Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Ігор

Шеф-кухар, 60 000 грн

Вид занятости:
полная
Возраст:
45 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

с 10.2022 по наст. время (2 года 10 месяцев)
Кейтерінг, Київ (сфера обслуговування) (виїздні банкети,фуршети,кава-брейки по місту Києву. Європейська кухня,Авторська кухня., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

с 03.2022 по 04.2022 (1 месяц)
Шеф-кухар волонтер. Київ (сфера обслуговування) Кухня з нуля. Розробка меню. Приготування перших та других страв з кухарями -вол, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

с 06.2020 по 07.2021 (1 год 1 месяц)
Кейтерінг. Київ. (Сфера обслуговування. Виїздні банкети, фуршети, кава-брейки. Команда кухарів, проведення майстер-класів., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

с 02.2020 по 04.2020 (2 месяца)
Ресторан ,,INK-чорнила,, (сфера обслуговування Київ), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

с 12.2014 по 06.2019 (4 года 6 месяцев)
Кейтерінг. Київ.(Сфера обслуговування) Виїздні банкети, фуршети, кава-брейки по місту Києву. Європейська кухня, Авторська кухня., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

с 08.2013 по 06.2014 (10 месяцев)
Ресторан ,,Lemyel,, Київ (сфера обслуговування). Організація роботи кухарів на кухні, розробка нового меню, ведення документації, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни. Кухар -універсал.

с 02.2013 по 08.2013 (6 месяцев)
Ресторан,,Prag,, та ,,Fortes,, Шеф-кухар Пауель Єнсен(датчанин) сфера обслуговування. Відкриття двох ресторанів. Італійська, Фра, Копенгаген (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

с 01.2012 по 12.2012 (11 месяцев)
Ресторан,, Beer Loft,,. Київ сфера обслуговування., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни гарячого процесу

с 05.2010 по 11.2011 (1 год 6 месяцев)
Ресторан,, Панорама,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

с 09.2007 по 03.2010 (2 года 6 месяцев)
Ресторан,, Венеція,, Київ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 02.2006 по 09.2007 (1 год 7 месяцев)
Ресторан,,Рівер-Палац,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф, Шеф-кухар

с 06.2003 по 01.2006 (2 года 7 месяцев)
Ресторан,,Barnadet,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар -універсал, старший зміни. Підміна Шеф-кухаря, приготування блюд, координації роботи кухарів.

с 04.2000 по 05.2003 (3 года 1 месяц)
Ресторан,, Фараон,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Тех. Училище 14

Слюсар КВП і А, Київ
Среднее специальное, с 1997 по 1999 (2 года)

Знания и навыки

  • Авторська кухня
  • Стресостійкість
  • Здатність до навчання
  • Приготування страв
  • Комунікабельність
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Українська кухня
  • Європейська кухня
  • Неконфліктність
  • Готування фаст-фуду
  • Готування на мангалі
  • Пакування готової продукції
  • Італійська кухня
  • Розробка меню
  • Випікання
  • Складання технологічних карт

Знание языков

  • Украинский — продвинутый
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Член Асоціації Шеф кухарів України.
Бажаєма посада Шеф-кухар.
Шукаю роботу Шеф-кухаря на постійній основі. Готовий взятися за проект. Маю досвід відкриття ресторанів, кафе, бари, паби з нуля. Робота за кордоном. Маю своє обширне меню,зі знаннями італійська,середньоземноморська,американська, Французька, німецька, сучасної української, азіатської (середня), європейська, Авторська кухні. Маю свої рецепти ЗОЖ.
Сучасні подачі блюд. Загальний стаж 19 років.
Координація кухні,робота по чек листам і таймінгу. Проведення брифінгу з працівниками закладу. Спілкування з гостями ресторану під час сервісу. Написання калькуляційних та технічних карт. Організація банкетів та фуршетів.
Допоможу підібрати необхідне обладнання та інвентар. Складу для вашого закладу меню ( звичайне,дієтичне,банкетне,фуршетне,бізнес-плані, піца, сезонні, хоспер, мангал меню,паб меню. Рахуючи концепцію ресторану, побажання господарів і направлення ресторану.Після затвердження меню,зроблю з кухарями пропрацювання блюд, враховуючи і смакову політики. Також швидкість видачі блюд і гарну подачі. Поясню, що таке товарне сусідство. Поясню офіціантам та адміністратору горяще меню і стоп-лист з ранку, що офіціанти в своєму роді ,,Продавці,, повинен пропонувати різні блюда,а не тіж самі. Вміти чітко, ясно і докладно пояснити і довести до відома повару, які побажання виявив гість.
Додаткова інформація і портфоліо при співбесіді.
Перебуваю в Київській Асоціації Шеф кухарів України.
Подивлюсь усі варіанти.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: