Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Олександр

Шеф-кухар

Возраст:
41 год
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Буковель, Винница, Днепр, Киев, Луцк, Одесса, Ровно, Солотвино, Тернополь, Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ДОСВІД РОБОТИ
Бренд-шеф
з 09.2023р по 01.2025р
Eco-Termal, Косонь, Закарпатська обл. (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник двох закладів:Макоротніки в м. Дніпро (відкриття з нуля) та Еко-
термал в Косонь.
Шеф-кухар
з 01.2023р по 09.2023р
Колиба, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 10.2021р по 07.2022р
Святошинський двір, Київ
Шеф-кухар
з 03.2021р по 10.2021р
Справжній шашлик, Київ, доставка
Технолог
з 06.2020р по 03.2021р
Кутовий, Ірпінь, контроль 6 пунктів на якість, чистоту, смакові якості.
Бренд-шеф
з 02.2020р по 06.2020р
Прем’єра, Хуст. Проектна робота, навчання персонала новому. Кухня
змішана (Закарпатська, Європейська, Японська, Італійська), приїзджав 2
рази на рік.

ОЛЕКСАНДР
Бренд-шеф
з 10.2018р по 01.2020р
Бабай-Комора, Бабай - Садиба, Київ (Готельно-ресторанний бізнес). Вів 4

ГОНТАРЮК
заклади, керував всіма підрозділами кухні та залу, навчання персоналу,
контроль, видача якості. Кухня українська, європейська
Шеф-кухар
з 04.2018р по 10.2018р
Забарино, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес). Відкриття закладу з

40 РОКІВ нуля. Керівництво повністю рестораном, приймання банкетів,
керівництво прсоналом кухні та залу, закупка, особисте приготування

ШЕФ-КУХАР
страв.
Шеф-кухар
з 01.2016р по 04.2018р
Білуга, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес). Відкриття закладу з
нуля. впроваджував нові ідеї і навчав персонал, керівництво персоналом.
ОГЛЯД КАР’ЄРИ Шеф-кухар
з 11.2014р по 12.2015р
Шеф-кухар, займаюсь відкриттям закладів Вогонь і Лід, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес). Відкриття закладу
з нуля, організація роботи і керівництво з нуля. Кухня європейська, турецька.
кухні та залу, Шеф-кухар
з 09.2012р по 11.2014р
Диван, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес). Кухня
європейська,італійська, паназіатська.
КЛЮЧОВІ НАВИЧКИ Кухар-універсал, Су-шеф
з 02.2008р по 08.2012р
Розробка меню, навчання персоналу, Пінта-траторія, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес). Спочатку був
контроль і видача страв. кухарем, з часом виріс до Су-шефа. Кухня європейська, українська.
Кухар-універсал
з 12.2005р по 03.2008р
КОНТАКТИ: Пальміра, Запоріжжя. Набуття навиків і вміння готувати 50 видів страв по
мангалу і не тільки. Кухня європейська, українська.
Ел. пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») ОСВІТА
instagram: aleksandr_chef_84
Професійно технічний ліцей, повар-офіціант,
sachasacha35 Запоріжжя. Середня спеціальна, з 2000 по 2003рр

ПРО СЕБЕ ПРОФЕСІЙНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Творчий, цілеспрямований, стресостійкий, Колиба, Артем, тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
вміння працювати на результат Шеф-кухар,Капучіно, Світлана Василівна, тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Бренд-шеф, шеф-кухар, тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: