Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 февраля 2024

Ольга

Викладач англійської мови

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
18 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Одеський національний університет ім. І.І. Мечнікова

Романо-германські мови та літератури
Неоконченное высшее, с 2022 по 2026 (4 года)

Знания и навыки

Комунікабельність Стресостійкість Переклад з англійської Організаторські здібності Відповідальність Пунктуальність Урегулювання конфліктів Уміння швидко засвоювати нову інформацію Дисциплінованість Уважність Онлайн-викладання Викладання для дітей та підлітків Впевненість Google Meet Проведення індивідуальних занять Quizlet Google Клас Викладання для дошкільнят Проведення зустрічей в Zoom Kahoot! Здатність до навчання Користувач Skype

Дополнительная информация

Вивчаю англійську мову протягом 13 років, рівень B2-C1, маю досвід викладання індивідуальних уроків для дошкільнят, учнів середньої та старшої шкіл. Наразі навчаюсь на 2 курсі Одеського національного університету ім. І.І. Мечнікова на факультеті романо-германської філології, паралельно відвідуючи курси англійськоі мови. Закохана у вивчення мов, маю високі досягнення у навчанні ще зі школи. Готова пов'язати з мовами своє життя.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: