Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Василь

Шеф-повар, 75 000 грн

Вид занятости:
полная
Возраст:
31 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 01.2025 по наст. время (7 месяцев)
GastroFamily, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Один із ресторанів Дмитра Борисова «Остання Барикада»

Обов’язки:
- Організація і налагодження безперебійної роботи кухні.
- Проведення інвентаризації (двічі на місяць)
- Підбір персоналу і написання графіків.
- Розробка нового напрямку кухні (страв)
- Моніторинг та впровадження нових технологій.
- Навчання кухарів працювати з новими позиціями та продуктами.
- Проведення щомісячних зібрань та щоденних 5-ти хвилинок.
- Написання калькуляційних карток (в тандемі з товарознавцем)
- Пошук постачальників (по пропозиціям згідно ціни та якості).
- Написання документації кухні.
- Контроль якості продуктів і н/ф.
- Контроль якості видачі страв.
- В підпорядкуванні від 6 до 12кухарів.
- Дотримання та робота зі стандартами HACCP
- Подача звітності на кінець місяця

Шеф-повар

с 05.2024 по 12.2024 (7 месяцев)
Тут Буде, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обовʼязки:
- Підбір персоналу і написання графіків.
- Розробка нового напрямку кухні (страв)
- Моніторинг та впровадження нових технологій.
- Написання калькуляційних (в тандемі з бухгалтером) і технологічних карток.
- Складання закупочних листів.
- Пошук та закупівля продукції на «Столичному базарі»
- Пошук постачальників (по пропозиціям згідно ціни та якості).
- Написання документації кухні.
- Контроль якості продуктів і н/ф.
- Контроль якості видачі страв.
- В підпорядкуванні від 6 до 10 кухарів.
- Ведення групи кухарі в (Telegram) так як це декілька закладів.

Шеф-кухар

с 06.2021 по 05.2024 (2 года 11 месяцев)
Alexgut grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обовʼязки:
- Підбір персоналу і написання графіків.
- Розробка нового напрямку кухні (страв)
- Моніторинг та впровадження нових технологій.
- Написання калькуляційних (в тандемі з бухгалтером) і технологічних карток.
- Розробка банкетних позицій.
- Складання закупочних листів.
- Пошук постачальників (по пропозиціям згідно ціни та якості).
- Написання документації кухні.
- Контроль якості продуктів і н/ф.
- Контроль якості видачі страв.
- Введення переобліку, контроль.
- Проведення гастро фуд перінгів.
- В підпорядкуванні від 4 до 6 кухарів.

Технолог харчової промисловості

с 02.2021 по 06.2021 (4 месяца)
RetailGroup, Київ (Роздрібна торгівля)

Шеф-кухар

с 10.2020 по 02.2021 (4 месяца)
Vino tapas bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 05.2020 по 10.2020 (5 месяцев)
Паб Багринів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни (Шеф-кухар)

с 10.2016 по 05.2020 (3 года 7 месяцев)
Tu dublin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 04.2016 по 10.2016 (6 месяцев)
Radisson Blu, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кухар

с 05.2014 по 04.2016 (1 год 11 месяцев)
Tu Dublin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар Старший зміни

с 06.2013 по 05.2014 (11 месяцев)
Вареничная Катюша, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 09.2011 по 03.2012 (6 месяцев)
Корчма Два Отамана, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: