Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 марта 2024 Файл

Марина

Менеджер з закупівель

Возраст:
38 лет
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

м. Чернігів
моб.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Бовда Марина Михайлівна

Довідка про себе: 18.01.1986 р/н (38 років)
Сімейний стан: заміжня, дочка (13 років)

Риси характеру: відповідальність та відданість, комунікабельність,
врівноваженість, аналітичне мислення, планую свою роботу і чітко в строки її виконую, організаторські здібності. Відкрита для нових знань. Водійські права категорії В.

Освіта: 2003-2007 рр. Чернігівский державний педагогічний університет ім. Т. Г. Шевченко
Спеціальність: вчитель математики і економіки
2008-2010 рр. Чернігівський державний технологічний університет
Спеціальність: фінанси

Робота:
З грудня 2023р. – керівник відділу планування та обліку Служби розвитку у ТОВ «Бета-Агро-інвест» агрохолдингу BIG Harvest Group.
Обов‘язки:
• складення Бізнес-Плану для виробничих дільниць, приймання участі в управлінні витратами грошових коштів за проектами (створення документу «Замовлення постачальнику» та «Заявку на витати грошових коштів» в 1С УСГП), контроль своєчасного виконання заходів, пов’язаних з функціонування відділу і запланованих в БП, укладення договорів з постачальниками й контролю їх виконання, оформлення документації на відпуск матеріалів, закупка всіх видів техніки та обладнання вартістю більше 150 тис.грн. з проведенням тендеру, оформлення щомісячної звітності по факту-плану виконаних робіт, закуплених ТЗ та опрацьованих проектів.

З березня 2023р. по грудень 2023р. – офіс-менеджер + помічник бухгалтера у ТОВ «Бета-Агро-інвест» агрохолдингу BIG Harvest Group.
Обов‘язки:
- організація роботи з вх. та вих. кореспонденцією; організація роботи з наказами, розпорядженнями; оформлення доручень, відряджень в 1С; заведення контрагентів/договорів в 1С, облік руху господарських договорів; оформлення первинної документації бух.обліку; закупівля необхідних товарів для офісу і т.д.:).
- Підготовка пакету документів та заведення заяв до M.E.DOC для розблокування Податкових накладних, формування щомісячних звітів у M.E.DOC, формування Актів звірок, внесення первинної документації бух.обліку.

З травня 2008р. по березень 2023р. – головний економіст відділу претензійної роботи в АТ «СЕНС БАНК».
Обов‘язки:
- прийом, обробка та підготовка офіційних письмових відповідей на звернення від фізичних/ юридичних осіб, запитів державних органів (НБУ, нотаріуси);
- підготовка усіх видів Довідок на запит клієнта (розрахунки заборгованості, про рух коштів, страхові, для податкової і тд.);
- проведення аналітики діючих процесів у роботі відділу, підготовка внутрішньої звітності, участь у розробці внутрішніх регламентів та процедур.

Курси: Бухгалтерський облік.

Знання мов: Українська, російська – досконало, англійська – рівень А-2.

Ріве Володіння ПК : Windows, MS WORD, MS EXCEL, MS ACCESS, 1С, електронна пошта.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: