- PRO
Вахтанг
Шеф-повар
- Вид занятости:
- неполная
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Житомир
Контактная информация
Соискатель указал телефон и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/13500880/
Опыт работы
Шеф повар фрілансер
с 04.2025 по наст. время
(4 месяца)
Chefs Vahtang, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
ПО ВСІМ ПИТАННЯМ ПИШІТЬ В ВАЙБЕР [
Професійні послуги
* Розробка меню з нуля для нового закладу:
- Створення унікальної концепції меню, що відображає ідентичність вашого закладу.
- Підбір інгредієнтів найвищої якості та розробка рецептур з урахуванням сезонності.
- Навчання кухонного персоналу та оптимізація процесів для досягнення максимальної ефективності.
* Повна заміна існуючого меню в працюючому закладі:
- Ретельний аналіз поточного меню та потреб вашої цільової аудиторії.
- Розробка нового меню з урахуванням сучасних гастрономічних трендів та смакових уподобань клієнтів.
- Впровадження нових технік приготування та презентації страв для підвищення їх привабливості.
* Модифікація існуючого меню та додавання нових позицій:
- Оптимізація існуючих рецептур для покращення смакових якостей та зменшення витрат.
- Розробка нових страв, що гармонійно доповнюють поточне меню та розширюють вибір для клієнтів.
- Навчання кухонного персоналу новим рецептам та технікам.
* Розробка сезонного меню:
- Створення меню з використанням найсвіжіших сезонних продуктів для забезпечення максимального смаку та користі.
- Розробка унікальних страв, що відображають атмосферу поточної пори року.
- Оновлення меню для підтримки інтересу клієнтів та залучення нових відвідувачів.
Шеф повар
с 07.2024 по 05.2025
(10 месяцев)
SHEF'S, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Запускав заклад з нуля
Шеф повар
с 05.2024 по 10.2024
(5 месяцев)
HUNTER, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Запускав заклад з нуля
Шеф повар
с 08.2019 по 05.2023
(3 года 9 месяцев)
CREDO, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф повар
с 05.2018 по 05.2019
(1 год)
Saperavi, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
ALMONDO Restoration
с 04.2016 по 03.2018
(1 год 11 месяцев)
Альмондо, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 06.2015 по 05.2016
(11 месяцев)
Tsarsky City Resort, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 05.2014 по 05.2015
(1 год)
Avalon Palace, готельно-ресторанний комплекс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар(старший зміни )
с 05.2010 по 05.2014
(4 года)
Опера, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Поліський національний університет
Технолог готової харчової продукції, Житомир
Неоконченное высшее, с 2023 по 2027 (4 года)
Знания и навыки
- Старанність
- Здатність до навчання
- Приготування страв
- Комунікабельність
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Українська кухня
- Неконфліктність
- Європейська кухня
- Доброзичливість
- Готування піци
- Готування фаст-фуду
- Готування на мангалі
- Готування суші
- Випікання
- Італійська кухня
- Розробка меню
- Складання технологічних карт
Похожие кандидаты
-
Бренд-шеф (консалтинг)
Житомир, Винница , еще 8 городов -
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Житомир, Ивано-Франковск , еще 8 городов -
Приватний кухар, шеф в сім'ю
Житомир -
Шеф-повар
Житомир