Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 марта 2024 PRO

Марина

Діловод

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець з закупівель

с 09.2022 по наст. время (1 год 8 месяцев)
КЗ" Новомиргородська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради", Новомиргород (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Фахівець з електронних ( публічних) закупівель- це спеціаліст, який має глибокі знання та досвід у проведенні публічних закупівель відповідно до вимог законодавства. Це особа, яка здійснює професійну діяльність у сфері публічних закупівель та відповідає за організацію, координацію та контроль за проведенням закупівельних процедур.
Обовязки, які виконую на зайнятій посаді: оренда комунального майна, підготовка тендерної докуметації та проведення відкритих торгів, проведення закупівель без використання електронної системи, спілкування із Постачальниками, укладання додаткових угод,Розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг методом порівняння ринкових цін (здійснити пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації), звітування по закупівлях, складання річного плану закупівель та ін.

Старший продавець

с 02.2017 по 08.2022 (5 лет 6 месяцев)
Епіцентр К, Кропивницький (Роздрібна торгівля)

Починала працювати із "0" пакету. Старанно працювала і розвивалась, приносячи користь у грошовому еквіваленті Компанії. Тому згодом отримала підвищення до старшого продавця, та планувалось подальше підвищення. Обовязки: приймання товару по накладній, викладка товару, вчасне слідкування за наповненням полиць із товаром та актуальністю ціни, консультація клієнтів, підготовка товару для безготівкового розрахунку та підготовка товару на доставку ( Включає і підготовку відповідної документації). Звітування по викладці товару.

Образование

Центральоукраїнський національний технічний університет

ФЕМ, Інформаційна, бібліотечна та архівна справа, Кропивницький
Высшее, с 2016 по 2017 (1 год)

Професійними навичками у сфері проектування, експлуатації і вдосконалення новітніх інформаційних технологій, що будуються на застосуванні, проектуванні й актуалізації баз і банків даних, проведення комплексних досліджень структури ринку інформаційної продукції та послуг у нашій країні і за її межами;
здатністю визначати перспективні напрямки розвитку інформаційної, бібліотечної та архівної справи з урахуванням досягнень соціокультурної сфери, виробництва та економіки, особливостей функціонування сучасної інформаційно-технологічної інфраструктури;
здатністю використовувати ресурси сучасних мегакультурних центрів для забезпечення повноцінного розвитку особистості шляхом підготовки (з використанням методів інформаційно-аналітичної діяльності), надання та розповсюдження інформаційних продуктів і послуг.
Отримала диплом із відзнакою!

Кіровоградський національний технічний університет

Документозавство та інформаційна діяльність, Кропивницький
Высшее, с 2012 по 2016 (4 года)

Документознавство та інформаційна діяльність спрямовані на поглиблене вивчення електронного документообігу в сучасному діловодстві.
здатністю визначати перспективні напрямки розвитку інформаційної справи з урахуванням особливостей функціонування сучасної інформаційно-технологічної інфраструктури;
методологією інформаційно-аналітичної діяльності;
професійними навичками у сфері проектування, експлуатації і вдосконалення новітніх інформаційних технологій, що ґрунтуються на застосуванні, проектуванні й актуалізації баз і банків даних;
навичками проведення комплексних досліджень структури ринку інформаційної продукції та послуг у нашій країні та країнах світу;
здатністю використовувати досягнення та ресурси соціокультурної сфери, виробництва та економіки для забезпечення повноцінного функціонування держави.

Дополнительное образование и сертификаты

ТОВ " Нвчально-консалтинговий центр "ЗАКУПІВЛІ". Сертифікат " Публічні закупівлі в Україні: від теорії до практики"

2022, 3 дні.

ТОВ " Нвчально-консалтинговий центр "ЗАКУПІВЛІ". Сертифікат " Закупівлі робіт з капітального ремонту: від теорії до практики""

2024, 3 дні.

Знания и навыки

MS Office Уміння користуватись оргтехнікою Електронне ведення документообігу Креативність Комунікабельність Робота з великим обсягом інформації Уміння аналізувати Робота в команді Уміння швидко засвоювати нову інформацію

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: