- Файл
Олександр
Шеф-кухар
- Возраст:
- 41 год
- Город проживания:
- Одесса
- Готов работать:
- Буковель, Винница, Днепр, Киев, Луцк, Одесса, Ровно, Солотвино, Тернополь, Ужгород
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/12208936/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Бренд-шеф
з 09.2023р по 01.2025р
Eco-Termal, Косонь, Закарпатська обл. (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник двох закладів:Макоротніки в м. Дніпро (відкриття з нуля) та Еко-
термал в Косонь.
Шеф-кухар
з 01.2023р по 09.2023р
Колиба, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 10.2021р по 07.2022р
Святошинський двір, Київ
Шеф-кухар
з 03.2021р по 10.2021р
Справжній шашлик, Київ, доставка
Технолог
з 06.2020р по 03.2021р
Кутовий, Ірпінь, контроль 6 пунктів на якість, чистоту, смакові якості.
Бренд-шеф
з 02.2020р по 06.2020р
Прем’єра, Хуст. Проектна робота, навчання персонала новому. Кухня
змішана (Закарпатська, Європейська, Японська, Італійська), приїзджав 2
рази на рік.
ОЛЕКСАНДР
Бренд-шеф
з 10.2018р по 01.2020р
Бабай-Комора, Бабай - Садиба, Київ (Готельно-ресторанний бізнес). Вів 4
ГОНТАРЮК
заклади, керував всіма підрозділами кухні та залу, навчання персоналу,
контроль, видача якості. Кухня українська, європейська
Шеф-кухар
з 04.2018р по 10.2018р
Забарино, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес). Відкриття закладу з
40 РОКІВ нуля. Керівництво повністю рестораном, приймання банкетів,
керівництво прсоналом кухні та залу, закупка, особисте приготування
ШЕФ-КУХАР
страв.
Шеф-кухар
з 01.2016р по 04.2018р
Білуга, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес). Відкриття закладу з
нуля. впроваджував нові ідеї і навчав персонал, керівництво персоналом.
ОГЛЯД КАР’ЄРИ Шеф-кухар
з 11.2014р по 12.2015р
Шеф-кухар, займаюсь відкриттям закладів Вогонь і Лід, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес). Відкриття закладу
з нуля, організація роботи і керівництво з нуля. Кухня європейська, турецька.
кухні та залу, Шеф-кухар
з 09.2012р по 11.2014р
Диван, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес). Кухня
європейська,італійська, паназіатська.
КЛЮЧОВІ НАВИЧКИ Кухар-універсал, Су-шеф
з 02.2008р по 08.2012р
Розробка меню, навчання персоналу, Пінта-траторія, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес). Спочатку був
контроль і видача страв. кухарем, з часом виріс до Су-шефа. Кухня європейська, українська.
Кухар-універсал
з 12.2005р по 03.2008р
КОНТАКТИ: Пальміра, Запоріжжя. Набуття навиків і вміння готувати 50 видів страв по
мангалу і не тільки. Кухня європейська, українська.
Ел. пошта: [
Телефон: [
instagram: aleksandr_chef_84
Професійно технічний ліцей, повар-офіціант,
sachasacha35 Запоріжжя. Середня спеціальна, з 2000 по 2003рр
ПРО СЕБЕ ПРОФЕСІЙНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Творчий, цілеспрямований, стресостійкий, Колиба, Артем, тел. [
вміння працювати на результат Шеф-кухар,Капучіно, Світлана Василівна, тел. [
Бренд-шеф, шеф-кухар, тел. [
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Днепр, Запорожье , еще 8 городов -
Шеф-повар
Киев -
Шеф-кухар
55000 грн, Винница -
Бренд-шеф
Киев -
Шеф-кухар
80000 грн, Киев -
Шеф-кухар
Киев