Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Валентин

Шеф-повар

Возраст:
33 года
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ДОСВІД РОБОТИ
ШЕФ-КУХАР
NOMER 14 | ДНІПРО
С І Ч 2 0 2 4 - З А РА З

▪ Розробка інноваційних меню та оновлення існуючих страв.

▪ Контроль за якістю продуктів та дотримання стандартів приготування їжі.

▪ Управління командою кухарів для забезпечення ефективної роботи кухні.

▪ Здійснення закупівель продуктів та контроль за запасами.

▪ Дотримання санітарних норм і правил безпеки на кухні.

▪ Планування робочих змін та розподіл обов'язків серед персоналу.

▪ Організація робочого процесу під час піків завантаження.

ВАЛЕНТИН ▪ Проведення інвентаризації та складання звітів про витрати.

КАШПУР ▪ Навчання та розвиток навичок підлеглих для підвищення якості роботи.

▪ Взаємодія з клієнтами для забезпечення високого рівня задоволеності.
ШЕФ-КУХАР
ШЕФ-КУХАР
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») S OVA R E S TO B A R | Д Н І П Р О

Проспект Олександра Поля 27д, СІЧ 2022 - ВЕР 2023

Дніпро, 49000, Україна ▪ Розробка інноваційних меню та креація унікальних страв.

▪ Забезпечення високого рівня якості продукції та готових страв.
ПРО СЕБЕ
▪ Керівництво командою кухарів та координація роботи підготовчого
Доброго дня чи вечора, мене персоналу.
звуть Валентин, і я є фахівцем у
сфері обслуговування з понад 15- ▪ Ефективне планування та оптимізація робочих процесів на кухні.
річним досвідом. За цей час я ▪ Суворе дотримання стандартів безпеки та гігієни харчування.
працював у різноманітних кухнях,
де не лише набув цінних навичок, ▪ Відповідальність за закупівлю продуктів і управління запасами.

але й ділився знаннями з іншими, ▪ Підтримка стабільних та продуктивних відносин з постачальниками, вибір
продовжуючи вдосконалювати якісних інгредієнтів.
свої вміння у кулінарії та взаємодії
з людьми. Мої здібності до ▪ Аналіз відгуків клієнтів для постійного удосконалення кулінарних

навчання та розуміння колег пропозицій.
допомогли створити стабільні та ▪ Контроль фінансових показників кухні через регулярну інвентаризацію та
надійні команди без високої бюджетування.
текучості кадрів. Заклади часто
зверталися до мене за ▪ Організація навчальних програм та сприяння професійному розвитку
допомогою у виявленні слабких підлеглих.
місць та підборі персоналу, який
прагне працювати та розвиватися. ШЕФ-КУХАР
Окрім роботи на кухні, я з П А Б Ш Т РА С С Е | Д Н І П Р О
ентузіазмом проводив майстер- СІЧ 2021 - СІЧ 2022
класи для дітей та дорослих,
отримуючи задоволення та ▪ Розробка та оновлення меню з урахуванням сезонності продуктів
позитивні враження. Мене ▪ Контроль за якістю та свіжістю інгредієнтів перед приготуванням страв
захоплює створення нових страв,
запуск та удосконалення закладів, ▪ Керування кухонним персоналом та розподіл робочих обов'язків
розробка меню та концепцій. ▪ Дотримання стандартів гігієни та безпеки харчових продуктів
Якщо вам потрібен професіонал,
який виявить та виправить ▪ Підтримка чистоти на робочому місці та обладнанні
недоліки у вашому бізнесі,
▪ Замовлення продуктів, контроль за запасами та витратами
пов'язані з ФОТ, ФУД, логістикою,
оригінальністю страв тощо, або ▪ Підготовка спеціальних страв на замовлення гостей
якщо ви прагнете відкрити новий
▪ Організація та оптимізація робочого процесу на кухні
заклад чи покращити існуючий, я
буду радий допомогти. ▪ Навчання та розвиток навичок кухонного персоналу

▪ Взаємодія з постачальниками для забезпечення якісних продуктів

ШЕФ-КУХАР
Б А Р W H Y N OT | Д Н І П Р О
СІЧ 2019 - СІЧ 2021

▪ Розробка та оновлення меню з урахуванням сезонності продуктів

▪ Контроль за якістю приготованих страв та презентації

▪ Замовлення продуктів, контроль за запасами та витратами

▪ Дотримання стандартів безпеки та гігієни харчових продуктів

▪ Навчання та керівництво кухонним персоналом

▪ Планування робочого графіку кухарів та помічників

▪ Організація робочих процесів на кухні для ефективності

▪ Проведення інвентаризації та аналіз затрат

▪ Підтримка високого рівня задоволеності гостей

▪ Адаптація нових кулінарних технік та тенденцій

Ш Е Ф - К У Х А Р/ С П І В В Л А С Н И К
TO U C H B U R G E R | Д Н І П Р О
СІЧ 2016 - ВЕР 2019

Перед тим як стати співвласником і кухарем даного місця, дуже багато де
працював кухарем і су-шефом, вивчав усі можливі виду кухонь а саме смакові
та організаційні моменти кожної кухні, що в майбутньому мені дуже домогло
стати Шеф-кухарем.

О С В І ТА
М ОЛ ОД Ш И Й С П Е Ц І А Л І С Т ( П Р И К Л А Д Н І Н АУ К И )
Д Н І П Р О П Е Т Р О В С Ь К И Й Т Е Х Н ОЛ О ГО - Е КО Н О М І Ч Н И Й КОЛ Е Д Ж
| ДНІПРО
2014

М ОЛ ОД Ш И Й С П Е Ц І А Л І С Т ( П Р И К Л А Д Н І Н АУ К И )
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ |
ДНІПРО
2011
НАВИЧКИ
Комунікація Організація

Працездатність Лідерські якості

Адаптивність Вміння працювати в команді

Креативність Управлінські навички

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: