Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Юлія

Технолог кондитерського виробництва

Рассматривает должности: Технолог кондитерського виробництва, Шеф-кондитер
Возраст: 33 года
Город проживания: Буча
Готов работать: Буча, Ирпень, Киев
Рассматривает должности:
Технолог кондитерського виробництва, Шеф-кондитер
Возраст:
33 года
Город проживания:
Буча
Готов работать:
Буча, Ирпень, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Неліна Юлія Василівна

м. Буча
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Бажана посада:
Кондитер / Шеф-кондитер / Технолог харчових виробництв

Професійні навички:
•Досвід відкриття та організації кондитерського цеху й кав’ярні.
•Розробка та вдосконалення авторських рецептів.
•Володіння техніками виробництва макарон, мусових десертів, бісквітних тортів, шоколадного, кремового, вафельного та іншого декору, різдвяна та великодня випічка.
•Контроль технологічних процесів та якості продукції.
•Організація роботи персоналу, навчання та наставництво.
•Креативний підхід у створенні нових продуктів.
Досвід роботи:
2020 – 2023 — Власниця та кондитер кав’ярні-кондитерської, м. Ірпінь
•Організація роботи кав’ярні та кондитерського виробництва.
•Розробка асортименту, створення авторських десертів.
•Управління персоналом, закупівля сировини, контроль якості.
2015 – 2020 — Домашній кондитер
•Виконання індивідуальних замовлень (торти, десерти, весільні та святкові солодощі).
•Робота з клієнтами: від ідеї до готового продукту.
2013 – 2015 — ТОВ «Рибний Світ “Океанія”», м. Київ
Майстер цеху, виробничий цех пекарні
•Контроль виробництва та якості хлібобулочних виробів.
•Організація роботи персоналу.
2012 — ПП «Наша», м. Жовква
Лаборант, цех хлібобулочних виробів
•Відбір проб, контроль якості сировини та продукції.

Освіта:
2009 – 2013 — НУХТ, факультет харчової експертизи та технології оздоровчих продуктів, бакалавр
2013 – 2014 — НУХТ, магістр, спеціальність «Харчові технології та інженерія»

Сертифікати та курси:
•2024 — «Macaron», Катерина Захарова
•2022 — Базовий кондитерський курс, Анна Рябова
•2018 — Курс по шоколадному декору, Шеф Кондитер
•2018 — Курс по бісквітних тортах, Шеф Кондитер
•2017 — Курс по різдвяній випічці, Ліза Глінська
•2017 — Курс по Macaron, Ліза Глінська
•2017 — Курс по мусових десертах, Ліза Глінська

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: