Галина
Офіціант, 20 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 34 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1685942
Опыт работы
Офіціант
с 01.2023 по наст. время
(1 год 4 месяца)
InterContinental Hotels Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговування сніданків( буфет або а-ля карт), допомога гостям із вибором страв і напоїв, сетап столів і лінії роздачі всим необхідним, підтримування робочого місця в чистоті, прийом замовлення і доставка вчасно їжі і напоїв в номери, обслуговування бенкетів, фуршетів, обідів, вечерь, контроль чистоти і якості настільного текстилю, серветок.
Официант
с 02.2021 по 07.2022
(1 год 5 месяцев)
NEMO Resort & Spa Hotel, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговування сніданків( буфет або а-ля карт), допомога гостям із вибором страв і напоїв, сетап столів і лінії роздачі всим необхідним, підтримування робочого місця в чистоті, прийом замовлення і доставка вчасно їжі і напоїв в номери, обслуговування бенкетів, фуршетів, обідів, вечерь, контроль чистоти і якості настільного текстилю, серветок, проводити раз у місяць переоблік посуду.
Адміністратор ресторану
с 06.2020 по 08.2020
(2 месяца)
Premier Hotel Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
До моїх обов’язків входило:
- контроль готовності залу до проведення сніданків (буфет)
- зустріч гостей, допомога в навігації по залах
- обов’язки касира
- контроль роботи персоналу
- забезпечити всі підрозділи необхідним обладнанням і побутовою хімією,
- переоблік посуду, текстилю, хоз. товарів
- замовлення недостаючих позицій
- вирішення конфліктних ситуацій
- прийом резервів, бенкетів, інформування в телефонному режимі щодо акцій, пропозицій і вечірок.
Як досядження можу зазначити, що за короткий строк я навчилась розбиратись в електроніці, системах вентиляції і їх ремонті, підтягнула знання касової дисципліни і ведення документації і різноманітних звітів.
Официант
с 05.2020 по 11.2020
(6 месяцев)
Щастье Пале Рояль, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Вміти вільно орієнтуватись в меню кухні, бару та винній карті, вміти відчувати потреби гостя і їх задовольняти, завжди знати яке вино порадити, вільно орієнтуватись у поєднанні вин і страв, підтримувати чистоту на робочій позиції, знати стоп-лист, завжди знати що порадити і чим замінити страву, якої наразі немає.
ИО Администратора
с 10.2019 по 03.2020
(5 месяцев)
Morgan Club, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
До моїх обов’язків входило:
- відкриття закладу
- обов’язки касира
- розрахунок із поставщиками
- контроль роботи персоналу
- забезпечити всі підрозділи необхідним обладнанням і побутовою хімією,
- переоблік посуду, текстилю, хоз. товарів
- замовлення недостаючих позицій
- вирішення конфліктних ситуацій
- прийом резервів, бенкетів, інформування в телефонному режимі щодо акцій, пропозицій і вечірок.
Як досядження можу зазначити, що за короткий строк я навчилась розбиратись в електроніці, системах вентиляції і їх ремонті, підтягнула знання касової дисципліни і ведення документації і різноманітних звітів.
Старший официант
с 08.2018 по 04.2020
(1 год 8 месяцев)
Morgan Club, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустрічати гостей і супроводжувати їх до столу, рекомендувати гостям страви, напої, знати коктейльну карту і вміти порадити найбільш підходящий для гостя коктейль, знати інгредієнти у стравах які є алергенами і вчасно попереджати гостей про їх наявність у страві, слідкувати за роботою офіціантіві за виконанням ними своїх службових обов‘язків, допомагати, навчати нових, перевіряти знання меню і коктейльної карти, проводити щомісяця переоблік посуду, приймати резерви і бенкети, обслуговувати бенкети, фуршети, виїзди.
Официант
с 09.2016 по 09.2018
(2 года)
Gagarinn Hotel, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговувати сніданків( буфет або а-ля карт), допомгати гостям із вибором страв і напоїв, сервувати столи і лінії роздачі всим необхідним, підтримувати робоче місце в чистоті, приймати замовлення і доставляти вчасно їжу і напої в номери, обслуговувати бенкети, фуршети конференційні обіди, кава-брейки, контролювати чистоту і якість настільного текстилю, серветок, проводити раз у місяць переоблік посуду.
Официант
с 03.2016 по 09.2016
(6 месяцев)
Опера престиж, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч гостей, допомога у виборі страв та напоїв, якісне обслуговування на найвищому рівні.
Официант
с 05.2014 по 09.2015
(1 год 4 месяца)
ресторан "Щастье", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Вміти вільно орієнтуватись в меню кухні, бару та винній карті, вміти відчувати потреби гостя і їх задовольняти, завжди знати яке вино порадити, вільно орієнтуватись у поєднанні вин і страв, підтримувати чистоту на робочій позиції, знати стоп-лист, завжди знати що порадити і чим замінити страву, якої наразі немає.
официант
с 06.2012 по 12.2012
(6 месяцев)
Harley Rock Cafe, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч гостей, допомога у виборі страв та напоїв, якісне обслуговування на найвищому рівні.
Официант
с 04.2008 по 01.2011
(2 года 9 месяцев)
Lounge Bar "Marakana", Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч гостей, допомога у виборі страв та напоїв, якісне обслуговування на найвищому рівні.
Образование
Черкасский Государственный Технологический Университет
Лингвистический, прикладная лингвистика, Черкассы
Высшее, с 2007 по 2011 (4 года)
Знание английского на разговорном уровне
Дополнительное образование и сертификаты
Школа барменов "BarBoss"
декабрь 2012, 1 месяц
Знания и навыки
Знание языков
- Немецкий — начинающий
- Французский — начинающий
- Английский — свободно
Дополнительная информация
Я працюю в готельно-ресторанній сфері вже більш ніж 10 років, працювала на різних посадах, тому можу поглянути на ситуацію з різних сторін, маю диплом про закінчення школи барменів, тому досить непогано розбираюсь в алкогольних(і не тільки) напоях і коктейлях, не люблю конфлікти, маю суперсилу заспокоїти розлюченого гостя, люблю працювати в легкій веселій атмосфері, тому намагаюсь її підтримувати навколо мене.
Похожие кандидаты
Офіціант, бариста
Киев, Бровары
Офіціант, адміністратор ресторану
Киев
Офіціант
Киев
Офіціант
Киев
Кухар, офіціант, прибиральник
20000 грн, Киев
Офіціант
Киев