Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Ірина

Контролер якості

Возраст:
48 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Ірина Жалюк

Дата народження: 10 липня 1977 року
Регіон: Вінниця
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Телефон (и): [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Начальник лабораторії, мікробіолог

Ключова інформація

Знання 1С , word, Excel

Досвід роботи

Завідуюча лабораторії,мікробіолог
Вересень 2020 - Серпень 2024 (по теперішній час)

ТОВ"Фруктона-ВН"
Виробництво наповнювачів для йогуртів

1.Розробка методик дослідження.
2. Моніторинг та аналіз виконання методик, для підтвердження якості сировини та готової продукції.
3.Мікробіологічні та фізико-хімічні дослідження виготовленої продукції,вхідної сировини та матеріалів.
4. Реєстрація вхідної сировини,компонентів та матеріалів.
5. Закупівля та облік обладнання, реактивів, прекурсорів, поживних середовищ та лабораторного
посуду.
6. Організація та відбір проб: сировини,води(яка використовується на виробництві),змивів з
обладнання,ємностей,рук та теходягу персоналу і готової продукції для проведення досліджень (в том
числі в зовнішніх акредитованих лабораторіях).
7. Постійний моніторинг виробництва,щодо якості роботи на всіх етапах.
8. Вхідний контроль сировини(заморожена продукція,ароматизатори,барвники,інгредієнти).
9. Організація своєчасного проведення метрологічних повірок приборів та обладнання лабораторії.
10.Організація і координація роботи лабораторії в цілях забезпечення проведення високої якості
досліджень.
11.Своєчасна актуалізація нормативно-технічної документації зовнішнього виготовлення.
12. Забезпечення виконання підлеглими співробітниками посадових інструкцій по охороні праці.
13. Виконання вимог системи менеджменту безпеки харчових продуктів (СМБХП), системи
менеджменту якості (СМЯ) і затверджених процедур.

Лаборант- мікробиолог
Вересень 2015р.-Вересень 2020р

СУІП ТОВ “Сперко-Україна”

Фармацевтичне підприємство

1.Відбір проб води та змівів на підприємстві.

2.Мікробіологічні дослідження води,змивів,первинного пакування та готової продукції.

3.Приготування та стерилізація поживних середовищ,для проведення досліджень.

4.Підготовка(пакування) і стерилізація лабораторного посуду.

5.Знезараження відпрацьованого матеріалу.

6.Участь у розробці нових методик досліджень.

7.Мікроскопічні дослідження на виявлення груп мікроорганізмів.

8.Робота з цільовими культурами мікроорганізмів.

Контролер якості
Червень 2013р - Вересень 2015р

СУІП ТОВ “Сперко-Україна”

Фармацевтичне підприємство.

1.Відбір зразків первинного і вторинного пакування,порівняння з шаблонними зразками.

2.Відбір готової продукції для досліджень і для зберігання в архіві.

3.Відбір зразків води(яка використовувалась на підприємстві).

4.Робота з внутрішньою документацією.

Освіта

Кам”янець Подільский національний університет

Природничий факультет- біологія,валеологія

Володіння мовами
Англійска - рівень шкільної програми

Українска - вільно

російська - вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Курс навчання - Удосконалення мікробіологічних методик в фармацевтичній галузі

Курс навчання -Принципи НАССР та їх практична реалізація.Нові вимоги до схеми сертифікації
стандартів ISO 22000, FSSC 22000 (V5). ISO 19011:2018 основи організації і проведення
внутрішніх аудитів.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: