Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 марта 2024 Файл

Катерина

Піцайола

Возраст:
20 лет
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Хлопко Катерини Олександрівни

Мета: Почати довгострокову працю.
Дата і місце народження: 10 жовтня 2003 року, м. Пологи, Запорізької області
Адреса проживання: м. Харків, Салтівський район, Шевченківський провулок 40
Родинний статус: незаміжня
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мови:
• Українська;
• Англійська (з перекладачем);
• Російська.

Освіта:
2020-2024 – Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого.

Досвід роботи:
З 05.02.2021 до 20.11.2021 – Боулінг клуб «Місто». Оператор боулінгу.
Обов’язки:
• Консультація клієнтів щодо послуг компанії та різноманітних акцій, які доступні на певний проміжок часу;
• Продаж спец пропозицій компанії;
• Робота з касою та касовою дисципліною;
• Дотримання чистоти на робочому місці;
• Видача взуття для клієнтів боулінгу;
• Робота з комп’ютером.

З 13.07.2022 до 20.08.2023 - Піцерія «IQ Pizza». Піццайола – універсал.
Обов’язки:
• Прийом замовлень та розрахунок гостей;
• Чемно і зрозуміло розповідати гостям про асортимент продукції;
• Контроль терміну реалізації та викладки готової продукції;
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці.
• Підготовка продуктів до процесу приготування;
• Приготування піци згідно з технологічними картами;
• Дотримання санітарних норм та стандартів компанії;
• Проведення інвентаризації;

З 01.09.2023 до 08.03.2024 – Ресторан «MAFIA». Піццайола – кухар.
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці.
• Підготовка продуктів до процесу приготування;
• Приготування піци згідно з технологічними картами;
• Приготування страв згідно з технологічними картами;
• Дотримання санітарних норм та стандартів компанії;
• Допомога у проведені інвентаризації;

Додаткова інформація:
Я відповідальна та уважна, швидко навчаюся, дружелюбна, люблю вивчати щось нове та удосконалювати свої навички.
На даний момент я навчаюся, тому можу повноцінно працювати 3-4 дні на тиждень (вівторок, четверг, субота та неділя).

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: