Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 марта 2024 PRO

Галина

Офіціант, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Офіціант

с 01.2023 по наст. время (1 год 4 месяца)
InterContinental Hotels Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування сніданків( буфет або а-ля карт), допомога гостям із вибором страв і напоїв, сетап столів і лінії роздачі всим необхідним, підтримування робочого місця в чистоті, прийом замовлення і доставка вчасно їжі і напоїв в номери, обслуговування бенкетів, фуршетів, обідів, вечерь, контроль чистоти і якості настільного текстилю, серветок.

Официант

с 02.2021 по 07.2022 (1 год 5 месяцев)
NEMO Resort & Spa Hotel, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування сніданків( буфет або а-ля карт), допомога гостям із вибором страв і напоїв, сетап столів і лінії роздачі всим необхідним, підтримування робочого місця в чистоті, прийом замовлення і доставка вчасно їжі і напоїв в номери, обслуговування бенкетів, фуршетів, обідів, вечерь, контроль чистоти і якості настільного текстилю, серветок, проводити раз у місяць переоблік посуду.

Адміністратор ресторану

с 06.2020 по 08.2020 (2 месяца)
Premier Hotel Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов’язків входило:
- контроль готовності залу до проведення сніданків (буфет)
- зустріч гостей, допомога в навігації по залах
- обов’язки касира
- контроль роботи персоналу
- забезпечити всі підрозділи необхідним обладнанням і побутовою хімією,
- переоблік посуду, текстилю, хоз. товарів
- замовлення недостаючих позицій
- вирішення конфліктних ситуацій
- прийом резервів, бенкетів, інформування в телефонному режимі щодо акцій, пропозицій і вечірок.
Як досядження можу зазначити, що за короткий строк я навчилась розбиратись в електроніці, системах вентиляції і їх ремонті, підтягнула знання касової дисципліни і ведення документації і різноманітних звітів.

Официант

с 05.2020 по 11.2020 (6 месяцев)
Щастье Пале Рояль, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Вміти вільно орієнтуватись в меню кухні, бару та винній карті, вміти відчувати потреби гостя і їх задовольняти, завжди знати яке вино порадити, вільно орієнтуватись у поєднанні вин і страв, підтримувати чистоту на робочій позиції, знати стоп-лист, завжди знати що порадити і чим замінити страву, якої наразі немає.

ИО Администратора

с 10.2019 по 03.2020 (5 месяцев)
Morgan Club, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов’язків входило:
- відкриття закладу
- обов’язки касира
- розрахунок із поставщиками
- контроль роботи персоналу
- забезпечити всі підрозділи необхідним обладнанням і побутовою хімією,
- переоблік посуду, текстилю, хоз. товарів
- замовлення недостаючих позицій
- вирішення конфліктних ситуацій
- прийом резервів, бенкетів, інформування в телефонному режимі щодо акцій, пропозицій і вечірок.
Як досядження можу зазначити, що за короткий строк я навчилась розбиратись в електроніці, системах вентиляції і їх ремонті, підтягнула знання касової дисципліни і ведення документації і різноманітних звітів.

Старший официант

с 08.2018 по 04.2020 (1 год 8 месяцев)
Morgan Club, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустрічати гостей і супроводжувати їх до столу, рекомендувати гостям страви, напої, знати коктейльну карту і вміти порадити найбільш підходящий для гостя коктейль, знати інгредієнти у стравах які є алергенами і вчасно попереджати гостей про їх наявність у страві, слідкувати за роботою офіціантіві за виконанням ними своїх службових обов‘язків, допомагати, навчати нових, перевіряти знання меню і коктейльної карти, проводити щомісяця переоблік посуду, приймати резерви і бенкети, обслуговувати бенкети, фуршети, виїзди.

Официант

с 09.2016 по 09.2018 (2 года)
Gagarinn Hotel, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговувати сніданків( буфет або а-ля карт), допомгати гостям із вибором страв і напоїв, сервувати столи і лінії роздачі всим необхідним, підтримувати робоче місце в чистоті, приймати замовлення і доставляти вчасно їжу і напої в номери, обслуговувати бенкети, фуршети конференційні обіди, кава-брейки, контролювати чистоту і якість настільного текстилю, серветок, проводити раз у місяць переоблік посуду.

Официант

с 03.2016 по 09.2016 (6 месяцев)
Опера престиж, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей, допомога у виборі страв та напоїв, якісне обслуговування на найвищому рівні.

Официант

с 05.2014 по 09.2015 (1 год 4 месяца)
ресторан "Щастье", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Вміти вільно орієнтуватись в меню кухні, бару та винній карті, вміти відчувати потреби гостя і їх задовольняти, завжди знати яке вино порадити, вільно орієнтуватись у поєднанні вин і страв, підтримувати чистоту на робочій позиції, знати стоп-лист, завжди знати що порадити і чим замінити страву, якої наразі немає.

официант

с 06.2012 по 12.2012 (6 месяцев)
Harley Rock Cafe, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей, допомога у виборі страв та напоїв, якісне обслуговування на найвищому рівні.

Официант

с 04.2008 по 01.2011 (2 года 9 месяцев)
Lounge Bar "Marakana", Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей, допомога у виборі страв та напоїв, якісне обслуговування на найвищому рівні.

Образование

Черкасский Государственный Технологический Университет

Лингвистический, прикладная лингвистика, Черкассы
Высшее, с 2007 по 2011 (4 года)

Знание английского на разговорном уровне

Дополнительное образование и сертификаты

Школа барменов "BarBoss"

декабрь 2012, 1 месяц

Знания и навыки

R-Keeper iiko БарБосс MICROS SERVIO

Знание языков

  • Немецкий — начинающий
  • Французский — начинающий
  • Английский — свободно

Дополнительная информация

Я працюю в готельно-ресторанній сфері вже більш ніж 10 років, працювала на різних посадах, тому можу поглянути на ситуацію з різних сторін, маю диплом про закінчення школи барменів, тому досить непогано розбираюсь в алкогольних(і не тільки) напоях і коктейлях, не люблю конфлікти, маю суперсилу заспокоїти розлюченого гостя, люблю працювати в легкій веселій атмосфері, тому намагаюсь її підтримувати навколо мене.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: