Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Вікторія

Операційний директор

Рассматривает должности: Операційний директор, Керівник роздрібної мережі
Возраст: 36 лет
Город: Киев
Рассматривает должности:
Операційний директор, Керівник роздрібної мережі
Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 3 страницы.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

АГАПОВА ВІКТОРІЯ

Summary:
Понад 20 років досвіду на керівних посадах, з яких понад 15 років — у ролі
ТОП-менеджера в готельно-ресторанному бізнесі.

Серед ключових проектів:
- АТ «Укрзалізниця», Ресторани Савви Лібкіна, мережа ресторанів
«MAFIA», «McDonald’s LTD Ukraine»
- Управління командою до 3500 осіб.
- Розробка систем мотиваці та KPI для персоналу.
- Успішне відкриття нових об'єктів "з нуля" та під ключ.
- Керівництво мережею з 15 ресторанів.
Contact me via: - Експертиза в сервісі, якості обслуговування та моделях продажів.
Phone: - Досвід роботи з фінансовими показниками: EBITA, P&L, операці ні
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») доходи та прибуток.
- Створення та впровадження стратегі економічно діяльності компані .
Email:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Experience:
Telegram: Head of Marketing and Advertising Department at філія «Вокзальна
@Agapova_Vika компанія» АТ «Укрзалізниця»
09.2023 - Current Time
LinkedIn Page: - Розробка маркетингово та комунікаці но стратегі для розвитку всіх
@viktoriia-agapova діючих вокзалів Укра ни.
- Ефективна взаємодія з усіма департаментами головного офісу для
реалізаці стратегічних ціле .
Kyiv, UA - Планування стратегі та просування бренду АТ «Укрзалізниця» на ринку.
- Детальни аналіз потреб аудиторі , вивчення сучасних трендів та
тенденці для покращення комунікаці .
- Створення та адаптація контенту для комунікаці них кампані , розробка
локальних і глобальних медіапланів.
- Організація зустріче для іноземних делегаці , включаючи перших осіб.
- Розробка презентаці для здачі в оренду приміщень та рекламних
площин на вокзалах Укра ни.
- Підготовка тендерно документаці для різноманітних проектів.
- Співпраця з Visa та MasterCard для запуску лаунж-зон і брендування
вокзалів до новорічних свят за участі партнерів.
- Контроль за виконанням затвердженого бюджету та дотриманням
встановлених термінів.
Результати:
- Досягнення значних показників дохідності в 2024 році, зростання
фінансових результатів навіть у складних умовах.
- Розробка ефективних презентаці , що значно полегшили співпрацю із
зовнішніми контрагентами.
й
ї
й
ї
й
ї
ї
й
ї
ї
й
ї
й
ї
ї
й
й
й
ї
й
й
ї
ї
й
й
ї
- Оптимізація ціноутворення на надані послуги, що дозволило підвищити
конкурентоспроможність та ефективність.
- Співпраця з благоді ними фондами, зокрема з фондом Олени
Зеленсько "Ти як?", для організаці масштабних соціальних виставок по
всі кра ні.
- Запровадження безбар'єрного доступу на всіх вокзалах кра ни (пандуси,
ліфти, шрифт Бра ля), забезпечення рівного доступу для всіх пасажирів. -
Відкриття рекрутингових центрів на територі великих вокзалів для набору
до ві ська, підтримка важливих національних ініціатив.

COO at BlaBlaGroup — 03.2022 - 01.2023
- Керівництво та організація роботи всіх підрозділів об'єктів.
- Управління ефективністю об'єктів: прибуток, контроль витрат та
основних показників ефективності.
- Управління персоналом: підбір, формування команди, адаптація,
навчання та атестація співробітників.
- Розробка та впровадження ініціатив для розвитку об'єктів.
- Впровадження ново системи управлінсько звітності.
- Автоматизація, стандартизація та систематизація всіх бізнес-процесів.
- Консультант власника з операці них питань мережі.

Результати:
- Впровадження системи мотиваці та KPI для всіх категорі співробітників,
що дозволило значно підвищити ефективність і залученість команди.
- Розробка і реалізація системи якості обслуговування та чистоти, завдяки
які результати внутрішніх аудитів зросли до 98%.
Інструменти: заповнення чек-листів відкриття/закриття об’єктів,
прибирання за графіком та контроль за виконанням стандартів через
листи спостереження для всіх співробітників.
- Збільшення товарообігу на 30% та прибутку на 25% завдяки
ефективному плануванню та ретельному контролю витрат по всіх статтях
P&L.
- Запуск внутрішньо школи менеджменту, яка вивела кадрови резерв
компані на нови професі ни рівень та забезпечила сильну підтримку
для подальшого розвитку.

CEO at KULT Group — 06.2021 - 03.2022
- Керівництво та організація ефективно роботи всіх підрозділів об'єктів. -
Управління результативністю об'єктів: прибуток, контроль витрат та
ключові показники ефективності.
- Управління персоналом: підбір, формування команди, адаптація,
навчання та атестація співробітників.
- Розробка та впровадження ініціатив, що сприяють розвитку об'єктів.
- Впровадження ново системи управлінсько звітності для підвищення
й
й
й
ї
ї
ї
й
й
ї
й
ї
ї
й
й
й
ї
ї
ї
ї
ї
ї
й
ї
й
прозорості та ефективності.
- Автоматизація, стандартизація та систематизація всіх бізнес-процесів
компані .
- Побудова та оптимізація організаці но структури компані .

Результати:
- Розробка та впровадження ключових стандартів компані : ефективне
керування персоналом, мотиваці ні програми, посібник з лідерства, а
також створення бюджету підприємства та фінансове планування і
контроль.
- Розробка стильного та функціонального брендбуку компані , що зміцнив
імідж і цінності бренду.
- Створення та впровадження фінансово звітності для всіх підрозділів
(юридичного, фінансового, маркетингового, операці ного) для
забезпечення прозорості і ефективного управління.
- Розробка та реалізація плану з оптимізаці витрат та підвищення
рентабельності, а також контроль за подальшим виконанням для
максимізаці ефективності.
- Створення відділу безпеки, що відповідає за перевірку ділових партнерів,
клієнтів, контрагентів і персоналу, гарантуючи наді ни захист інтересів
підприємства.
- Приріст прибутку на 30% від запланованого бюджету та значне зниження
операці них витрат завдяки пості ному моніторингу та детальному
контролю.

CCO at Ресторани Савви Лібкіна — 03.2020 - 06.2021
- Керівництво та організація роботи всіх підрозділів об'єктів для
досягнення високих результатів.
- Управління ефективністю об'єктів: максимізація прибутку, контроль
витрат та моніторинг ключових показників ефективності.
- Управління персоналом: підбір, формування команди, адаптація,
навчання та атестація співробітників для забезпечення високо
продуктивності.
- Розробка та впровадження заходів, що сприяють стратегічному розвитку
об'єктів та підвищенню х конкурентоспроможності.

Результати:
- Зниження ФЗП по компані на 12% завдяки перегляду KPI для всіх
категорі співробітників.
- Зниження плинності кадрів з 25% до 5% на об'єктах.
- Приріст прибутку понад 15% від планового показника.
й
ї
й
ї
ї
ї
й
й
й
ї
ї
ї
й
й
й
ї
ї
ї
ї
Head Of Economic Security Department at
Чорноморськи Морськи Торгови Порт — 12.2017 - 03.2020
- Участь у складанні бюджету підприємства, фінансовому плануванні та
контролі за фінансовими потоками.
- Участь у розробці плану оптимізаці витрат та рентабельності, а також
контроль за ого впровадженням на всіх об'єктах громадського
харчування в порту.
- Проведення перевірок ділових партнерів, клієнтів, контрагентів та
персоналу з метою захисту інтересів підприємства.
- Співпраця з уповноваженим з антикорупці но діяльності підприємства
для виявлення та запобігання корупці ним правопорушенням.
- Взаємодія з відділом охорони портових засобів для забезпечення
безпечно роботи об'єктів портово інфраструктури, а також для
запобігання, виявлення і локалізаці економічних ризиків та загроз.

Результати:
- Виведення всіх об'єктів громадського харчування (столові, буфети,
ресторан, готель) на беззбитковість.
- Приріст доходів на 30% понад заплановани бюджет.
- Зниження операці них витрат з 70% до 20%.

COO at PAPASHON — 04.2016 - 12.2017
- Розробка та впровадження бізнес-процедур в управлінні персоналом,
створення посібників та програм мотиваці .
- Формування та оптимізація організаці но структури компані .
- Щомісячне складання фінансово звітності за підрозділами та захист
перед засновниками компані .
- Оперативне та стратегічне управління діяльністю компані : загальне
керівництво, організація, координація та контроль роботи керівників
структурних підрозділів.
- Реалізація процесу ребрендингу компані для підвищення впізнаваності та
конкурентоспроможності.

Результати:
- Ребрендинг компані проведено у визначені терміни.
- Відкриття нового ресторанного комплексу (РК) у Львові.
- Впровадження відділу продажу та системи CRM, що дозволило
збільшити обсяг товарообігу на 40% і прибуток на 50% завдяки
ефективному плануванню та операці ному контролю витрат за всіма
статтями P&L.
ї
й
й
й
ї
й
ї
ї
ї
ї
ї
й
й
й
й
ї
ї
ї
й
й
ї
ї
ї
ї
ї
Executive Director at Nivki Hall — 06.2014 - 04.2016
- Відкриття першого в Укра ні інтерактивного ма данчика — Центр поді
«НИВКИ-ХОЛ».
- Керівництво та контроль фінансово та операці но діяльності комплексу.
- Контроль процесу складання річного бюджету комплексу.

Результати:
- Успішне відкриття першого в Укра ні інтерактивного ма данчика Центр
поді «НИВКИ-ХОЛ» у встановлені терміни та відповідно до кошторису.
- Виведення об'єкта на прибуткови рівень вже з першого місяця роботи. -
Проведення понад 300 заходів на місяць на одному ма данчику.

COO at MAFIA — 08.2011 - 06.2014
- Управління та контроль фінансово і операці но діяльності ресторанів.
- Відповідальність за досягнення бюджетних показників на об'єктах.
- Керівництво процесом відкриття нових ресторанів.
- Розробка кваліфікаці них вимог та посадових інструкці для різних рівнів
персоналу.
- Перегляд та зміна концепці управління персоналом, впровадження
бонусно системи оплати праці.

Результати:
- Запуск внутрішньо школи менеджменту, що сприяло розвитку кадрового
резерву та підвищенню професі ного рівня персоналу. Це дозволило
досягти результату 98,5% за програмою "Таємни Гість" по мережі.
- Впровадження системи мотиваці та KPI для всіх категорі співробітників,
що призвело до підвищення рівня знань та результативності роботи на
40% завдяки онла н-тестуванню.
- Розробка та впровадження системи якості, сервісу та чистоти, що
дозволило підвищити результати внутрішніх аудитів до 98%.
Це досягнуто завдяки регулярному заповненню чек-листів відкриття/
закриття та контролю за прибиранням об'єктів згідно з графіком.
- Зростання товарообігу на 20% та прибутку на 25% завдяки плануванню
та операці ному контролю всіх стате витрат P&L.

Deputy Manager at Арт-Готель «Баккара» — 09.2009 - 08.2011
- Контроль усіх аспектів діяльності готелю.
- Ведення звітності, планування бюджету та контроль витрат.
- Переговори з бронюючими сервісами для забезпечення високого рівня
заповнюваності.
- Забезпечення продуктивності та ефективності готелю.
- Контроль якості обслуговування госте на всіх етапах перебування.
- Підбір та навчання кваліфікованого персоналу.
й
ї
й
й
ї
й
ї
ї
й
ї
й
ї
ї
й
ї
й
й
й
й
ї
й
ї
й
й
й
й
й
Результати:
- Успішне проведення міжнародного кінофестивалю "Молодість".
- Зростання товарообігу на 20% та прибутку на 25% завдяки плануванню
та оперативному контролю витрат за всіма статтями P&L.
- Впровадження системи мотиваці та KPI для співробітників, що призвело
до збільшення доходів від додаткових послуг на 30%.

1st Assistant Manager at McDonald’s — 09.1999 - 09.2009
- Планування, організація та управління процесом продажів, контроль та
аналіз виконання планів продажів.
- Розробка та впровадження тактики збільшення продажів через підтримку
національних маркетингових програм.
- Взаємодія з відділом маркетингу для визначення ефективних
комунікаці них стратегі .
- Підготовка та проведення аудиторських перевірок, зокрема сувори
контроль за дотриманням трудового законодавства Укра ни та стандартів
компані (Training).
- Організація роботи департаменту HR, підбір і адаптація персоналу,
контроль за дотриманням стандартів.
- Розробка, оптимізація та адміністрування мотиваці них схем і програм
для персоналу.
- Розвиток персоналу та формування ефективно , мотивовано команди.
- Підбір та атестація персоналу (працівників і менеджерів), проведення
співбесід з кандидатами.
- Проведення тренінгів і семінарів для персоналу різних рівнів.

Результати:
- Отримання на вищих оцінок на аудиторських перевірках в напрямках
Cash, HR (дотримання трудового законодавства Укра ни) та Training
(відповідність стандартам компані ).
- Підвищення професі ного рівня персоналу завдяки навчальним
програмам, що призвело до виконання програми "Таємни Гість" з
результатом 99%.
- Об’єкти, що знаходились під мо м керівництвом, уві шли до п'яти
на кращих ресторанів за показниками: товарообіг, рентабельність, якість,
сервіс, чистота та плинність кадрів.
- Проведення спільних маркетингових акці з великими брендами, такими
як "LG" (збільшення продажів на 21%) та "RENAULT" (збільшення продажів
на 18%).
й
ї
й
й
й
й
ї
ї
ї
й
ї
й
й
ї
ї
й
ї
й
Education:
1. Міністерство Інфраструктури Укра ни
Інститут Післядипломно Освіти Фахівців Морського та Річкового
Транспорту
«Служба морсько безпеки, економічна безпека підприємства»
2018 - 2019

2. Ки вськи Національни Торгово-Економічни Університет Економіка
Підприємств — Магістр, 2006 - 2009

3. Національни Педагогічни Університет ім. Драгоманова,
Педагог Психолог, 1995 - 1998

Тренінги та курси:
- Тренінги Радислава Гандапаса: «Емоці ни інтелект: як почати і виграти»,
«Харизма лідера: імідж, психологія та влада».

- «3 зірки на одні сцені — Лідерство, Успіх, Мотивація» за участю
Радислава Гандапаса, Маршалла Голдсміта, Бра ана Тре сі.

- Тренінги з Андрієм Мусатовим (локальни маркетинг, стандарти чистоти,
дисциплінарна політика).

- Курси з психологі людини, основ менеджменту та систем управління
рестораном (1-4 ступені).

- Тренінг з роботи з проблемними гостями, орієнтація на прибуток.
- Тренінг з планування часу та психологі лідера.
- Тренінги з роботи з персоналом: проведення співбесід, управління
плинністю кадрів, КЗпП.

Навички:
Маю хороші комунікативні навички та вміння ефективно працювати в
команді. Мо ми сильними сторонами є мобільність та гнучкість, стратегічне
мислення, стресості кість, лідерські якості та креативність. Зберігаю
спокі у складних ситуаціях та швидко при маю рішення, коли це
необхідно. Завжди застосовую системни підхід до вирішення проблем,
беру на себе відповідальність за результат і дію проактивно, орієнтуючись
на кінцеву мету.
й
ї
й
ї
й
й
ї
ї
й
ї
й
й
ї
й
ї
й
й
й
й
й
й
й

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: