- Файл
Roman
Pastry chef
- Возраст:
- 31 год
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон .
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10864869/
Загруженный файл
Файл содержит еще 53 страницы.
Версия для быстрого просмотраЭто резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Шеф-кондитер
[
r_kanonoshen
[
Досвід роботи:
Вересень 2023 – шеф-кондитер, готельно- Липень 2021 – пекар-кондитер, 5-зірковий
Травень 2024 ресторанний комплекс SHELEST, Березень 2023 готель Fairmont Grand Hotel,
Вишгород Київ
Грудень 2022– шеф-кондитер, 4-зірковий готель Квітень – шеф-кондитер, італійська
березень 2023 11 mirrors, Rooftop restaurant & bar, вересень 2022 ресторація «SanRemo»,
Київ Олександрія
2024 >> 1
Досвід роботи:
Березень – кондитер, кондитерська «Rafinad Березень – старший кондитер, Кондитерська
липень 2021 by Kateryna Peskova», Київ вересень 2019 «Sweetbook» у 5-зірковому готелі
Fairmont Grand Hotel, Київ
Липень – кондитер, кондитерська під керівництвом бронзового призера
грудень 2020 «Cupcake studio», Київ Національного чемпіонату України з
кондитерського мистецтва Олега Івженко
Вересень 2019 – старший кухар, 5-зірковий
травень 2020 готель Fairmont Grand Hotel, Січень – кондитер, Кондитерська
Київ березень 2019 «Sweetbook»
Грудень 2018 – помічник кондитера,
січень 2019 Кондитерська «Sweetbook»
2024 >> 2
Професійна освіта:
> Навчальний курс «Дикороси в кулінарії»
> Навчальний курс «Ферментований чай з дикоросів»
> Семінар «Ведення бухгалтерського обліку та
технологічних карток в новітніх програмах»,
Асоціація шеф-кухарів України
> Онлайн мастер-клас «Виготовлення шоколадних
цукерок», Олександр Бражевський
> Онлайн мастер-клас «Шоколадна скульптура»,
Олександр Бражевський
> Міні-курс Великодньої випічки «Папушник –
український панеттоне», почесний член Асоціації
шеф-кухарів України Ігор Лаврешин
2024 >> 3
Професійна освіта:
> Кондитерський курс, Українська кулінарна академія
> Майстер-клас «Хліб і пиво», почесний член Асоціації
шеф-кухарів України Ігор Лаврешин
> Кулінарний курс, Українська кулінарна академія
> Онлайн курс «Фінансова грамотність:
управлінський облік пекарні», Bakery school
> Кондитерський курс «Основи кондитерського
мистецтва», Міжнародна кулінарна школа DGF
> Практичний майстер-клас «Правильний круасан»
> Серія онлайн майстер-класів «Великий
кондитерський курс»
> Онлайн майстер-клас «Хліб + випічка»
2024 >> 4
Десерти >>
2024 >>
Десерти >>
Мусові корпусні десерти
2024 >>
Десерти >>
Наполеон
з ягідним гелем
2024 >>
2024 >> 9
Десерти >>
Мусовий десерт
шоколадний пісочний тарт з шоколадним гелем, шоколадним
мусом та карамеллю
2024 >>
Десерти >>
Тарти
2024 >>
Десерти >>
Асорті шу
2024 >>
Десерти >>
Асорті шу
2024 >>
Десерти >>
Тістечко «Картошка»
2024 >>
Десерти >>
Тістечка
2024 >>
Десерти >>
Макаронс
2024 >> 20
Десерти >>
Макаронс
2024 >> 21
Мармелад >>
2024 >> 22
Шоколадні цукерки >>
Корпусні цукерки
2024 >> 23
Шоколадні цукерки >>
Корпусні цукерки
2024 >> 24
Шоколадні цукерки >>
Корпусні цукерки
2024 >> 25
Шоколадні цукерки >>
Геометричні форми
2024 >> 26
Шоколадні цукерки >>
2024 >> 27
Шоколадні цукерки >>
2024 >> 28
Шоколадні цукерки >>
Нарізні цукерки
2024 >> 29
Шоколадні цукерки >>
Нарізні цукерки
2024 >> 30
Шоколадні цукерки >>
Трюфель
2024 >> 31
…
2024 >> 34
Випічка>>
Печиво
2024 >> 36
Випічка>>
Печиво
2024 >> 38
Випічка>>
Круасани класичні
2024 >> 39
Випічка>>
Круасани класичні
2024 >> 40
Випічка>>
Круасани класичні
2024 >> 41
Випічка>>
Круасани шоколадні
2024 >> 42
Випічка>>
Круасани
З шинкою і руколою Мигдальні Сирні
2024 >> 43
Випічка>>
Гречані булки
2024 >> 44
Випічка>>
Панетоне
2024 >> 45
Випічка>>
Капкейки
2024 >> 46
Торти>>
2024 >> 47
Торти>>
2024 >> 49
Торти>>
2024 >> 50
Торти>>
2024 >>
51
Торти>>
2022 >> 52
Торти>>
2022 >> 53
Торти>>
2024 >> 54
Вітрини>>
2024 >> 55
Вітрини>>
2024 >> 56
Вітрини>>
2024 >> 57
Похожие кандидаты
-
Кондитер
25000 грн, Киев -
Кондитер, оформитель
Киев -
Кондитер
Киев -
Пекар, тістоміс (лівий берег)
25000 грн, Киев -
Кухар-кондитер
35000 грн, Киев -
Оператор линии, станка, резчик металла гильотина, электрик, волочильщик, пекарь
35000 грн, Киев, Одесса