Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Андрій

Шеф-повар

Возраст:
36 лет
Город:
Дрогобыч

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-повар

с 08.2024 по наст. время (1 год)
Артклуб 82100, Дрогобич (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка авторського меню для закладу
Налагодження роботи команди
Управління штатом 10 працівників
Проводив співбесіди, наймав і навчав нових співробітників
Закупка товару
Розробка калькуляційних карт
Безпосередня участь в процесі приготування та контроль якості страв
Контроль роботи кухні
Організація банкетів

Шеф-повар

с 11.2022 по 02.2024 (1 год 3 месяца)
Ресторан Тареля, Дрогобич (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка авторського меню для закладу
Налагодження роботи команди в кризовий період
Управління штатом 14 працівників
Проводив співбесіди, наймав і навчав нових співробітників з 2022 року, що
дозволило поліпшити виробничий процес на кухні на 70%;
Безпосередня участь в процесі приготування та контроль якості страв
Контроль роботи кухні
Розробка нових страв згідно з сезонними змінами
Організація банкетів
Створення меню доставки комлексних обідів

Старший повар

с 02.2022 по 11.2022 (9 месяцев)
Міротель Резорт і Спа, ресторан Bellini's, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

забезпечення необхідної форми подачі страви;
дотримання чистоти й охайності на робочому місці;
зберігання кухонних приладів у належному технічному стані.
приготування страв за стандартами;
раціональне управління запасами, мінімізація відходів

Повар

с 04.2021 по 02.2022 (10 месяцев)
HBK Zefir, Дрогобич (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв для банкетів, a la carte
Підготовка і подача гарячих та холодних страв
Оформлення страв
Контроль зберігання і витрат наявних продуктів
Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані.

Повар

с 10.2018 по 03.2020 (1 год 5 месяцев)
Міротель Резорт і Спа, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за стандартами ресторану готелю ‑ шведська лінія, банкети, a
la carte
Дотримання чистоти й охайності на робочому місці;
Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані

Образование

Бориславський професійний ліцей

Повар-бармен, Борислав
Среднее специальное, с 2015 по 2017 (2 года)

Львівський державний університет фізичної культури

Фізична культура, Львів
Высшее, с 2006 по 2011 (5 лет)

Знания и навыки

  • Саморозвиток
  • Приготування холодних страв
  • Приготування гарячих страв
  • Європейська кухня
  • Швидкість і точність у виконанні завданнь
  • Знання технологічного обладнання
  • Організаторські здібності
  • Знання процесу приготування страв
  • Управління персоналом
  • Комунікабельність
  • Здатність до навчання
  • Готування на мангалі
  • Італійська кухня
  • Адаптивність
  • Цілеспрямованість
  • Справедливість
  • Відповідальність

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Польский — средний

Рекомендации

Купріянов Віктор

Купріянов Віктор

Су-шеф, Міротель Резорт і Спа

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Я досвідчений та творчий кухар в пошуку перспективних проектів для подальшого
розвитку.
Люблю створювати привабливі та смачні страви, які радують гостей та залишають
приємні враження.
Моя мета - не просто готувати їжу, а подарувати кожному гостю незабутні враження
після відвідин.
Цілеспрямований та відповідальний фахівець,який може з одного погляду
розпізнати якість та рівень свіжості продуктів. Створюю нові рецепти та меню,
використовуючи сезонні інгредієнти та сучасні методи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: