Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Георгій

Кухар, 40 000 грн

Рассматривает должности:
Кухар, Кухар-універсал, Кур'єр, Менеджер з продажу
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
20 лет
Город проживания:
Софиевская Борщаговка
Готов работать:
Киев, Софиевская Борщаговка

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар-універсал

с 10.2024 по наст. время (10 месяцев)
Глек, ресторан сучасної київської кухні, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

вміти приготувати всі позиції з меню швидко. Слідкувати за тим щоб всі позиції меню були в наявності та контролювати якість продуктів.

Кухар

с 06.2024 по 10.2024 (4 месяца)
rooftop bar 1818, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

вміти приготувати всі позиції з меню швидко. Слідкувати за тим щоб всі позиції меню були в наявності та контролювати якість продуктів.

Кухар універсал

с 02.2024 по 06.2024 (4 месяца)
Chin-Chin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

вміти приготувати всі позиції з меню швидко. Слідкувати за тим щоб всі позиції меню були в наявності та контролювати якість продуктів. навчання нового персоналу

Су-шеф

с 05.2023 по 02.2024 (9 месяцев)
Pilpili, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

вміти приготувати всі позиції з меню. Слідкувати за тим щоб всі позиції меню були в наявності та контролювати якість продуктів. Робити закупівлі самостійно або через постачальників. Навчання нового персоналу

Кухар шаурми

с 11.2022 по 05.2023 (6 месяцев)
Döner Kebab, Софіївська Борщагівка (Готельно-ресторанний бізнес)

швидко робити шаурму. Вічливо розмовляти з клієнтами. Слідкувати за наявністю всіх інгрідіентів. Навчання нового персоналу

Заготівельник м'ясного процесу

с 11.2021 по 02.2022 (3 месяца)
Сіль Землі, Софіївська Борщагівка (Готельно-ресторанний бізнес)

оброблення м'яса та риби перед ії приготуванням. Маринування м'яса та риби. Засолення риби. Приготування фаршу для котлет и т.п. фасування продуктів. закупівля продуктів через постачальників. Контролювати якість продуктів

Знания и навыки

  • эвропейська кухня
  • Пунктуальність
  • Здатність до навчання
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Комунікабельність
  • Готування фаст-фуду
  • Готування на мангалі
  • Готування піци
  • Пакування готової продукції
  • Європейська кухня
  • Випікання
  • Готування шаурми
  • Українська кухня
  • Складання технологічних карт
  • Вміння швидко ліпити хінкалі
  • Приготування хачапурі
  • Робота з дріжджовим тістом
  • Грузинська кухня
  • Оброблення м'яса
  • Стресостійкість
  • Готування суші
  • Приготування страв
  • Знання ДСанПіН
  • WOK

Дополнительная информация

швидко навчаюсь новому, прагну до самовдосконалення. Швидко вливаюсь у колектив

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: