Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/13285711/

Кухар гарячого процесу

Рассматривает должности:
Кухар гарячого процесу, Кухар піци, Кухар на мангал
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

МИКИТА
МИКОЛАЙОВИЧ
КУХАР / СУ-ШЕФ
ОСВІТА:

Dniprovsʹkyy Transportno-Ekonomichnyy Fakhovyy Koledzh,
2019
Спеціальність: Технік-технолог харчової промисловості
ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД:
кухар
ОСОБИСТА
ІНФОРМАЦІЯ: Street Food Alef (Дніпро) (21.04.21- 01.10.21)
Заклад ізраїльської кухні
Ім’я: Білоножко Микита
Миколайович Приготування хумусу, тхіни, фалафелю та інших
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») традиційних страв
Місто: Київ, вул. Вадима Робота з автентичними інгредієнтами та
Гетьмана 38
рецептами
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Кухар гарячого цеху / Піцайоло (2021 – 2025)
ПРОФЕСІЙНІ Drem Club (Дніпро) (03.10.21- 01.04.25)
ВМІННЯ:
Приготування страв європейської та
Європейська, італійська та
італійської кухні
ізраїльська кухні
Випікання піци, заміс тіста, робота з
Приготування піци, пасти,
італійськими інгредієнтами
м’ясних, рибних і
вегетаріанських страв Робота з технологічними картами
Контроль якості страв, дотримання
Робота з технологічними
стандартів і санітарних норм
картами
Організація кухонного Су-шеф
процесу Drem Club (Дніпро) (01.04.2024- 01.04.25)
Координація роботи кухні
Управління персоналом Контроль за дотриманням технологій
приготування
Дотримання стандартів
HACCP та санітарних норм
Навчання нових працівників
Участь у складанні меню
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: Су-шеф у літньому таборі ГО “Експедиція”
Дністровський каньйон (2022-2024 роки, сезонно)
Відповідальність Організація та контроль роботи кухні під час
літнього сезону
Стресостійкість
Приготування страв європейської кухні
Робота в умовах підвищеного навантаження
Пунктуальність Контроль якості та подачі страв
Кухар
Командна робота
Hike (Дніпро) (лютий-січень 2025)
Бажання розвиватися та
вдосконалюватися Кафе європейського стандарту
Приготування страв сучасної європейської
кухні
Дотримання високих стандартів якості та
обслуговування

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: