Олексій
Шеф-кухар, 70 000 грн
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 30 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10479460/
Опыт работы
Су-шеф,Шеф-кухар
с 06.2024 по 06.2025
(1 год)
INCH, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 08.2022 по 06.2024
(1 год 10 месяцев)
кафе Обійми, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація, координація, контроль роботи свого персоналу та підрозділу ;
Безперебійна та налагоджена робота кухні;
Контроль дотримання стандартів та технологічних карт;
Проведення інвентаризації;
Ведення звітної документації
Шеф кухар
с 04.2022 по 06.2022
(2 месяца)
ресторан Purmarili, Світловодськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу
Пропрацювання меню
Набір персоналу та навчання
Постановка всіх технологічних процесів
Розроблення кухні та закупівля обладнання
Су-шеф
с 04.2021 по 02.2022
(10 месяцев)
Villa tartufo, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація робочого місця
Робота на відкритій кухні за технологічними картами
Обслуговування гостей за затвердженими стандартами
Планування, замовлення, контроль залишків
Виконання вимог санітарних норм та внутрішніх нормативних документів
Участь у планових санітарно-епідеміологічних заходах
Су-шеф
с 11.2019 по 12.2021
(2 года 1 месяц)
той самий Баранчик, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль роботи закріплених процесів кухні;
Контроль якості і термінів приготування страв згідно з технологічних карт;
Підготовка заявок на закупівлю продуктів;
Контроль чистоти;
Розвиток професіоналізма команди поварів.
Кухар
с 05.2019 по 11.2019
(6 месяцев)
шоті пакр, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Підготовка та готування страв згідно з меню закладу ( гарячий цех).
Забезпечення високої якості та свіжості продукції.
Дотримання вимог щодо гігієни та безпеки праці.
Ведення обліку та контроль за складом продуктів.
Співпраця зі всіма членами команди для забезпечення ефективної роботи кухні.
Су-шеф
с 01.2019 по 05.2019
(4 месяца)
кафе Тісто, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Контролювати якість страв, що видаються з усіх процесів до затверджених стандартів;
Забезпечувати виконання стандарту відкриття та закриття робочої зміни;
Організовувати, координувати та контролювати роботу виробничого персоналу свого підрозділу;
Займатись обліком, переобліком та закупівлею товарів;
Виконувати доручення Шеф-кухаря.
Кухар
с 10.2017 по 12.2018
(1 год 2 месяца)
кувшин, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Прийшов помічником кухаря,став старшим зміни
Організація та контроль процесу приготування страв, забезпечення їх якості та своєчасності;
Координація роботи кухні та забезпечення високої продуктивності команди;
Ведення контролю над виробничими запасами та замовленням необхідних інгредієнтів;
Дотримання стандартів гігієни та безпеки праці на кухні.
Знания и навыки
- Адаптивність
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Киев, Днепр , еще 8 городов -
Шеф-повар
Киев -
Бренд-шеф
Киев -
Шеф-кухар
80000 грн, Киев -
Шеф-кухар
Киев -
Су-шеф
Киев