- PRO
Андрій
Шеф-повар
- Возраст:
- 36 лет
- Город:
- Дрогобыч
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10486416/
Опыт работы
Шеф-повар
с 08.2024 по наст. время
(1 год)
Артклуб 82100, Дрогобич (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка авторського меню для закладу
Налагодження роботи команди
Управління штатом 10 працівників
Проводив співбесіди, наймав і навчав нових співробітників
Закупка товару
Розробка калькуляційних карт
Безпосередня участь в процесі приготування та контроль якості страв
Контроль роботи кухні
Організація банкетів
Шеф-повар
с 11.2022 по 02.2024
(1 год 3 месяца)
Ресторан Тареля, Дрогобич (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка авторського меню для закладу
Налагодження роботи команди в кризовий період
Управління штатом 14 працівників
Проводив співбесіди, наймав і навчав нових співробітників з 2022 року, що
дозволило поліпшити виробничий процес на кухні на 70%;
Безпосередня участь в процесі приготування та контроль якості страв
Контроль роботи кухні
Розробка нових страв згідно з сезонними змінами
Організація банкетів
Створення меню доставки комлексних обідів
Старший повар
с 02.2022 по 11.2022
(9 месяцев)
Міротель Резорт і Спа, ресторан Bellini's, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
забезпечення необхідної форми подачі страви;
дотримання чистоти й охайності на робочому місці;
зберігання кухонних приладів у належному технічному стані.
приготування страв за стандартами;
раціональне управління запасами, мінімізація відходів
Повар
с 04.2021 по 02.2022
(10 месяцев)
HBK Zefir, Дрогобич (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв для банкетів, a la carte
Підготовка і подача гарячих та холодних страв
Оформлення страв
Контроль зберігання і витрат наявних продуктів
Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані.
Повар
с 10.2018 по 03.2020
(1 год 5 месяцев)
Міротель Резорт і Спа, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв за стандартами ресторану готелю ‑ шведська лінія, банкети, a
la carte
Дотримання чистоти й охайності на робочому місці;
Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані
Образование
Бориславський професійний ліцей
Повар-бармен, Борислав
Среднее специальное, с 2015 по 2017 (2 года)
Львівський державний університет фізичної культури
Фізична культура, Львів
Высшее, с 2006 по 2011 (5 лет)
Знания и навыки
- Саморозвиток
- Приготування холодних страв
- Приготування гарячих страв
- Європейська кухня
- Швидкість і точність у виконанні завданнь
- Знання технологічного обладнання
- Організаторські здібності
- Знання процесу приготування страв
- Управління персоналом
- Комунікабельність
- Здатність до навчання
- Готування на мангалі
- Італійська кухня
- Адаптивність
- Цілеспрямованість
- Справедливість
- Відповідальність
Знание языков
- Английский — начинающий
- Польский — средний
Рекомендации
Купріянов Віктор
Су-шеф, Міротель Резорт і Спа
Дополнительная информация
Я досвідчений та творчий кухар в пошуку перспективних проектів для подальшого
розвитку.
Люблю створювати привабливі та смачні страви, які радують гостей та залишають
приємні враження.
Моя мета - не просто готувати їжу, а подарувати кожному гостю незабутні враження
після відвідин.
Цілеспрямований та відповідальний фахівець,який може з одного погляду
розпізнати якість та рівень свіжості продуктів. Створюю нові рецепти та меню,
використовуючи сезонні інгредієнти та сучасні методи.
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар
Дрогобыч, Киев , еще 3 города