- PRO
Валентина
HR-менеджер
- Возраст:
- 25 лет
- Город проживания:
- Винники
- Готов работать:
- Винники, Львов, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон .
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/13294639/
Опыт работы
Адміністратор ресторану
с 02.2025 по наст. время
(6 месяцев)
Альбертин, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• Координація роботи персоналу ресторану для
забезпечення високого рівня обслуговування.
• Вирішення будь-яких питань, що виникають у гостей.
• Планування графіків роботи персоналу.
• Контроль за дотриманням стандартів якості послуг та
гігієни.
• Ведення звітності та управління запасами.
Працівник на виробничу лінію
с 11.2022 по 11.2024
(2 года)
Bakker, Banska Bystrica (Легка промисловість)
•управління та обслуговування виробничого
обладнання
• Виконання виробничо-монтажних робіт.
• швидка та якісна збірка деталів
• вміння працювати в команді
Бармен
с 11.2020 по 10.2022
(1 год 11 месяцев)
Альбертин, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• Приготування напоїв;
• Обслуговування за баром;
• Замовлення товарних запасів б/а, міцної групи та
вина;
• Проведення інвентаризацій;
• Ведення каси.
• Знання технології приготування фірмових напоїв,
коктейлів, різних закусок і страв, кондитерських і
солодких виробів
• Знання правильності подання та оформлення
алкогольних та безалкогольних напоїв
• Знання і дотримання умов і термінів зберігання
кулінарної продукції та покупних товарів
• Знання видів і призначення інвентарю, столового та
скляного посуду, приладів, необхідних для
М О В И
Українська
Англійська
Словацька
Х О Б І
Піші прогулянки
танці
вивчення мов
приготування та відпуску напоїв, закусок і страв
• Знання правил експлуатації побутової техніки й
устаткування, відео-та звуковідтворювальної
апаратури
• знання правил роботи на контрольно-касовїй машині і
техніці розрахунку з відвідувачами.
• закриття та відкриття зміни
• прийом дзвінків, консультація клієнтів для резервів
та банкетів
• Консультація клієнтів щодо резервування столів та
організації банкетів.
Бариста
с 09.2019 по 10.2020
(1 год 1 месяц)
Grannys Backery, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• приготування і видача кави та кавових напоїв;
• приготування напівфабрикатів;
• спілкування з гостями;
• знання калькуляцій, технології приготування напоїв;
• прибирання та підтримування чистоти робочого
місця;
• проведення інвентаризації.
• Забезпечення високого рівня обслуговування та
створення комфортної атмосфери для гостей
• Робота за барною стійкою, у залі
• Робота з касовою програмою
Кухар заготівельник
с 08.2019 по 09.2019
(1 месяц)
Kumpel' Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• Обробка продуктів. Чищення, нарізка, маринування,
фасування овочів, фруктів, м
’
яса, риби та інших
продуктів.
• Приготування напівфабрикатів. Заготівля тіста,
начинок, соусів, бульйонів чи інших компонентів, що
використовуються у приготуванні страв.
• Дотримання стандартів. Виконання роботи згідно з
рецептурою та технологічними картами, що
забезпечує стабільну якість.
• Зберігання продуктів. Контроль умов і термінів
зберігання продуктів та напівфабрикатів відповідно
до санітарних норм.
• Співпраця з командою. Тісна взаємодія з кухарями
гарячого та холодного процесів, а також з
адміністраторами кухні для координації роботи.
Кухар
с 03.2019 по 08.2019
(5 месяцев)
Братиська, паб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• Підготовка та готування різних страв згідно з меню
компанії
• Забезпечення високої якості і привабливого вигляду
готових страв
• Дотримання стандартів безпеки та санітарних норм
під час приготування їжі
• Дотримання робочого графіку та забезпечення
своєчасної підготовки страв
• Збереження продуктів та раціональне використання
матеріалів.
• контроль якості, та підготовка сировини
Касир
с 02.2018 по 01.2019
(11 месяцев)
Близенько, мережа продуктових магазинів, Львів (Роздрібна торгівля)
• здійснення касових операцій;
• прийом, зберігання та видача готівки;
• оформлення первинної документації;
• складання касової звітності;
• визначення ознак справжності та платіжності
банкнот;
• отримання готівки в банку;
• дотриманням порядку ведення операцій з готівкою та
ін.
• обслуговування та консультування відвідувачів
• викладка товарів та контроль за термінами зберігання
Образование
ЛТЕУ
Туризм, Львів
Неоконченное высшее, с 2018 по 2020 (2 года)
Знания и навыки
- Малювання на графічному планшеті
- Відповідальність
- Робота в команді
- Комунікабельність
- Здатність до навчання
- Інвентаризація
- Контроль цінників
- Ведення документації
- Чесність
Знание языков
- Английский — средний
- Корейский — начинающий
- Словацкий — средний
Другие резюме этого кандидата
- PRO
Рассматривает должности: Адміністратор, Менеджер з продажу, Адміністратор рецепції, еще 2 должности
Львов, Винники
Неоконченное высшее образование · Полная занятость
- Бармен бариста, Ресторан «Альбертин», 1 год 11 месяцев
- Кухар універсал, «Братиська», 6 месяцев
Похожие кандидаты
-
HR-менеджер
Удаленно -
Помічник рекрутера
Удаленно -
Менеджер з персоналу
Львов -
Рекрутер
20000 грн, Львов -
HR-менеджер
35000 грн, Удаленно -
Менеджер з персоналу
20000 грн, Тернополь, Удаленно