Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Сергій

Шеф-повар

Возраст: 38 лет
Город: Львов
Возраст:
38 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Ім’я та прізвище: Усенко Сергій
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Місто: Львів, Україна
Дата народження: 24 січня 1987
Мета: Посада шеф-кухаря в ресторані з можливістю творчої реалізації та розвитку авторського меню

Ключові навички:
• 20+ років досвіду у ресторанній сфері
• Спеціалізація: французька, європейська кухні.
• Пріоритет: гарячі страви
• Розробка сезонного меню та контроль фуд-косту
• Керування кухнею (командою 30 людей)
• Дотримання стандартів HACCP, сертифікат ISO 22000
• Авторська подача та фудстайлинг
• Робота з локальними та імпортними продуктами

Досвід роботи:
Шеф-кухар
Кафе "Trdelnik and Kiurtoshkalach" (Львів)
2025 р.
• Приймав участь в запускі закладу
• Розробка тех карт і меню
• Навчання персоналу
• Ведення облікових документів
Шеф-кухар
Ресторан "Say Cheese" (Львів)
2024 - 2025 р.
• Брав участь у повному циклі запуску ресторану
• Розробив нове меню та тех. карт з фокусом на концепцію закладу
• Оптимізував кухонні процеси, зменшивши втрати продуктів на 15-20%
• Сформував та очолив команду з 10 людей — від підбору персоналу до щоденного управління

Шеф-кухар
Ресторан “Борщ” (Львів)
2023 — 2024
• Оптимізував процес видачі страв, що дозволило зменшити середній час очікування та підвищити загальну задоволеність гостей.
• Покращив якість страв завдяки впровадженню нових технологічних карт і контролю за дотриманням стандартів приготування.
• Сприяв покращенню рівня обслуговування, працюючи у тісній зв’язці з залом та навчанням персоналу.
Від су шефа до шеф-кухаря
Ресторан "Шато" ресторан французької кухні (Харків)
2009 – 2022
Працював у ресторані “Шато” (Харків) понад 12 років, пройшов шлях від су-шефа до шеф-кухаря
• Організував роботу кухні, контролював якість страв, розробляв сезонні та авторські меню.
• Оптимізував процеси видачі, зменшив втрати продуктів, підвищив стабільність сервісу.
• Брав участь обслуговуванні банкетів, особисто презентував страви гостям.

Освіта:
1. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Спеціальність: Інженер технолог
2004 — 2009 р.
2. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Спеціальність: Менеджер зовнішньоекономічної діяльності
2008 — 2009 р.

Додатково:
• Курси кухарів школи Le Cordon Bleu, 2010-2012 р

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: