Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 мая 2024 Файл

Александр

Шеф-кухар

Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

піб. Кириченко Олександр Григорович
посада: шеф-кухар, бренд-шеф
дата народження: 09.04. 1980.
адреса реєстраціі: м. Київ вул.Приозерна 8 кв110
телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
сімейний стан: розлучений (двоє дітей)
освіта: середня спеціальна, кухар 4р
ПВПУКДТЭУ (стац)

Місця роботи, займані посади:

VARVAR BAR, LISOPYLKA шеф-кухар
Асоціація громадського харчування шеф-кухар, проектант, менеджер проекту.
переобладнання шкільних харчоблоків, розробка шкільного меню
паб «Натюрліх» шеф-кухар
р-н «М'ята» шеф-кухар
р-н «Смородина» шеф-кухар
р-н «Scorini» Миколаїв шеф-кухар
м-к Gogol BARdello SENTRUM шеф-кухар
р-н Braserie MariMarc шеф-кухар
р-н «Гормітті» шеф-кухар
casino «SPLIT» group Київ, Львів шеф-кухар
р-к RIVER- PALACE” cу-шеф
р-н «За двома зайцями» су-шеф

Професійні навички:
Кваліфікований шеф-кухар з 20ти річним досвідом роботи: з європейською, українською, староруською, французською, італійською, кавказською, середземноморською кухнями, дієтичне та фітнес харчування, авторські рецептури,гриль,мангал, тандир, дров'яні печі, банкети, фуршети. Організація та проведення виїздних, польових заходів на найвищому рівні. Сімейний кухар, індивідуальне харчування

Відкриття закладів з нуля. Проєктування харчоблока. Складання меню (згідно концепції), Організація та впровадження технологічного процесу. Виготовлення технологічної та технічної документації (технологічні карти, калькуляційні карти, чек-листи), згідно діючих стандартів .

Підбір та навчання персоналу, теоретична та практична підготовка, підвищення кваліфікації персоналу кухні. Проведення тренінгів. Складання інструкцій, згідно вимог підприємства.
Впевнений користувач ПК .

Похожие кандидаты

Шеф-повар грузинской кухни
Киев, Винница , еще 5 городов

Шеф-кухар
Киев

Шеф-повар
45000 грн, Киев

Шеф-повар
35000 грн, Киев

Шеф-повар
Киев, Ивано-Франковск , еще 4 города

Су-шеф
Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: