Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Сергій

Бар-менеджер

Вид занятости:
полная
Возраст:
53 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бар-менеджер

с 05.2023 по наст. время (2 года 3 месяца)
Park Land, клуб-ресторан, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи бару
Розробка меню, калькуляцій,
Впровадження своїх напрацювань та рецептів
(Авторські коктейлі та лимонади)
Проведення інвентаризацій
Формування форм поставки
Робота з постачальниками та бухгалтерією
Навчання персоналу, проведення дегустацій та лекцій для підвищення кваліфікації
Приготування напоїв

Директор

с 06.2022 по 05.2023 (11 месяцев)
Фоп Голота С.Д, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Еспресо-бар Anime (Київ)
Засновник
Відкриття ФОП та дозвільних документів
Проєктування барної стійки
Закупівля обладнання, товару
Розробка концепції та авторського меню
Ведення касової програми Checkbox
Робота з постачальниками, інвентаризації
Приготування напоїв

Бармен бариста

с 05.2018 по 08.2018 (3 месяца)
Corner club, Сонячний берег (Болгарія) (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота за контрактом
Приготування авторських коктейлів та кавових напоїв
Робота з клієнтами

Образование

КЕІМ

Спеціаліст
Высшее, с 2002 по 2008 (6 лет)

Знания и навыки

  • Наполегливість
  • Здатність до навчання
  • Приготування кавових напоїв
  • Адаптивність
  • Приготування коктейлів
  • Poster
  • Лате-арт
  • Висока працездатність
  • Інвентаризація
  • Контроль залишків
  • Старанність
  • R-Keeper
  • Знання міцної групи алкоголю
  • Міксологія
  • Привітність
  • Доброзичливість
  • Чесність
  • Знання стандартів обслуговування
  • Комунікабельність
  • Дисциплінованість

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: