Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 мая 2024 PRO

Євген

Головний інженер, технічний директор, CAD engineer (CATIA), державний службовець

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник конструкторсько-технологічного відділу

с 12.2012 по 02.2020 (7 лет 2 месяца)
ТОВ "ЗАЗОСНАСТКА", Запоріжжя (Машинобудування)

Розробка конструкторсько-технологічної документації на продукцію, що випускається (штампи, прес-форми, пристрої пневматичні, зварювальні, мех.обробки, інструмент...) починаючи від комерційної пропозиції і закінчуючи готовим виробом.
Розробка конструкторської документації починаючи з розробки 3-D моделі будь-якої складності (за кресленнями, вимірами на КІМ - хмарі точок, або власні дизайнерські рішення) закінчуючи випуском проектної документації на конвеєра, автоматичні лінії пристосування практично будь-якого виду.
До моїх завдань з керівництва відділами входили: організація роботи відділу, контроль виконання поставлених завдань, організація роботи з іншими підрозділами підприємства, а також різними підприємствами-підрядниками, проведення переговорів, укладання договорів, пошук нових працівників, консультації, навчання.
За останній період мною розроблено 3-D моделі каркасів автобусів сімейства А08, А09, спроектовано зварювальні стапелі та головний кондуктор на вузли автобуса А08, А09 (боковини, дах, основа, кузов у зборі тощо), з випуском повного комплекту конструкторської. документації.
Виконано великий обсяг робіт із проектування та впровадження технологічного оснащення для підприємств харчової промисловості: «Carlsberg» (пивзавод «Славутич» Запоріжжя), пивзавод «Полтавпиво», пивзавод м.Клін. З лютого 2020 співробітник фірми «ПРОГРЕСТЕХ-Україна» (Український підрозділ фірми BOEING).
Частину мною виконаних робіт можна подивитись за посиланням:
https://onedrive.live.com/?authkey=%21AF4sXOBZnfkk18c&id=E2A7C75D27993C95%211349&cid=E2A7C75D27993C95

Начальник відділу математичного моделювання

с 09.2006 по 12.2012 (6 лет 3 месяца)
ПАО "Запрізький автомобілебудівний завод", Запоріжжя (Машинобудування)

1988-1993рр - навчання у Запорізькому Машинобудівному Інституті, автомобільний факультет, спеціальність - автомобіле- та тракторобудування, кваліфікація - інженер-механік. З 1993р. у відділі САПР управління головного конструктора Запорізького автозаводу. Розробка 3D моделей кузова автомобіля, а також вхідних вузлів та компонентів автомобіля у програмі Euclid, CATIA.
З 2006 р. - начальник відділу математичного моделювання та проектування технологічної оснастки (понад 100 конструкторів). Профіль відділу - проектування всіх видів технологічного оснащення (штампи, прес-форми, вакуум-форми, зварювальні пристрої, зварювальні автомати та напівавтомати, зварювальні кліщі, пристрої для збирання, фарбування, холодної висадки, контрольні пристрої, мірильники).
Відділом реалізовано проекти з локалізації автомобілів "Ланос", "Авео". Вся оснастка, необхідна для випуску зазначених автомобілів, проектувалася цим відділом (понад три тисячі проектів різних напрямків щорічно). Крім робіт, пов'язаних з керівництвом відділу, займався проектуванням зварювального, складального та ін. оснащення, а також побудовою 3D моделей кузовних деталей автомобілів сімейства «Ланос», «Авео».

Образование

Запорізький Машинобудівний Інститут

Автомобільний, автомобіле - та тракторобудування, Запоріжжя
Высшее, с 1988 по 1993 (5 лет)

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Французский — начинающий
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Eл. почта [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Не п'ю, не курю.
Життєві принципи: чесність, відповідальність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: