа Краковського .
Формування логістики між закладами, цехом, та постачальниками.
Су-шеф
с 02.2019 по 06.2020
(1 год 4 месяца)
Будинок великого дива, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Допомога шеф кухарю , опрацювати меню, та пригоування страв
Сушеф
с 03.2018 по 06.2019
(1 год 3 месяца)
revolution grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
с 03.2017 по 07.2018
(1 год 4 месяца)
urban spase 500, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший кухар
с 03.2014 по 06.2016
(2 года 3 месяца)
Марракеш, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв, соусів тощо згідно з нормами встановлених світовою картою.
Образование
Днз Зовт
Кухар судновий/ адміністратор, Запоріжжя
Среднее специальное, с 2011 по 2012 (1 год)
Знания и навыки
- Комунікабельність
- Розробка меню
- Розробка нових десертів
- Розробка маркетингової стратегії
Похожие кандидаты
-
Бренд-шеф
Киев -
Шеф-кухар
80000 грн, Киев -
Шеф-кухар
Киев -
Су-шеф
Киев -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Киев -
Шеф-повар
50000 грн, Киев, Запорожье , еще 2 города