Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 марта 2024

Дмитрий

Менеджер по работе с клиентами, по продажам, по закупкам, по персоналу, по рекламе (логистика)

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
18 лет
Город:
Запорожье

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

ЕПФК ЗНУ

Органазація виробництва, менеджмент
Неоконченное высшее, с 2020 по 2024 (4 года)

Знания и навыки

Дисциплінованість Аналітичне мислення Відповідальність Креативність Комунікабельність Цілеспрямованість Стресостійкість Швидко пристосовуюсь Навчаюсь нового Орієнтований на результат Працювати в команді

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Закінчивши Економіко - правничий фаховий коледж ЗНУ, я твердо вирішив присвятити своє життя та майбутню професію сфері бізнесу. Рішення пов’язати своє майбутнє з бізнесом та бізнесовою діяльністю далося мені нелегко, так як початково це був вибір моїх батьків, а не мій власний. Проте навчаючись у коледжі на економічному факультеті я все ж таки зрозумів, що це саме те чим я хочу займатися у майбутньому.
Досягти успіху у певній сфері це не просто везіння, яке потрібно мати, але й шалена щоденна роботу, яку потрібно роботи, це не тільки веселі посиденьки з колегами після роботи, але й вміння розділяти роботу і особисті стосунки. Справжній керівник та лідер, професіонал своєї справи це не та людина, яка боїться забруднитися чи виглядати смішною, а та яка сміло береться за нову та цікаву роботу, яка разом з підлеглими виконує роботу і та яку не будуть боятися, а будуть боятися підвести.
Саме справжнім лідером і керівником я прагну стати і вважаю що робота у вашій компанії дасть мені потрібні навички та вміння та створить тверде підґрунтя для мого професійного росту.
Моє бажання працювати у Вашій компанії можна порівняти з бажання наших ЗСУ перемогти війну. Просто на всього я не бачу інших варіантів, і чесно кажучи не хочу бачити, адже сама Ваша компанія є важливим етапом в моєму житті.
Щиро вірю, що через якісь десять років перед вами стоятиме не просто студент-початківець, а справжній топ-менеджер, перед яким немає нічого неможливого. Тож дозвольте мені працювати у вашій команді, щоб найперше довести самому собі, що «Я гідний кращого і можу це зробити», адже впевнений, що ніхто, окрім Вас і Вашої команди професіоналів, не дасть мені такої можливості.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: