Тетяна
Шеф-кухар
- Рассматривает должности:
- Шеф-кухар, Сушеф, Старший кухар
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 36 лет
- Город:
- Днепр
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/14284312/
Опыт работы
Шеф-кухар
с 03.2020 по 05.2025
(5 лет 2 месяца)
Loca project, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Опрацювання меню, створення технологічних карт, підбір персоналу, навчання персоналу, складання графіку роботи кухні, дотримання
санітарних норм, контроль закупівель, дотримання приготування за технологічними картками, ведення обліку продуктів кухні, ведення обліку інвентарю кухні, дотримання
стандартів зберігання продуктів та напівфабрикатів, дотримання таймінгу видачі страв
Заступник завідуючого виробництва
с 09.2019 по 02.2020
(5 месяцев)
Reikartz, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Опрацювання технологічних карт, навчання персоналу, дотримання
санітарних норм, контроль закупівель, дотримання приготування з технологічних
карткам, ведення обліку продуктів кухні, ведення обліку інвентарю кухні, дотримання
стандартів зберігання продуктів та напівфабрикатів, дотримання таймінгу видачі страв, приготування страв згідно технологічних карт
Кухар гарячого цеху
с 03.2019 по 01.2020
(10 месяцев)
Crazy Land, сімейний розважальний центр, Дніпро (Послуги для населення та бізнесу)
Приготування страв відповідно до технологічних карт, контроль якості продукції, контроль санітарних норм на цеху
Шеф-кухар
с 11.2017 по 02.2019
(1 год 3 месяца)
Villa-Blanc, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка страв відповідно до концепції закладу.
Урахування сезонності, собівартості, вподобань клієнтів.
Введення нових позицій у меню, оновлення асортименту.
Формування та навчання команди кухарів.
Розподіл обов’язків та змін.
Контроль дисципліни та ефективності роботи.
Перевірка якості сировини, продуктів та готових страв.
Дотримання рецептур, стандартів подачі та смаку.
Санітарні норми, зберігання продуктів, терміни придатності.
Замовлення продуктів, інвентарю
Ведення обліку залишків.
Оптимізація витрат і контроль за списанням.
Організація роботи кухні.
Складання графіка роботи.
Забезпечення безперебійної роботи кухні.
Співпраця з постачальниками.
Старший кухар
с 04.2015 по 11.2017
(2 года 7 месяцев)
Loca project, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв відповідно до технологічних карт, контроль якості продукції,
контроль санітарних норм на кухні, контроль роботи кухарів
Знания и навыки
- Здатність до навчання
- Приготування страв
- Комунікабельність
- Дисциплінованість
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Доброзичливість
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Готування піци
- Готування на мангалі
- Чесність
- Розробка меню
- Італійська кухня
- Складання технологічних карт
- Неконфліктність
Похожие кандидаты
-
Шеф-повар (запуск заведения, базы отдыха, консультация, разработка меню, обучение)
Днепр -
Бренд-шеф, керуючий рестораном
Днепр, Киев , еще 2 города -
Кухар
Днепр -
Шеф-повар грузинской кухни
Днепр, Винница , еще 5 городов -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Днепр, Киев , еще 7 городов -
Шеф-кухар
80000 грн, Днепр, Киев , еще 2 города