Василь
Шеф-повар, 75 000 грн
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 31 год
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10617942/
Опыт работы
Шеф-кухар
с 01.2025 по наст. время
(7 месяцев)
GastroFamily, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Один із ресторанів Дмитра Борисова «Остання Барикада»
Обов’язки:
- Організація і налагодження безперебійної роботи кухні.
- Проведення інвентаризації (двічі на місяць)
- Підбір персоналу і написання графіків.
- Розробка нового напрямку кухні (страв)
- Моніторинг та впровадження нових технологій.
- Навчання кухарів працювати з новими позиціями та продуктами.
- Проведення щомісячних зібрань та щоденних 5-ти хвилинок.
- Написання калькуляційних карток (в тандемі з товарознавцем)
- Пошук постачальників (по пропозиціям згідно ціни та якості).
- Написання документації кухні.
- Контроль якості продуктів і н/ф.
- Контроль якості видачі страв.
- В підпорядкуванні від 6 до 12кухарів.
- Дотримання та робота зі стандартами HACCP
- Подача звітності на кінець місяця
Шеф-повар
с 05.2024 по 12.2024
(7 месяцев)
Тут Буде, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обовʼязки:
- Підбір персоналу і написання графіків.
- Розробка нового напрямку кухні (страв)
- Моніторинг та впровадження нових технологій.
- Написання калькуляційних (в тандемі з бухгалтером) і технологічних карток.
- Складання закупочних листів.
- Пошук та закупівля продукції на «Столичному базарі»
- Пошук постачальників (по пропозиціям згідно ціни та якості).
- Написання документації кухні.
- Контроль якості продуктів і н/ф.
- Контроль якості видачі страв.
- В підпорядкуванні від 6 до 10 кухарів.
- Ведення групи кухарі в (Telegram) так як це декілька закладів.
Шеф-кухар
с 06.2021 по 05.2024
(2 года 11 месяцев)
Alexgut grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обовʼязки:
- Підбір персоналу і написання графіків.
- Розробка нового напрямку кухні (страв)
- Моніторинг та впровадження нових технологій.
- Написання калькуляційних (в тандемі з бухгалтером) і технологічних карток.
- Розробка банкетних позицій.
- Складання закупочних листів.
- Пошук постачальників (по пропозиціям згідно ціни та якості).
- Написання документації кухні.
- Контроль якості продуктів і н/ф.
- Контроль якості видачі страв.
- Введення переобліку, контроль.
- Проведення гастро фуд перінгів.
- В підпорядкуванні від 4 до 6 кухарів.
Технолог харчової промисловості
с 02.2021 по 06.2021
(4 месяца)
RetailGroup, Київ (Роздрібна торгівля)
Шеф-кухар
с 10.2020 по 02.2021
(4 месяца)
Vino tapas bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 05.2020 по 10.2020
(5 месяцев)
Паб Багринів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший зміни (Шеф-кухар)
с 10.2016 по 05.2020
(3 года 7 месяцев)
Tu dublin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
с 04.2016 по 10.2016
(6 месяцев)
Radisson Blu, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший кухар
с 05.2014 по 04.2016
(1 год 11 месяцев)
Tu Dublin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар Старший зміни
с 06.2013 по 05.2014
(11 месяцев)
Вареничная Катюша, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
с 09.2011 по 03.2012
(6 месяцев)
Корчма Два Отамана, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Похожие кандидаты
-
Бренд-шеф, консультант, технолог
Киев, Львов , еще 2 города -
Шеф-повар
Киев, Удаленно -
Шеф-повар
80000 грн, Киев, Другие страны -
Су-шеф
80000 грн, Киев -
Шеф-кухар
Киев, Львов , еще 3 города -
Шеф-повар
45000 грн, Киев