Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Ирина

Технолог

Возраст:
46 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

[pic]
---
Професійна діяльність:

Грудень 2019 –Лютий 2023 технолог в сітці ресторанів, в підпорядкуванні
8ресторанів. Добавляю блюда в smart tauch.R-Keeper
- Складання калькуляції готової продукції в інформаційній системі 1С
підприємство; розрахунок собівартості блюда в праграмі1С 8, проведення
переобліків проміжних та місячних.Уміння аналізувати результати виробничого
процесу(виявляти причини надлишку і недостач).Навички по роботі з
номенклатурою.Уміння працювати зі звітами(звіт продажу блюд)Працюю з
оборотно -сальдовими відомостями рахунки 2821,26,281,2091Контроль за
правильністю ведення операцій на 26,2821та 281 рахунку.
Жовтень 2016 –листопад 2019 р –ресторан ДП Курені
Листопад 2013 – вересень 2016 –декретна відпустка
Листопад 2010-жовтень 2013 –технолог калькулятор ресторану ДП Курені.
Розробка технологічних і калькуляційних карточок на блюда, , розрахунок
собівартості блюда в праграмі StorHaus проведення переобліків проміжних та
місячних.Уміння аналізувати результати виробничого процесу(виявляти причини
надлишку і недостач
січень 2009 - листопад 2010 - технолог по виробництву фруктових
наповнювачів ТОВ “ Сезон 365 “ – розробка технологічних рецептур ,
розрахунок собівартості , контроль за технологічним процесом
червень 2007 – листопад 2009 – майстер цеху заморожених напівфабрикатів ТОВ
«Три Ведмеді» (організація виробничого процесу; контроль за виробничим
процесом: співвідношення у готовому продукті, якість зовнішнього вигляду;
дата на упаковці; складання звітів за минулу добу та переміщення;
заповнення журналів: співвідношення, надходження та аналіз якості борошна,
контроль процесу виготовлення фаршу; прийом сировини; щотижнева
інвентаризація залишків сировини; контроль залишків сировини та
інвентаризація на перше число місяця. Калькуляціяࠀࠂࠄ звітів в 1С.
Проведення інструктажів по ТБ, навчання нових робітників, контроль.);
травень 2004 – червень 2007 – декретна відпустка;
квітень 2003 – травень 2004 – технолог на фірмі «Олімп» (ковбасний цех)
м.Васильків, Київської області (контроль технологічного процесу:
калькуляція сировини та ковбасних виробів, ведення технологічних
документів, розробка нових рецептур ковбасних виробів, підбір спецій та
інгредієнтів для виробництва, прийом сировини; контроль за якістю продукції
і дозуванням сировини.);
травень 2002 – березень 2003 – технолог ТОВ «Альфаміт – Імпекс» (продаж та
професійна консультація комплексних спецій для ковбасних виробів, виїзд на
підприємства для проведення пробного вироблення та навчання технологів
праці з ними);
липень 2000 – квітень 2002 – ТОВ «Березнянка» (м’ясопереробний завод)
м.Київ – майстер – ученик (жиловка м’яса по сортам, праця за кутером:
складання фаршу, формування ковбасних виробів у ковбасну оболочку, термічна
обробка ковбасних виробів та їх зберігання);Освіта:
Освіта вища технологічна (1995 – 2000 рр. навчання в Українському
державному університеті харчових технологій, спеціальність – „технологія
зберігання, консервування та переробки м’яса”).
Додаткові дані:
44 роки, заміжня, виховую 19-ти річну доньку і 9-ми річну, володію
комп’ютером, українською та російською мовами - вільно, англійською зі
словником.
Комунікабельна, енергійна, старанна .

Р Е З Ю М Е
Сучкова Ірина Михайлівна
Телефон:
моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: