Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Максим

Бар-менеджер

Возраст:
33 года
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Mishchenko Maksym

Bar Manager / Beverage Consultant

32 years old
Pone : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Instagram : _maksym___m

ЧОМУ Я
Мене відрізняє не тільки моя відданість бару, але й моя прихильність до розуміння унікальної
суті кожного проєкту.
Мої навички та вміння працювати з сучасними техніками, допомагають мені створювати
оригінальні напої та адаптувати їх до формату закладів.
Знання бізнес-процесів допомагає побудувати стандарти лінійних процесів, і звільняє мені
час для досягнення поставлених результатів.
Команда - головна функція яка допоможе досягнути результату.
Вважаю що головне в барі - це враження.
А ліпша мотивація - це робити круто свою роботу.

КОНКУРСИ ТА КУРСИ
Volare cocktail cup 2023 - finalist
Jura 2021 - finalist

Bar Salution - 2020
Parovoz Management Course - 2018
ДОСВІД РОБОТИ
head bartender _ Sparkle. Bar _ may 24
bartender _ Flacon Bar _ august 23 / may 24
bar manager _ KITSA Bistro _ jun 22 / july 2023
head bartender _ JY bar _ sep 21 / feb 22
bartender _ 12 Monkeys _ may 21 / august 21
head bartender _ Bezdelniki _ may 18 / may 21
bar manager _ Rooster Grill Bar _ march 17 / may 18
bartender _ Indigo A.P. _ may 15 / march 17
ПРОЕКТИ
Head of Mixology _ Ban Sabai
Instagram : ban.sabaii

створив повну коктейльну концепцію, організував навчання та стандарти для команди,
управляв бізнес - процесами, розробка трансляції бару.

КЛЮЧОВІ НАВИЧКИ

✓ Побудова бізнес процесів ✓ Hospitality
✓ Трансляція цінностей ✓ Планування та стратегія
✓ Управління командою ✓ Досвід та наглядність
✓ Бюджетування, оптимізація витрат ✓ Адаптивність та комунікація
✓ Розробка напоїв та стандартів ✓ Розвиток персоналу
Mojito
Spritz
cachaça
eucalyptus colong - ka r
melonade mint - aloe
lychee
Prosecco

Old Fashioned

pandan
sloe
frangelico
Margo
pedro ximenez

apricot
Pomelo
coconut
calamansia
ffi
G&T

Celery
yuzu
matcha
Mocktail basil

sauvignon n.a.
gin n.a.
lavender
aloe - raspberry Foam

Daisy
Gimlet

pear
salled caramel
plum
coconut
nectarine
mango - lime
air
lychee

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: