- Файл
Сергій
Шеф-повар
Контактная информация
Соискатель указал телефон .
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/16068004/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Ім’я та прізвище: Усенко Сергій
Телефон: [
Email: [
Місто: Львів, Україна
Дата народження: 24 січня 1987
Мета: Посада шеф-кухаря в ресторані з можливістю творчої реалізації та розвитку авторського меню
Ключові навички:
• 20+ років досвіду у ресторанній сфері
• Спеціалізація: французька, європейська кухні.
• Пріоритет: гарячі страви
• Розробка сезонного меню та контроль фуд-косту
• Керування кухнею (командою 30 людей)
• Дотримання стандартів HACCP, сертифікат ISO 22000
• Авторська подача та фудстайлинг
• Робота з локальними та імпортними продуктами
Досвід роботи:
Шеф-кухар
Кафе "Trdelnik and Kiurtoshkalach" (Львів)
2025 р.
• Приймав участь в запускі закладу
• Розробка тех карт і меню
• Навчання персоналу
• Ведення облікових документів
Шеф-кухар
Ресторан "Say Cheese" (Львів)
2024 - 2025 р.
• Брав участь у повному циклі запуску ресторану
• Розробив нове меню та тех. карт з фокусом на концепцію закладу
• Оптимізував кухонні процеси, зменшивши втрати продуктів на 15-20%
• Сформував та очолив команду з 10 людей — від підбору персоналу до щоденного управління
Шеф-кухар
Ресторан “Борщ” (Львів)
2023 — 2024
• Оптимізував процес видачі страв, що дозволило зменшити середній час очікування та підвищити загальну задоволеність гостей.
• Покращив якість страв завдяки впровадженню нових технологічних карт і контролю за дотриманням стандартів приготування.
• Сприяв покращенню рівня обслуговування, працюючи у тісній зв’язці з залом та навчанням персоналу.
Від су шефа до шеф-кухаря
Ресторан "Шато" ресторан французької кухні (Харків)
2009 – 2022
Працював у ресторані “Шато” (Харків) понад 12 років, пройшов шлях від су-шефа до шеф-кухаря
• Організував роботу кухні, контролював якість страв, розробляв сезонні та авторські меню.
• Оптимізував процеси видачі, зменшив втрати продуктів, підвищив стабільність сервісу.
• Брав участь обслуговуванні банкетів, особисто презентував страви гостям.
Освіта:
1. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Спеціальність: Інженер технолог
2004 — 2009 р.
2. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Спеціальність: Менеджер зовнішньоекономічної діяльності
2008 — 2009 р.
Додатково:
• Курси кухарів школи Le Cordon Bleu, 2010-2012 р
Другие резюме этого кандидата
Львов
Высшее образование · Полная занятость
- Шеф-повар, Trdelnik and Kiurtoshkalach, 8 месяцев
- Шеф-повар, Ресторан "Say Cheese", 1 год 2 месяца
Похожие кандидаты
-
Бренд-шеф кальянного напряму
Львов, Днепр , еще 4 города -
Шеф-кухар
50000 грн, Львов -
Шеф-кухар
80000 грн, Львов, Днепр , еще 2 города -
Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Львов, Киев , еще 2 города -
Шеф кухар
Львов, Днепр , еще 2 города