Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Наталія

Керівник, директор

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу управління

с 09.2008 по 11.2023 (15 лет 2 месяца)
Фуршет Realty, Київ (Нерухомість)

Управління 83 об’єктами коммерційної нерухомості. Керівництво операційною діяльністю, повний супровід договорів оренди, починаючи з брокериджу, в тому числі і перемовини; юридичний аспект договору (виготовлення договорів і протоколов розбіжностей до них); контроль і керівництво менеджерів на місцях, щоденна робота з дебіторською заборгованістю, в тому числі виготовлення претензій для дебіторів. Розробляла бюджет та P&L відділу. Була ініціатором скорочення витрат і оптимізації бізнес-процесів, розрахувала собівартість одного договору по трудовитратам. Приймала участь в ціноутворенні орендних ставок, як для нових об’єктів, так і при перегляді існуючих договірних відносин. Була відповідальною особою щодо зміни ставок/метражів і співвідношеня цих змін на план/факт виконання заявленого бюджету та грошового потоку. Повний супровід корпоративних клієнтів: готувала договори і протоколи розбіжностей до них, подавала нарахування, опрацьовувала акти звірки, дебіторську то кредиторську заборгованість. Готувала і захищала проект бюджету на півріччя/рік перед акціонерами. Приймала участь в розробці фінансової мотивації для відділу в залежності від показників рентабельності. Готувала аналітичні справки-пояснення щодо рентабельності об’єктів нерухомості для фінансової дирекції.

Генеральний директор

с 06.2005 по 11.2007 (2 года 5 месяцев)
ООО "Арена-Сити", Київ (Нерухомість)

Управління фінансово-господарською діяльністю підприємства, здача площ в оренду, пошук орендарів і робота з ними, управління роботою торгово-офісного комплексу. Контроль дебіторської і кредиторської заборгованості орендарів і контрагентів підприємства. Фінансове планування і бюджет видатків і доходів. Спільно з фінансовим директором компанії розробили фінансову політику підприємства, в тому числі норми списання та граничні показники дебіторської та кредиторської заборгованності. Щомісячне планування з технічним відділом ТОЦ витратних матеріалів для життєдіяльності об’єкту. Був побудований власний теплопункт. Прорахувала і вдстояла ідею часткового реконцепту ТОЦ: 5 поверх комплексу був перебудований з торгових під офісні приміщення. Торгові площі здані на 99%, офісні - 100%, прибуток підприємства зріс на 25%. Як керівник пройшла аудиторську і податкову перевірку без зауважень.

Менеджер

с 11.1999 по 06.2005 (5 лет 7 месяцев)
ЗАО "КИЙ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер боулінг-клуба "Міраж". Управління персоналом клуба, навчання пресонала, спілкування з гостями клубу. Займалась маркетинговими заходами по разширенню клієнтської бази закладу (в тому числі проведення розіграшів,турнірів і т.і.).

Образование

Київський національний університет ім.Т.Г.Шевченко

Романо-германської філологіі, перекладач, Киев
Высшее, с 1990 по 1995 (5 лет)

Диплом з відзнакою. Перекладач англійської та німецької мов.

Дополнительное образование и сертификаты

Київський національний університет ім.Т.Г.Шевченко, ІПО, економічний ф-т, спеціальність Фінанси диплом з відзнакою

2007-2009

Знания и навыки

Пользователь ПК Организаторские способности

Знание языков

Английский — продвинутый

Дополнительная информация

Стресостійкість, здатність до аналізу і роботи на результат, наполегливість, командна робота

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам