- PRO
Андрій
Бар-менеджер, 40 000 грн
- Вид занятости:
- неполная
- Возраст:
- 25 лет
- Город проживания:
- Ивано-Франковск
- Готов работать:
- Буковель
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/12911488/
Опыт работы
Бар-менеджер
с 12.2023 по наст. время
(1 год 8 месяцев)
Сяєво (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
с 10.2023 по 12.2023
(2 месяца)
ШЕ Паб, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)
Консультація з приводу устаткування та ергономіки. Формування концепції коктейльної карти.
Затвердження концепції коктейльної карти та розробка презентації коктейльної карти.
Підбір посуд для реалізації коктейльної карти.
Підбір інвентарю бару для реалізації коктейльної карти. Підбір алкоголю та постачальників для коктейльної карти. Формування алкогольної карти бару.
Проробка коктейльної карти. Розробка калькуляційних карт
Розробка технологічних карт. напоїв та напівфабрикатів.
Оптимізація собівартості.
Навчання команди ресторану: презентація та пропозиція коктейльної карти.
Навчання команди бару: технологічні карти напоїв та напівфабрикатів.
Навчання команди бару: техніки приготування коктейлів.
Бар-менеджер
с 10.2023 по 12.2023
(2 месяца)
Ганц (Іф), Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проробка коктейльної карти. Розробка калькуляційних карт
Розробка технологічних карт. напоїв та напівфабрикатів.
Оптимізація собівартості.
Оформлення гостьогово меню закладу. Консультація з приводу устаткування та ергономіки. Формування концепції коктейльної карти. Затвердження концепції коктейльної карти та розробка презентації коктейльної карти.
Підбір інвентарю бару для реалізації коктейльної карти.
Підбір алкоголю та постачальників для коктейльної карти. Формування алкогольної карти бару.
Старший бармен
с 07.2019 по 05.2022
(2 года 10 месяцев)
5-те Підземелля, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Аналіз складських запасів. Контролював завантаженість складу, оптимізував розміщення товарів для зручності роботи та мінімізації втрат.
Контроль термінів придатності: Проводив регулярний моніторинг продукції для забезпечення якості та уникнення списань.
Інвентаризація та списання: Організовував та проводив інвентаризацію товарів, звіряв залишки, формував звіти та виконував списання простроченої або бракованої продукції.
Навчання персоналу: Проводив тренінги та інструктажі для команди, підвищуючи їхню кваліфікацію та ефективність роботи.
Комунікація з гостями: Забезпечував високий рівень сервісу, знаходив індивідуальний підхід до кожного гостя, що сприяло підвищенню лояльності.
Образование
Національний університет «Львівська політехніка»
Харчові технології продуктів бродіння, Львів
Высшее, с 2017 по 2023 (6 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
Школа сомельє 1.280
2024, 2 місяці
Знания и навыки
- Пунктуальність
- Лідерство
- Управління персоналом
- Користувач ПК
- Організація роботи персоналу
- Організаторські здібності
- Облік розрахунків із постачальниками
- Набір персоналу
- Навчання персоналу
- Ведення інвентаризацій
- Касовий облік
- Стресостійкість
- Привітність
- Приготування кавових напоїв
- Здатність до навчання
- Приготування коктейлів
- Poster
- R-Keeper
- Інвентаризація
- Користувач 1С
- Контроль залишків
- Доброзичливість
- Iiko
- Неконфліктність
- Знання міцної групи алкоголю
- Чесність
- Лате-арт
Знание языков
- Французский — начинающий
- Английский — начинающий
- Русский — свободно
Похожие кандидаты
-
Адміністратор рецепції
50000 грн, Буковель, Львов -
Бармен
40000 грн, Буковель, Ивано-Франковск -
Бармен
Буковель -
Бармен
37000 грн, Буковель, Киев -
Бариста
Буковель -
Директор готелю, ресторану, SPA-комплексу
60000 грн, Буковель, Киев , еще 2 города