Георгій
Кухар, 40 000 грн
- Рассматривает должности:
- Кухар, Кухар-універсал, Кур'єр, Менеджер з продажу
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 20 лет
- Город проживания:
- Софиевская Борщаговка
- Готов работать:
- Киев, Софиевская Борщаговка
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10416346/
Опыт работы
Кухар-універсал
с 10.2024 по наст. время
(10 месяцев)
Глек, ресторан сучасної київської кухні, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
вміти приготувати всі позиції з меню швидко. Слідкувати за тим щоб всі позиції меню були в наявності та контролювати якість продуктів.
Кухар
с 06.2024 по 10.2024
(4 месяца)
rooftop bar 1818, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
вміти приготувати всі позиції з меню швидко. Слідкувати за тим щоб всі позиції меню були в наявності та контролювати якість продуктів.
Кухар універсал
с 02.2024 по 06.2024
(4 месяца)
Chin-Chin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
вміти приготувати всі позиції з меню швидко. Слідкувати за тим щоб всі позиції меню були в наявності та контролювати якість продуктів. навчання нового персоналу
Су-шеф
с 05.2023 по 02.2024
(9 месяцев)
Pilpili, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
вміти приготувати всі позиції з меню. Слідкувати за тим щоб всі позиції меню були в наявності та контролювати якість продуктів. Робити закупівлі самостійно або через постачальників. Навчання нового персоналу
Кухар шаурми
с 11.2022 по 05.2023
(6 месяцев)
Döner Kebab, Софіївська Борщагівка (Готельно-ресторанний бізнес)
швидко робити шаурму. Вічливо розмовляти з клієнтами. Слідкувати за наявністю всіх інгрідіентів. Навчання нового персоналу
Заготівельник м'ясного процесу
с 11.2021 по 02.2022
(3 месяца)
Сіль Землі, Софіївська Борщагівка (Готельно-ресторанний бізнес)
оброблення м'яса та риби перед ії приготуванням. Маринування м'яса та риби. Засолення риби. Приготування фаршу для котлет и т.п. фасування продуктів. закупівля продуктів через постачальників. Контролювати якість продуктів
Знания и навыки
- эвропейська кухня
- Пунктуальність
- Здатність до навчання
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Комунікабельність
- Готування фаст-фуду
- Готування на мангалі
- Готування піци
- Пакування готової продукції
- Європейська кухня
- Випікання
- Готування шаурми
- Українська кухня
- Складання технологічних карт
- Вміння швидко ліпити хінкалі
- Приготування хачапурі
- Робота з дріжджовим тістом
- Грузинська кухня
- Оброблення м'яса
- Стресостійкість
- Готування суші
- Приготування страв
- Знання ДСанПіН
- WOK
Дополнительная информация
швидко навчаюсь новому, прагну до самовдосконалення. Швидко вливаюсь у колектив
Похожие кандидаты
-
Кухар
30000 грн, Киев -
Кухар
27000 грн, Киев -
Повар-универсал
40000 грн, Киев -
Сушеф
Киев -
Кухар
35000 грн, Киев -
Помічник на кухню
25000 грн, Киев