Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 августа 2020 PRO

Елена

Головний бухгалтер, 5 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Днепр, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер

с 02.2011 по наст. время (13 лет 3 месяца)
ДНЗ "МВПУ ПІТ" (Державна організація (освіта))

З 18.07.2001 по 10.09.2005 – працювала у ВЧ А-1355 на посаді бухгалтера з обліку фінансової служби. Обов’язки: нарахування заробітної плати, здача звітів по фондам.
З 16.09.2005 по 07.01.2008 – працювала у ВДНЗ «ДКТД» Обов’язки: облік ОЗ, інших необоротних матеріальних активів, МШП, знос, інвентаризація, здача статистичної звітності, нарахування орендної плати.
З 08.01.2008 по 25.02.2011 – переведена на заст. гол. бухгалтера. Обов’язки: складала фінансову звітность як бюджетної установи в органи Державного казначейства; здійснювала облік надходження грошових коштів з загального та спеціального фондів, матеріальних цінностей, основних засобів та своєчасне відображення у відповідних регістрах; щомісячне ведення таких облікових регістрів, як: м/о №№ 2,3,4,6,8,14; здійснювала щомісяця відображення зведених даних по дебіторської та кредиторської заборгованості установи; складала звітність в податкову інспекцію; вела головну книгу та оборотну відомость на протязі року; проводила звірки з організаціями – постачальниками.
З 28.02.2011 по теперішній час – головний бухгалтер в ДНЗ «МВПУ ПІТ». Обов’язки: Здійснюю організацію бухгалтерського обліку фінансово – господарської діяльності училища та контроль за економним використанням матеріальних, трудових і фінансових ресурсів, здійснюю розрахунки, виконання зобов’язань, облік доходів та витрат за прийнятою в установі формою ведення бухгалтерського обліку з додержанням єдиних методологічних засад бухгалтерського обліку та з урахуванням особливості діяльності училища і технології оброблення даних; здійснюю облік надходження грошових коштів з загального та спеціального фондів, матеріальних цінностей, основних засобів та своєчасне відображення у відповідних регістрах; щомісячне ведення таких облікових регістрів, як:м-о №№ 2,3,4,6,8,14; здійснюю щомісяця відображення зведених даних по дебіторської та кредиторської заборгованості установи; складаю звітність в податкову інспекцію (земельний податок, ПДВ,водні ресурси, пільги,звіт неприбуткової організації); провожу звіряння облікових даних по заробітній платі, проживання у гуртожитку, матеріальних цінностей, які обліковуються в реєстрах синтетичного та аналітичного обліку; веду головну книгу та оборотну відомість на протязі року; організовую контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій; забезпечую складання на основі даних бухгалтерського обліку фінансової звітності, підписання її та подання в установлені терміни користувачам; здійснюю заходи щодо надання повної, правдивої інформації про фінансовий стан, результати діяльності та рух коштів училища; беру участь у підготовці та поданні інших видів періодичної звітності, які передбачають підпис головного бухгалтера, до органів вищого рівня відповідно до нормативних актів, затверджених формати та інструкціями; забезпечую строгого виконання штатної, фінансової та касової дисципліни; забезпечую складання балансу, кошторису доходів і витрат.

Образование

ВНЗ "Університет економіки та права КРОК"

Облік та аудит, Дніпропетровськ
Высшее, с 2007 по 2010 (3 года)

01.07.2001р. закінчила ПТУ №11, здобула кваліфікацію бухгалтера.
30.07.2007р. закінчила Державний заклад Дніпропетровський державний інститут технічного навчання, здобула кваліфікацію молодший спеціаліст з бухгалтерського обліку.

Знания и навыки

MS Excel MS Word M.E.Doc Користувач ПК Парус Платіжні доручення

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Особисті якості: відповідальна, організована, легко вчусь, комунікабельна,
вмію організовувати роботу у колективі.
Маю дитину 10 років.
Візьму фірму вести на дому. тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Chief Accountant, Specialist IFRS
80000 грн, Киев, Удаленно

Фінансовий директор, головний бухгалтер, заступник
45000 грн, Днепр, Запорожье , еще 6 городов

Головний бухгалтер
Днепр, Удаленно

Головний бухгалтер
Берегово, Удаленно

Головний бухгалтер
30000 грн, Днепр

Головний бухгалтер
Ровно, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: