Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 мая 2024 Файл

Ніка

Психолог

Возраст:
25 лет
Город проживания:
Житомир
Готов работать:
Житомир, Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
м.Житомир/м.Київ
Email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета: заміщення вакантної посади психолога.
Особисті дані: 1999 року народження; незаміжня; дітей немає.
Освіта: 2005-2016 рр. - Житомирський екологічний ліцей №24, повна загальна середня освіта;
2016-2020 рр. - соціально-психологічний факультет Житомирського державного університету імені Івана Франка (денна форма навчання)
Диплом бакалавра за спеціалізацією: Психолог;
2020-2021 рр. - соціально-психологічний факультет Житомирського державного університету імені Івана Франка (денна форма навчання)
Диплом магістра з відзнакою за спеціалізацією: Психолог, фахівець з психології розвитку.

Додаткова освіта:
1. Тренінг «Психологічні особливості консультування представників ЛГБТ-спільноти». Житомир, 2017р.
2. Майстер-клас «Основи психологічного консультування дорослих». Житомир, 2018р.
3. Дистанційний курс «Розлади психіки та поведінки. Основи психіатричної пропедевтики». - Центр громадського здоров'я Мiнiстерства охорони здоров'я України. -2021р.
4. Дистанційний курс «Асертивна комунікація». - Campster. - 2022р.
5. Дистанційний курс «Тайм-менеджмент». - Campster. - 2022р.
6. Дистанційний курс «Базова психологічна допомога в умовах війни». - Prometheus. - 2022р.
7. Дистанційний курс «Протидія та попередження булінгу (цькуванню) в закладах освіти». - Prometheus. - 2022р.
8. Дистанційний курс «Психологія стресу та способи боротьби з ним».-Київський університет імені Бориса Грінченка.-2023р.
Підтверджується наявністю сертифікатів навчання.
Релевантний досвід:
— Проходила практику в закладах дошкільної та початкової освіти навчаючись в університеті. Разом з психологами та вихователями закладів проводила розвиваючі заняття для різновікової категорії дітей.
— Активно долучалась та допомагала організовувати різні навчальні, волонтерські та позанавчальні заходи.

Вміння та навички:
• Комунікативні навички: комунікабельна, вмію слухати і чути співрозмовника, спостережлива, поважаю точки зору інших, здатна давати конструктивний зворотний зв’язок.
• Знання мов: українська (вільно), англійська (середній рівень).
• Інтелектуальні навички: критичне мислення, аналіз, синтез, встановлення цілей і планування різних способів підходу до проблеми, тому що я вважаю, що чим більше у вас ідей і можливостей для вирішення проблеми, тим краще.
• Навички міжособистісного спілкування: працьовита, швидко навчаюсь, добре організована, завжди готова взяти на себе ініціативу в складних ситуаціях. Я самовмотивована та відповідальна, тактовна та емпатійна, оскільки це головний інструмент у моїй майбутній роботі.
• Програмне забезпечення: Впевнений користувач Microsoft Office і програмами Photoshop Express з додатковими пакетами, STATISTICA 6.0.
• Організаційні здібності: креативне мислення, уважність до деталей, здатна впроваджувати нові методи чи процедури, стресостійка, можу працювати в умовах, що постійно змінюються. Крім того, я відчуваю, що добре справляюся з багатозадачністю . Я можу добре працювати як частина команди, так і автономно. Планувальні та організаторські навички набула під час поєднання денного навчання та підробітку.
• Дослідницькі навички: здатність аналізувати та інтерпретувати інформацію, готовність проводити консультації, завжди готова вчитись новому, маю навички первинної психодіагностики, володію сучасними методами психології, навичками розробки і проведення тренінгів, здатність проводити дослідження в різних галузях, здатна розуміти отриману інформацію та подавати інформацію у зрозумілий для інших спосіб.
Діяльність та інтереси: у вільний час граю у волейбол, читаю книжки, захоплююсь музикою, любитель фотографії та відеоігор, подобається малювати, готувати різні страви та десерти, навчатись новому. Полюбляю довгі прогулянки містом, проводити час у компанії друзів, відпочивати на свіжому повітрі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: