Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Наталія

Операційний директор

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
47 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Вышгород, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний Радник

с 08.2018 по 10.2022 (4 года 2 месяца)
ТОВ "НЬЮ ФАЙНЕС СЕРВІС", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Операційне управління персоналом, організація та забезпечення наступних процесів:
1) корпоративного управління (секретаря) - підготовка документів для проведення Наглядової Ради Товариства, участь в її засіданнях, а також підготовка документів для проведення Загальних зборів учасників (власник нерезидент);
2) методологія - розробка внутрішніх нормативних документів, актуалізація застарілих, розробка шаблонів документів для супроводу господарської діяльності Товариства;
3) консультування та надання рекомендацій з правових питань - з питань організації та нормативного оформлення господарської діяльності Товариства, супровід перевірок, узгодження листів, наказів, розпоряджень, контроль за виконанням та закриттям рекомендацій внутрішнього та зовнішнього аудитів, усуненням недоліків виявлених СБ та ін.
4) Керівництво операційним комітетом - розгляд питань щодо погашення дебіторської заборгованості по придбаному кредитному портфелю банку;
5) фіксація та мінімізація операційних ризиків - оперативне реагування на виявлені порушення в роботі Товариства, проведення службових перевірок підготовка висновків і звітів керівництву щодо плану заходів та мінімізації ризиків в майбутньому.

Радник Голови Правління, начальник управління юридичного супроводження Департаменту супроводження роботи тимчасової адміністрації, заступник директора Департаменту супроводження процедури ліквідації

с 06.2015 по 09.2017 (2 года 3 месяца)
ПАТ "БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Координація роботи структурних підрозділів Банку в процесі процедури його ліквідації; консолідація інформації для подання відповідей та документів на запити Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд); супроводження підготовки звітності Банку перед Фондом та забезпечення їх своєчасного надання Фонду; сприяння Уповноважені особі фонду щодо належного вжиття заходів для забезпечення збереження майна (активів) та документів банку в тому числі аналіз здійснених заходів та розробка і підготовка найменш витратної для Банку процедури щодо реалізації процесу повернення дебіторської заборгованості; проведення переговорів з контрагентами щодо добровільного виконання зобов’язань останніми перед Банком та мінімізація витрат банку пов’язаної з претензійно-позовною роботою; сприяння у здійсненні всіх необхідних заходів та вжиття максимальних зусиль для уникнення конфлікту інтересів та демократичного врегулювання спірних питань щодо належного задоволення вимог кредиторів у відповідності до встановленої черговості; здійснення координації дій структурних підрозділів банку при проведенні зарахування зустрічних однорідних вимог протягом процедури ліквідації; здійснення контролю та організація роботи структурних підрозділів банку пов’язаної з обов’язковим комплексом дій при виявленні нікчемних правочинів.

Директор юридичного департаменту

с 07.2013 по 03.2015 (1 год 8 месяцев)
ПАТ "ГРІН БАНК", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Правове супроводження діяльності банку: розробка та погодження: положень, інструкцій, стандартів нових продуктів, наказів, розпоряджень, договорів (господарських, кредитних в тому числі факторинг та лізинг, застави, трудових та ін.). Проведення переговорів з контрагенами, супроводження та підписання договорів, підготовка до укладення правочинів.Супроводження перевірок НБУ, обшуків та здійснення тимчасового доступу до речей та документів правоохоронними органами всіх рівнів, написання скар, заперечень, відповідей на запити. Забезпечення захисту інтересів банку після проведення перевірок на всіх рівнях в тому числі і в судах та ін.

Заступник начальника управління супроводження активних операцій банку Юридичного департаменту після зміни структури Керівник групи з правового забезпечення активних операцій банку

с 11.2008 по 07.2013 (4 года 8 месяцев)
ПАТ КБ "Актив банк", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Підготовка висновків по кредитуванню юридичних та фізичних осіб резидентів і нерезидентів, підготовка договорів іпотеки, застави, відступлення права вимоги та ін., їх нотаріального укладення. Розробка типових договорів, погодження та розробка внутрішніх нормативних актів. Надання юридичних висновків, проведення моніторингу правильності оформлення виданих кредитів.

Заступник начальника управління-начальника відділу правового забезпечення кредитування корпоративних клієнтів управління активних операцій банку

с 11.2006 по 07.2008 (1 год 8 месяцев)
ВАТ «Кредитпромбанк» (Фінанси, банки, страхування)

Координація роботи що пов"язана з супроводженням активних операцій, розміщенням іноземних інвестицій, кредитуванням інвестиційних проектів, наданням висновків щодо можливості створення фондів фінансування будівництва, а також кредитування діючих. Погодження висновків філій, що перевищують їх ліміти, підготовка висновків про можливість отримання кредитів, також по програмі Державної іпотечної установи. Надання роз’яснень на запити пов’язані з здійсненням активних операцій банком. Участь в кредитному комітеті банку.

Начальник відділу правового забезпечення Супроводження банківських операцій та господарської діяльності

с 08.2006 по 11.2006 (3 месяца)
КМД «Індекс-Банк» (Фінанси, банки, страхування)

Надання висновків по кредитуванню юридичних та фізичних осіб, правомірності арешту коштів на рахунках та проведення виїмок, погодження відкриття рахунків, підписання договорів застави та іпотеки, вчинення виконавчих написів, представництво інтересів у суді. Членство в кредитній комісії.

Начальник відділу загального правового забезпечення

с 01.2003 по 08.2006 (3 года 7 месяцев)
ВАТ КБ “Надра” (Фінанси, банки, страхування)

Загальне правове забезпечення банківської діяльності: підготовка та розробка господарських договорів, страхування, лізинг, реклама, поставка, підряди, зовнішньоекономічні контракти, надання консультацій, юридичних висновків та роз’яснень з питань поточної діяльності банку, супроводження перевірок, правове забезпечення трудової діяльності та ін.Оцінка документів для придбання нерухомості або оренди.

Юрисконсульт

с 04.2002 по 01.2003 (9 месяцев)
АБ “Еталон”, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Підготовка та розробка господарських договорів, договорів застави, поруки на розрахунково-касове обслуговування, еквайрінгові договори перевірка та підготовка локальних нормативних документів , підготовка запитів/відповідей та їх законодавче обґрунтування, надання юридичних висновків та роз’яснень з питань поточної діяльності банку та ін.

Головний юрисконсульт

с 08.2001 по 04.2002 (8 месяцев)
Головне управлінні Національного банку України по м. Києву і Київській області (фінансова) (Фінанси, банки, страхування)

Правове забезпечення банківського нагляду, валютного контролю, інкасації, бухгалтерії та інших структурних підрозділів. Розгляд установчих документів банків, перевірка документів для отримання свідоцтв та дозволів на здійснення інвестицій за кордон, розробка та розгляд проектів договорів, участь у тендерному комітеті, відповіді на запити, представництво інтересів у господарському суді.

1995-1998р. юрисконсульт з 01.10.98р.-20.09.99р. в.о начальника управління правового забезпечення роботи з рахунками клієнтів, з 01.05.00р-17.08.01 директор департаменту операцій з рахунками клієнтів

с 09.1995 по 08.2001 (5 лет 11 месяцев)
Акціонерний банк «Банкірський Дім»який було реорганізовано в Державно-акціонерний спеціалізований імпортно-експортний банк Украї, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Ведення протоколів правління та загальних зборів акціонерів, підготовка та юридична оцінка договорів, робота з БТІ, нотаріальними конторами, ведення кадрової роботи. Відкриттям та веденням рахунків, перевірка наданих документів, блокування коштів,арешти рахунків, контроль виїмки документів, розрахунково-касового обслуговування, робота з НБУ та ДПІ в тому числі і супроводження перевірок.

Образование

Інститут економіки, управління та господарського права

Правознавства, Киев
Высшее, с 1994 по 1999 (4 года 9 месяцев)

кваліфікація - спеціаліст

Знания и навыки

Організація діловодства Методологія Корпоративний менеджмент Ділове листування Ведення переговорів ЛІГА:ЗАКОН Консультування Право Супроводження господарської діяльності, банківських операцій Уміння аналізувати Управлінські навички Систематизація бізнесу Управління командою

Дополнительная информация

Контактні телефони: моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») моб.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Фріланс - юридичне супроводження:
будівельних компаній,
компаній що займаються інформаційно-консультаційними послугами (семінари, ребрендінг),
перевізників: СПД

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: