Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 февраля 2024

Олена

Бухгалтер

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Днепр, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бухгалтер єдиний

с 08.2017 по 04.2019 (1 год 8 месяцев)
Світоч, Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

*Ведення бухгалтерського та управлінського обліку в програмі 1С.УТП
*Перевірка та прибуткових та видаткових документів
*Облік грошових операцій в 1С (ведення каси та банківських виписок; робота в системі Приват 24 бля бізнесу; підготовка платежніх доручень; допомога в відкритті рахунків
*Моніторинг кредиторської та дебіторської заборгованності; звірка взаєморозрахунків з контрагентами
*Допомога и взаємодія зі складом; проведення щомісячних інвентаризацій
*Кадровий облік (прийняття та звільнення працівників); нарахуванння та виплата заробітної плати, відпускні, лікарняні
*Формування та сдача податкової та статистичної звітності підприємства
*Ведення ФОП на єдиному податку; ведення книги доходів
*Управлінський облік та звіти для керівника

Головний бухгалтер

с 11.2012 по 10.2023 (10 лет 11 месяцев)
ТОВ ДТК, Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація, ведення та відновлення бухгалтерського та податкового обліку підприємства. Обробка і складання всіх видів первинної документації, проведення банківських та касових операцій, ведення операцій в 1С Бухгалтерія 8, ведення складського обліку, робота з основними засобами (введення в експлуатацію, нарахування амортизації, списання). Контроль і аналіз дебіторської і кредиторської заборгованості. Кадровий облік (прийом на роботу, нарахування відпусток, лікарняних, звільнення з організації і т. П.), Нарахування та облік заробітної плати, податків і зборів (10 чол.). Складання бухгалтерської та податкової звітності в програмі MEDoc. Є досвід проходження податкових перевірок.

Головний бухгалтер

с 12.2011 по 05.2012 (5 месяцев)
Швацька фабрика (є рекомендації керівника), Дніпро (Легка промисловість)

Формування та оброблення первинної документації в частині розрахунків по заробітній платі, податків і зборів до фондів соціального страхування. Перевірка і обробка первинної документації в частині розрахунків з підзвітними особами. Ведення каси підприємства. Банк - надходження та витрачання грошових коштів на рахунках в банках, платіжні вимоги, банківські виписки - робота в Приват 24. Перевірка і обробка первинної документації в частині витрат і доходів підприємства. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості з контрагентами. Проведення актів звірок з контрагентами. Склад (прихід, введення в екслплуапацію, переміщення, списання) матеріалів, ТМЦ, ОС. Ведення внутрішнього обліку - прихід і списання матеріалів на готовий виріб, калькуляційні карти, аналіз собівартості продукції. Участь в проведенні інвентаризацій. Формування статистичної (баланс, фін.результат, звітність по праці і ЗП, послуги та ін.) І податковою (декларація з прибутку, 1ДФ, декларація платника єдиного податку для фіз юр.лиц) звітності по підприємству. Підготовка зведених даних для Керівника підприємства (в частині управлінського обліку підприємства). Тісна взаємодія з контролюючими органами та органами соціального страхування. Переклад і реєстрація підприємства в органах ДПІ.
Звільнена у зв'язку з продажем підприємства. Є рекомендація від керівника.

Бухгалтер єдиний

с 01.2010 по 12.2011 (1 год 11 месяцев)
Партнер, Дніпро (Автобізнес та автосервіс)

Ведення обліку підприємства - юридична особа і ФОП (на єдиному податку). Відображення в обліку операцій по руху грошових коштів: ведення касової книги, оформлення касових документів. Здійснення платежів через банк, формування платіжних документів, проведення банківських виписок в т.ч. з іноземною валютою, ведення чекових книжок. Проведення звірок з постачальниками і замовниками. Нарахування та виплата заробітної плати, складання і здача звітності до фондів соціального страхування. Складання податкової та статистичної звітності (декларації з прибутку, по ПДФО, форма №1м, послуги і т. Д.). Ведення обліку розрахунків з постачальниками (перевізниками), контроль дебіторської та кредиторської заборгованості.

Головний бухгалтер

с 05.2008 по 09.2009 (1 год 4 месяца)
Транслайн, Дніпро (Транспорт, логістика)

Ведення бухгалтерського і податкового обліку. Ведення каси, оформлення касових документів. Здійснення платежів через банк, формування платіжних документів, проведення банківських виписок в т.ч. з іноземною валютою, ведення чекових книжок. Проведення звірок з постачальниками і замовниками. Формування кредиту і контроль формування зобов'язань з ПДВ. Нарахування та виплата заробітної плати, складання і здача звітності до Пенсійного фонду, фондів соціального страхування. Складання податкової та статистичної звітності (декларації з прибутку, по ПДФО, податку на власників транспортних засобів, форма №1м, послуги і т. Д.). Ведення обліку розрахунків з виконавцями і перевізниками, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Аналіз фінансово-господарської діяльності за даними бухгалтерського обліку і звітності.

Бухгалтер-матеріаліст

с 03.2007 по 04.2008 (1 год 1 месяц)
Пономарева, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Бухгалтерський облік діяльності підприємства на ділянках: введення номенклатури, ведення первинного обліку, проведення інвентаризації на ділянках, ведення каси, розрахунки з постачальниками в програмі 1С.Підприємство 7.7.

Образование

Дніпропетровский Національний Університет ім. О. Гончара

Фінанси, Днепр
Высшее, с 2006 по 2011 (4 года 9 месяцев)

Освітньо-кваліфікаційний рівень "Спеціаліст" підготовка за професійним напрямом - Фінанси і кредит

Дніпропетровский колледж технології та дизайну

Бухгалтерський облік, Днепр
Среднее специальное, с 2003 по 2006 (2 года 11 месяцев)

Освітньо-кваліфікаційний напрямок підготовки «Бухгалтерський облік та аудит»

Дополнительное образование и сертификаты

Курси підвищення кваліфікації по курсу «Бухгалтерский облік і його автоматизація» (по программі 1С.Бухгалтерія 7.7, 8.2)

2011р.

Освітній центр "Успіх" курс по темі: «Податковий кодекс України: облік, зміни, доповнення»

2012р.

Курс-практикум «Бухгалтерський, податковий і управлінський облік в« 1С: Підприємство 8. Управління торговим підприємством "в АБ-

2017р.

Знания и навыки

MS Excel MS Word M.E.Doc Користувач ПК MS Office Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерія 1С:Підприємство Бухгалтерський облік Бест-Звіт Приват24 1С УТП Ведення кадрового обліку Неконфліктність Знання ПКУ Користувач 1С Продуктивність

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Професійні навички:
* Організація документообігу господарської діяльності підприємства
* Підготовка, перевірка, виписка всієї первинної документації підприємства (рахунки-фактури, видаткові накладні, акти, платіжні доручення і т.д.)
* Відображення всіх господарських операцій в 1С
* Бухгалтерський, податковий і управлінський облік в програмі 1С (розрахунки з організаціями, физ.лицами, облік дебіторів-кредиторів)
* Аналіз господарської діяльності підприємства
* Аналіз витрат підприємства
* Аналіз дебіторської і кредиторської заборгованості
* Аналіз запасів
* Розрахунки з працівниками (нарахування і виплата заробітної плати, а / о, відрядження, відпустки, лікарняні)
* Здача звітності до податкової, статистику, фонди
* Підготовка управленчіскіх звітів для керівника
* Відкриття (закриття) підприємств, досвід проходження перевірок

Вакансії на неповну зайнятість розглядаються всі. Дзвоніть тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Бухгалтер
20000 грн, Удаленно

Бухгалтер (ФОП)
Днепр

Бухгалтер
Киев, Удаленно

Бухгалтер-калькулятор
10000 грн, Киев, Удаленно

Главный бухгалтер
30000 грн, Киев, Удаленно

Головний бухгалтер
Чернигов, Другие страны, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: