Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Вахтанг

Шеф-повар

Вид занятости:
неполная
Возраст:
33 года
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф повар фрілансер

с 04.2025 по наст. время (4 месяца)
Chefs Vahtang, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

ПО ВСІМ ПИТАННЯМ ПИШІТЬ В ВАЙБЕР [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)


Професійні послуги
* Розробка меню з нуля для нового закладу:
- Створення унікальної концепції меню, що відображає ідентичність вашого закладу.
- Підбір інгредієнтів найвищої якості та розробка рецептур з урахуванням сезонності.
- Навчання кухонного персоналу та оптимізація процесів для досягнення максимальної ефективності.

* Повна заміна існуючого меню в працюючому закладі:
- Ретельний аналіз поточного меню та потреб вашої цільової аудиторії.
- Розробка нового меню з урахуванням сучасних гастрономічних трендів та смакових уподобань клієнтів.
- Впровадження нових технік приготування та презентації страв для підвищення їх привабливості.

* Модифікація існуючого меню та додавання нових позицій:
- Оптимізація існуючих рецептур для покращення смакових якостей та зменшення витрат.
- Розробка нових страв, що гармонійно доповнюють поточне меню та розширюють вибір для клієнтів.
- Навчання кухонного персоналу новим рецептам та технікам.

* Розробка сезонного меню:
- Створення меню з використанням найсвіжіших сезонних продуктів для забезпечення максимального смаку та користі.
- Розробка унікальних страв, що відображають атмосферу поточної пори року.
- Оновлення меню для підтримки інтересу клієнтів та залучення нових відвідувачів.

Шеф повар

с 07.2024 по 05.2025 (10 месяцев)
SHEF'S, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Запускав заклад з нуля

Шеф повар

с 05.2024 по 10.2024 (5 месяцев)
HUNTER, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Запускав заклад з нуля

Шеф повар

с 08.2019 по 05.2023 (3 года 9 месяцев)
CREDO, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф повар

с 05.2018 по 05.2019 (1 год)
Saperavi, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

ALMONDO Restoration

с 04.2016 по 03.2018 (1 год 11 месяцев)
Альмондо, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 06.2015 по 05.2016 (11 месяцев)
Tsarsky City Resort, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 05.2014 по 05.2015 (1 год)
Avalon Palace, готельно-ресторанний комплекс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар(старший зміни )

с 05.2010 по 05.2014 (4 года)
Опера, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Поліський національний університет

Технолог готової харчової продукції, Житомир
Неоконченное высшее, с 2023 по 2027 (4 года)

Знания и навыки

  • Старанність
  • Здатність до навчання
  • Приготування страв
  • Комунікабельність
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Українська кухня
  • Неконфліктність
  • Європейська кухня
  • Доброзичливість
  • Готування піци
  • Готування фаст-фуду
  • Готування на мангалі
  • Готування суші
  • Випікання
  • Італійська кухня
  • Розробка меню
  • Складання технологічних карт

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: