Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Ігор

Бар-менеджер

Вид занятости: неполная
Возраст: 34 года
Город проживания: Буковель
Готов работать: Буковель, Днепр, Ивано-Франковск, Кривой Рог, Луцк, Львов, Тернополь, Удаленно, Яремче
Вид занятости:
неполная
Возраст:
34 года
Город проживания:
Буковель
Готов работать:
Буковель, Днепр, Ивано-Франковск, Кривой Рог, Луцк, Львов, Тернополь, Удаленно, Яремче

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бар-менеджер

с 08.2022 по наст. время (3 года 5 месяцев)
Fomich group Batoni (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

с 09.2020 по 02.2022 (1 год 6 месяцев)
Esenin Karaoke, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Дополнительное образование и сертификаты

Planet Z

1 місяць

Знания и навыки

  • Самомотивація
  • Знання винної карти
  • Оперативність
  • Операційний менеджмент
  • Навчання персоналу
  • Організація роботи персоналу
  • Розробка меню
  • Доброзичливість
  • Адаптивність

Знание языков

  • Английский — средний
  • Венгерский — средний

Дополнительная информация

Шукаю можливість застосувати свій більш ніж 10-річний досвід у барній справі для відкриття нових барів з нуля, організації процесів, формування команди та запуску бару "під ключ". Готовий брати відповідальність за весь цикл — від концепції до повноцінної роботи закладу.

🔹 Про себе
Бар-менеджер з великим практичним досвідом у готельно-ресторанному бізнесі. Працював як в стабільних успішних закладах, так і брав участь у запуску барів з "нуля". Знаю, як побудувати команду, створити ефективне барне меню, організувати облік, налагодити постачання і підняти сервіс до високого рівня. Вмію працювати в умовах стресу, швидко адаптуюсь до нових середовищ та завдань.

🔹 Ключові навички:

Відкриття бару з нуля: концепція, планування, технічне оснащення

Розробка авторських коктейльних карт та трендів

Навчання, адаптація та мотивація персоналу

Оптимізація закупівель та ведення обліку продукції

Впровадження стандартів сервісу та внутрішньої документації

Проведення інвентаризацій, аналітика продажів

Робота з постачальниками, ведення переговорів

Дотримання санітарних норм та HACCP


🔹 Готовий працювати:
Вся Україна

---

📋

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: