Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Галина

Шеф-кухар

Возраст:
41 год
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

м. Дніпро
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Посада: Шеф-кухар

Професійні навички

• Розробка меню (традиційна, авторська, тематична

ГОНТАР кухня).
• Організація та управління роботою кухонної команди.
ГАЛИНА • Контроль якості продуктів і готових страв.
• Оптимізація витрат на продукти та управління
ВІКТОРІВНА складськими запасами.
• Робота з постачальниками (підбір, переговори,
Маю понад 15 років досвіду в
замовлення).
ресторанній індустрії. Фахівець з
української, європейської та
• Навчання та наставництво персоналу.
авторської кухні. Професіонал в • Дотримання санітарно-гігієнічних норм та стандартів
організації роботи кухні, розробці HACCP.
меню та контролі якості страв. • Робота з професійним кухонним обладнанням
Прагну створювати гастрономічні (перелічити конкретні типи).
шедеври та підвищувати рівень
• Створення нових рецептур та страв для підвищення
задоволення гостей.
привабливості закладу.
• Розробка авторського меню та оновлення існуючого.
• Організація роботи команди кухарів (до 35 осіб).
Актуальний досвід • Контроль якості та презентації страв.
• Підготовка банкетних заходів (до 300 гостей).
Су-шеф • Співпраця з постачальниками для забезпечення
[ТОВ Логос ресторан «Бартоломео
м Дніпро]
якості та своєчасної доставки продуктів.
[Період роботи: 2010 – 2022] • Введення стандартів кухонної роботи та контроль їх
Су-шеф дотримання.
[Пивний простір «МОВА»], [м • оптимізувавши закупівлі.
Дніпро]
[Період роботи: 2023 – 2024]

Шеф-кухар
[Пивний простір «МОВА»], [м
Дніпро]
[Період роботи: 2024 – 2025]

Освіта Досягнення

м. Миколаїв МПСЛ кухар 5 -го • Успішне проведення банкетів та тематичних
розряду , [Рік закінчення 2004 р]
(курси, спеціаліст по розробці та вечорів, що збільшило прибуток закладу на 25%.
впроваджені системи HASSP)
• Запровадження нової лінійки страв, яка підвищила
відвідуваність ресторану на 35%.
• Навчання команди кухарів, що скоротило плинність
кадрів у закладі .

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: