Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Євген

Плавильник металу

Возраст:
34 года
Город:
Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Дичка Євген Дмитрович
Дата і місце народження: 03 березня 1991р.,м. Ужгород
Вік: 33 роки
Сімейний стан: одружений, маю сина.
Телефон мобільний: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета: отримання посади бармена-бариста
Освіта:
1997-2008 – Загальноосвітня школа №8 I-III ступенів, м.Ужгород
2008-2013 – Ужгородський Національний університет, факультет суспільних наук, спеціальність «Практична психологія», спеціалізація – практичний психолог у системі управління персоналом, кваліфікація «практичний психолог, викладач психології».
2013-2014 – Ужгородський Національний університет, факультет суспільних наук, спеціальність «Державна служба», кваліфікація «магістр державної служби».
Досвід роботи:
2008-2015рр.- старший бармен ресторану «Рубін» м. Ужгород
2015-2018рр. - адміністратор ресторану “Рубін” м.Ужгород.
2018-2020рр.- експерт-оцінювач ломбардного відділення “Скарбниця” м. Ужгород.
2023-2024рр. - шеф-повар ресторану “Ужгородський замок”.
Професійні навички:
- правила і техніка обслуговування свят;
- форма обслуговування;
- якісне обслуговування гостей;
-приготування напоїв;
-приготування страв закарпатської та європейської кухні;
- правила контролю на контрольно-касових апаратах;
- ціноутворення у закладах ресторанного господарства;
-реєстрація попередніх замовлень на обслуговування для гостей;
-досвід спілкування з відвідувачами;
-досвід контролю офіціантів;
-досвід здійснення контролю за правильністю розрахунків;
-розгляд скарг і побажань клієнтів;
-ведення журналу обліку;
-контроль сервіровки столів;
-досвід підбору персоналу та їх навчання;
-досвід зустрічі гостей;
-досвід підтримки комфорту і приємної атмосфери в залі;
-досвід роботи з документацією, звіти, інвентаризація;
-організація проведення банкетів;
-ведення та облік каси;
-виконання службових доручень керівника;
-вирішення конфліктних ситуацій
Особисті якості:
• навички комунікації;
• стресостійкість;
• пунктуальність;
• грамотність;
• організаторські здібності;
• знання основ алкогольних та безалкогольних напоїв, технології приготування коктелів;
• вміння працювати в колективі;
• відповідальність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: