Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Сергій

Project-менеджер

Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Марченко Сергій Олексійович
04 липня 1994р.
Адреса проживання: м. Львів, проспект В'ячеслава
Чорновола, 95 , Львівська обл..
Адреса реєстрації: с. Велика Рибиця,
вул. Польова 11Г, Краснопільський р-н,
Сумська обл.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»),
Електронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») або
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан: одружений 2022р, дітей не маю.
Військовозобов’язаний
Профіль в LinkedIn: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Про себе:
Шукаю можливість змінити профіль роботи та зацікавлений посаді керівника
проектів, з понад 12-річним досвідом впровадження інновацій та забезпечення
високих стандартів у харчовій промисловості.
Спеціалізуюсь на впровадженні інновацій, оптимізації процесів і координації
міжфункціональних команд. Маю сильні аналітичні навички, досвід управління
ресурсами та лідерства. Орієнтований на результат і досягнення бізнес-цілей.

Освіта:
2013 p. - Сумський технікум харчової промисловості (СТХП НУХТ) з відзнакою
за спеціальністю "Виробництво цукристих речовин та полісахаридів" –
молодший спеціаліст;

2016 р. - Національний Університет Харчових Технологій (НУХТ) за напрямом
"Харчові технології та інженерія"- бакалавр;

2017 р. - Сумська філія Національного Університету Харчових Технологій за
спеціальністю "Харчові технології "- спеціаліст (інженер-технолог).
Досвід роботи:
 серпень 2013 р. – січень 2015 р. ТОВ ,, Хоростківський цукровий завод “-
Змінний технолог.
 серпень 2015 р. - травень 2018 р. ТОВ ,, Юкрейніан Шугар Компані“. Майстер
бурякоцеху, на період виробництва Начальник зміни.
 червень 2018 р. - лютий 2019 р. Філія "Кобеляцький цукровий завод" ТОВ
"Цукорагропром". Завідувач майстерні ремонтно-механічної в ремонтний
період, на період виробництва змінний технолог.
 червень 2019 р. - червень 2021 р. - ТОВ “Львівська кондитерська фабрика
"Світоч"” - Начальник зміни та Начальник дільниці на вафельно-цукерковому
виробництві.
Виконував такі обов’язки: (Контролював виробничий процес під час зміни;
Організовував роботи персоналу на дільницях;Вирішував поточні виробничі
проблеми і оперативно врегульовував позаштатні ситуації; Навчав та адаптував
нових працівників.
 липень 2021 р. – теперішній час. -ТОВ " Львівська кондитерська фабрика
"Світоч" / Філія ТОВ "Нестле Україна" Львів. - технолог відділу розвитку
продукту ( виробництва вафель та батончиків).
Виконую такі обов’язки: (Впроваджую I2L проекти для кондитерського
бізнесу; Генерую та імплементую OPEX проекти для досягнення цілей бізнесу;
Організовую та координую співпрацю між різними відділами для досягнення
цілей; створюю та впроваджую нові рецептури продуктів.

Професійні навички:
 Впровадження I2L та OPEX проектів
 Стресостійкість та аналітичні здібності
 Планування бюджету та управління ресурсами
 Аналіз ризиків та управління змінами
 Ведення переговорів та комунікації з бізнесом
 Володіння сучасними ІТ-інструментами (Mural, MS Teams)

Мови:
Українська – рідна
Англійська – В2 (Upper-Intermediate)
Сертифікати:
 Основи управління командами та проєктами в ITОснови управління
командами та проєктами в IT (Prometheus) Дійсний номер сертифікату
 Project Management – training in Nestle (Apr2025)
Погляди на майбутнє:
Поглиблення своїх знань та пізнання нового в роботі та житті.
06.04.2025

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: