Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Максим

Бренд-шеф

Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Maksym
Zakhariash
Технолог з приготування піци | Кухар італійської піци
Спеціалізація: італійська піца, зокрема неаполітанська піца.

Досвід:
• Понад 5 років професійної діяльності.
• Працював у 12 закладах італійської кухні.
• Власний бізнес у сфері неаполітанської піци
• Навчання та співпраця з вузькопрофільними спеціалістами у
галузі.

Послуги:

Contact Рецепти автентичної неаполітанської піци:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») • Приготування піци за традиційними італійськими
технологіями.
• Унікальні рецепти, які передають італійську культуру та смак.
Що робить нашу піцу особливою?
Розробка тіста:
Технологія:

• Спеціалізація на неаполітанському тісті та інших видах піци
• Рецепт тіста включає лише 4 інгредієнти:
дріжджі, морську сіль, італійське борошно (римська, чикаго, канотто, тощо).
та воду. • Унікальні рецепти тіста з високою гідратацією (65-80%).
• Завдяки ферментації тісто набуває • Ферментація тіста від 12 до 96 годин для легкого,
легкості, смаку та аромату. низькокалорійного та корисного продукту.
• Стиль Каното:
• Особливий вид неаполітанської піци з
Індивідуальний підхід:
великими, пухкими бортами.
• Походить із передмістя Неаполя, району
Касето. • Розробка рецептів, які підходять саме для вашого закладу.
• Коригування технологій під вашу кухню, ціну та цільову
Унікальність: аудиторію.

• Кожен рецепт нашого тіста є унікальним
Навчання кухарів:
та неповторним у всій Україні.

Різновиди піци: • Проведення майстер-класів із приготування автентичної
італійської піци.
Класична італійська піца: • Навчання кухарів технологіям замісу тіста, випікання та подачі
• Маргарита, Капрічоза, 4 сири, Гавайська,
піци.
Карбонара, Салямі, Сальмоне, Дімаре.
• Розпис технологічних карт, розробка авторських тех-карт із
Авторські рецепти: можливістю коригування.
Підготовка кухонного обладнання:
• Унікальні крафтові рецепти, розроблені • Аудит обладнання (холодильників, печей).
спеціально для закладу. • Налаштування процесів для збереження якості продуктів.

Переваги співпраці:
Презентація продукту:
• Впровадження автентичної італійської
культури у вашому закладі. • Проведення фотосесій та презентацій для клієнтів.
• Системний підхід до створення найкращої • Впровадження унікальних рецептів як “родзинки” вашого
піци для ваших клієнтів. закладу.
• Високий рівень якості та сервісу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: