Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 февраля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10425313

Асистент, помічник маркетолога

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Полтава

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бариста

с 05.2023 по 07.2023 (2 месяца)
КК, Київ (Приватні особи)

Моя робота з кавовим обладнанням та продуктами харчування виховала в мені відповідальність та уважність до деталей. Прагнення до досконалості у приготуванні кави та обслуговуванні клієнтів спонукало мене до досягнення результатів і навчило необхідним навичкам для цього.
Робота в динамічному середовищі з напливом клієнтів навчила мене бути стійкою до стресів, організованою та здатною швидко приймати рішення.

Фотограф

с 01.2018 по наст. время (6 лет 4 месяца)
Приватні особи

Моя робота фотографом допомогла розвинути креативне мислення та постійно шукати нові ракурси та ідеї для зйомки. Я вдосконалила гостре бачення, вміння вловлювати унікальні моменти та вибудовувати композицію, працюючи зі світлом для створення естетичних та емоційних фото. Робота також навчила мене відповідальності, самоорганізації та стресостійкості, оскільки потрібно було планувати робочий день, швидко реагувати на зміни та виконувати завдання в динамічних умовах. Крім того, я розвинула комунікабельність та вміння працювати з людьми, знаходячи спільну мову з клієнтами та реалізовуючи їхні побажання. Ця робота також підтримала моє прагнення до саморозвитку та вдосконалення навичок, оскільки постійно вивчала нові техніки та тренди у фотографії.

Образование

Державний торговельно-економічний університет

Факультет торгівлі та маркетингу, маркетинг
Неоконченное высшее, с 2021 по 2025 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Основи цифрового маркетингу

2 місяці
Сертификат

Знания и навыки

Доброзичливість Креативність Самостійне прийняття рішень Розробка маркетингової стратегії Digital-маркетинг Уміння аналізувати Adobe Photoshop Адаптивність Рішучість Уміння швидко засвоювати нову інформацію Уміння планувати Енергійність Пунктуальність Вмотивованість Adobe Illustrator Figma MS Excel

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний
  • Русский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: