Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2024 PRO

Марина

Бухгалтер, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
62 года
Город:
Кривой Рог

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер( єдиний )

с 10.2020 по 11.2022 (2 года 1 месяц)
ТОВ "САРМАТ-ГЕОЛОГІЯ", Нововоронцовка (Харчова промисловість)

Віддалений доступ з Кривого Рогу. Ведення бухгалтерського та податкового обліку в 1С8.3: виробництво, орендні операції, загальна система оподаткування, ПДВ, єдиний податок юр. осіб та ФОП, зарплата, кадри, банківські операції через УкрСиббанк, ПУМБ, Аваль, договора, здавання звітності через програму "МЕДок". Допомагала директору в веденні 3 юр. осіб та 2 ФОП

Бухгалтер

с 06.2020 по 09.2020 (3 месяца)
ФОП Загребельний П.Н., Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення виробничих операцій в управлінському обліку в 1С 8.3: виготовлення та продажа фотошпалери, натяжних стель, фресок, єдиний податок ФОП, кадри, зарплата, щомісячна інвентаризація, банківські операції через Приватбанк. Допомога в веденні ще одного ФОП.

Бухгалтер

с 03.2020 по 06.2020 (3 месяца)
ТОВ "Укрбудактив", Кривий Ріг (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Працювала на час карантину. Віддалений доступ. Бухгалтер єдиний: ведення податкового обліку в 1С 7.7, 8.3, реєстрація податкових накладних в програмі "МЕДок", нарахування зарплати, клієнт-банк Приват24, УкрСиббанк, звірки з контрагентами, звітність по ЄСВ, ПДВ, статзвітність.

Безробітна

с 03.2019 по 03.2020 (1 год)
Криворізький центр зайнятості, Кривий Ріг (Державні організації)

Шукаю роботу бухгалтера в малому та середньому бізнесі, ФОП. Досвід роботи 28 років.

Бухгалтер єдиний

с 07.2018 по 03.2019 (8 месяцев)
ФОП Мусиенко Н.А.; ФОП Вулич Д., ТОВ "Торговий дім "ЕКО", ТОВ "Санлука", Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку в 1С 8.3 та 1С:7.7: загальна система оподаткування, єдиний податок ФОП, зарплата, банківські операції Ощадбанк, Приватбанк, Таскомбанк, здавання звідності через програму МЕДок, кадри, проведення інвентаризацій. ФОП та юр. особи припинили свою діяльність.

Бухгалтер с функциями главного бухгалтера

с 01.2018 по 07.2018 (6 месяцев)
ПП "АЛЬФА-ДАР", Кривий Ріг (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Бухгалтер єдиний з функціями головного: ведення бух. та податкового обліку в 1С:7.7 та 8.2, реєстрація податкових накладних в МЕДок, нарахування зарплати, Приват24, звірки з контрагентами, звітність по податку на прибуток, ЄСВ, ПДВ, стат. звітність. Несвоєчасна виплата зарплати.

Бухгалтер

с 05.2016 по 12.2017 (1 год 7 месяцев)
ФОП Марченко С.М.; ФОП Коваленко И.В., ФОП Ситіна Т.М., Кривий Ріг (Роздрібна торгівля)

Ведення податкового обліку в 1С: 7.7, банківські операції Приватбанк, здача звітності через програму МЕДок, кадри, зарплата, проведення інвентаризацій. Дуже маленька зарплата.

Бухгалтер єдиний

с 03.2016 по 11.2018 (2 года 8 месяцев)
ФОП Пархоменко В.Н.; ПП "Прогрес КР", Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення податкового обліку у ФОП: книга доходу, звітність, облік діяльності в 1С:7.7, нарахування зарплати, робота з фін. установами, діловодство. В 2019 закрито. По юр. особі: ведення бух. та податкового обліку в 1С: 8.3, реєстрація податкових накладних в програмі МЕДок, нарахування зарплати, банківські операції Приват24, звірка з контрагентами, звітність з податку на прибуток, ЄСВ, ПДВ, стат. звітність. Затримка зарплати на 3 місяці.

Бухгалтер

с 11.2013 по 04.2016 (2 года 5 месяцев)
ТОВ "РИФ", Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підробляла бухгалтером-фрілансером по договорам ЦПХ. Ведення бухгалтерського та податкового обліку, кадровий облік, участь при складанні договорів. Програма 1С:7.7. Підприємство закрито.

Головний бухгалтер ( єдиний )

с 12.2011 по 11.2013 (1 год 11 месяцев)
ПП "Інжбудсервис", Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Діяльність підприємства будівельно-монтажні роботи на об'єктах "АрселорМіттал Кривий Ріг". Вдосконалила знання по веденню бухгалтерського та податкового обліку в будівельній діяльності, в кадровій справі та участі в складанні договорів. Відновлення бухгалтерського та податкового обліку. Програма 1С:7.7. З грудня 2012 року на підприємстві простій.

Приватний підприємець

с 11.2003 по 08.2010 (6 лет 9 месяцев)
Приватне підприємництво, Кривий Ріг (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

З 2003 р. займалася приватним підприємництвом у сфері бухгалтерського та податкового обліку з усіх видів діяльності. Навчила двох молодих спеціалістів ведення бухгалтерського та податкового обліку. Удосконалювалась у кадровій справі.
Співпрацювала з аудиторською фірмою "Форум" як бухгалтер-експерт: проведення аудиторських перевірок підприємств гірничо-металургійного комплексу. Набула навичок аудиторського підходу до бухгалтерського та податкового обліку.
Співпрацювала з рекрутинговою фірмою "Анкор Персонал Україна": нарахування заробітної плати фінансовому підприємству. Вивчила бухгалтерський облік фін. підприємства з нарахування заробітної плати та навчилася працювати у програмі БОСС-Кадровик зарплата. Закрила діяльність через законодавство щодо моніторингу у 2010 році.

Образование

Київський інститут народного господарства ім. Д.С. Коротченко

Факультет - економічний, спеціальність - економіст торгівлі, м. Київ
Высшее, с 1982 по 1987 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Інститут підвищення кваліфікації і перепідготовки кадрів, кадрова справа

2011

Знания и навыки

Пунктуальність Стресостійкість Відповідальність Працьовитість 1С:Бухгалтерія Клієнт-Банк M.E.Doc MS Excel Знання ПКУ Бухгалтерський облік (роздріб) Ведення кадрового обліку Неконфліктність Ведення первинної бухгалтерської документації Бухгалтерський облік (будівництво) Бухгалтерський облік (гурт)

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Маю досвід роботи ведення бухгалтерського та податкового обліку на підприємствах торгівлі, громадського харчування, готельних послуг, будівельних та виробничих підприємств, а також є досвід аудиторських перевірок, ведення кадрового обліку, нарахування зарплати та звітності із зарплати, укладення договорів. Можу працювати за сумісництвом, не повний робочий день, на віддаленому доступі.
Комп'ютерні навички
Впевнений користувач ПК; Windows; 1C:Підприємство/Бухгалтерія версії 7,7 та 8,2; Інтернет; «МЕДок»; "Ліга: Закон"; Клієнт-банк; БОСС-кадровик зарплатаРекомендаціїОлена Миколаївна, ТОВ «Ріф», головний бухгалтер, т. 067 560-25-45Особисті якостіШукаю роботу в компанії, що стабільно розвивається, що працює в декількох видах діяльності, що постійно розвивається в сучасних економічних умовах. Мої позитивні якості: професіоналізм, комунікабельність, посидючість, навченість суміжних професій.
З вересня 2022 року пенсіонерка.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: