Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 июля 2012

Петрович

Бармен, 1 800 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Диплом:закінчив у 2009 році Волинський Технікум Національного університету харчових технологій і здобув професію агента з організації туризму; екскурсовода

Ціль пошуку
Досягти хороший досвід у трудовій діяльності, самоствердитися, удосконалити свої комунікаційні і інтелектуальні можливості. Знайти цікаву роботу в сфері продажу техніки, яка зможе забезпечити надійний-стабільний заробіток, і також перспективу кар`єрного росту.



Власні якості

Порядність, чесність і відповідальність. Організаторські здібності та сміливість у прийнятті рішень, вміння уникати конфліктних ситуацій як із замовниками, так і з постачальниками, висока працездатність і повна віддача виконуваній роботі, цілеспрямованість і комунікабельність. Одним з основних своїх переваг вважаю вміння професійно презентувати товар і переконати потенційного покупця у правильності його вибору.


Цікавлюсь

Інтернетом для пошуку корисної інформації, яка збагачує знанням,що пригодиться в житті. Новинками техніки.Читанням художньої та науково-популярної літератури, музика, кіно, заняття спортом на рівні підтримки фізичної форми.


Навики: Комп'ютер. Впевнений користувач. Володію всіма програмами ,з якими доводилось працювати,досвід роботи з П.К від 2002 року. Розуміюсь у різній техніці.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: